2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست
سلام بچه ها من فردا باید برم آزمایش دومم رو بدم ولی خیلی استرس دارم همش میترسم نکنه بتام اومده باشه ...

نگران نباش عزيزم حالتو درك مى كنم ايشالا براى هممون به خير مى گذره🙏🏼🌸💕

من این تجربه رو با دکتر آل یاسین داشتم  رفتم سونو شدم دکتر اصلا با من حرف نمیزد فقط با ماماش ح ...

وای منم رفتم مطب ال یاسین اونموقع پاشم  شکسته بود اصلا جوابمو نداد منم دیگه مطبش نرفتم خیلی مطب مزخرفی داره اون از وقت دادنش اونم از ویزیت کردنش چند نفر باهم تو اتاقیم تو حرف می‌زنی بیمار بقلی همه رو میشنوه و تایید میکنه تا دکتر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی بی چک من روز 9انتقال ..البته اولش فقط یه هاله بود ..بعد پررنگ شد ...و الانم خودش از عکسش خیلی واض ...

الهی شکر ررررررر ان شالله نه ماه رو به سلامت بگذرونی نی نی خوشگلت رو بغل کنی وان شالله این مثبت شدن پایدار باشه واسه همه منتظرها

سلام بچه ها من فردا باید برم آزمایش دومم رو بدم ولی خیلی استرس دارم همش میترسم نکنه بتام اومده باشه ...

واي واسه چي بياد پايين كم منفي باش بدتر از مني كه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بچه ها این لاپرا چقدر طول میکشه بعدش درد داری من تنهای تنهام نمیخواد همراه ببرم بیاین خواهرجونا کمکم ...

هيسترو كه همون روز مرخصي همراهم نميخواد ولي لاپرا فكر كنم يروز بايد باشي بيمارستان چون بخيه داره همراهم بستگي داره به بيمارستان ولي يه نفر پيشت باشه بهتره بلاخره تصميم گرفتي لاپرا كني عزيزم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

راستي يكي از بچه ها قرار بود امينوسنتز كنه اسمش يادم نيست خبري نشده ازش يادش افتادم ايشالا كه به خير بوده كاش بياد خبري بده از خودش

هيسترو كه همون روز مرخصي همراهم نميخواد ولي لاپرا فكر كنم يروز بايد باشي بيمارستان چون بخيه داره همر ...

خب چه کنم اجی شوهرمم میگ هزینه ای وی اف زیاده فعلا نرو خب من نمیتونم دست رو دست بزارم از یه طرفم هی میگن برو لاپرا ب هرکی میگم اگ نه خودم الانشم دلم ب لاپرا نیس نمیدونی چقدر بین دوراهی گیر کردم نه عزیز هیچ همراهی ندارم هیچ دوستی ام جز نی نی سایت ندارم 

خب چه کنم اجی شوهرمم میگ هزینه ای وی اف زیاده فعلا نرو خب من نمیتونم دست رو دست بزارم از یه طرفم هی ...

عزيزم چرا كسي رو نداري ميخواي من باهات بيام تهراني؟ همرو به فال نيك بگير ايشالا لولتو باز ميكنن طبيعي باردار ميشي سني نداري هنوز وقتم زياد داري در ضمن هيچ كسي تنها نيست خدا همراهمونه يادت باشه

عزیزم ببین من سر دخترم سیکل آخر میکروم دقیقا روز اول سونو شدم فکر کنم دقیق ۱۲ ظهرم بود پریود شدم.... ...

وای آنا جونم ممنونم 

خدایا شکرت به خاطر دوستای مهربونی که دارم

صبح خیلی حالم بد بود وکلی گریه کردم 

ولی به لطف شما دوستای خوبم که حس می کنم هر کدومتون یکی از دستهای خداوند روی زمین هستیدوخدا با زبون شما داره بهم میگه امیدت باید به من باشه چون منم که خلق می کنم وبه محض اینکه بگم باش موجود میشه درهر شرایطی

خدایا متاسفم، لطفا منو ببخش ،ازت ممنونم وعاشقانه دوستت دارم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزيزم چرا كسي رو نداري ميخواي من باهات بيام تهراني؟ همرو به فال نيك بگير ايشالا لولتو باز ميكنن طبيع ...

دارم گریه میکنم عزیزم امشب حال دلم خرابه چرا مگ ب خدا چ بدی من کرده بودم خستم دیگه خیلی سخته