2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047254 بازدید | 684583 پست
سلام آرزوجون خوبي؟ دومين پري تاخير نداشت؟ آرزوجون اولين پري بعد از پانكچر برام با لك بيني شروع ش ...

سلام عزيزم

ببين من قبل از پانكچرم ١١ شهريور پريود شدم كه سيكل هام بين ٢٧-٢٨ روز بود معمولا،٢٤ پانكچرشدم،٣١ شهريور اولين پريود بعد پانكچرم بود كه واااااااااااااااي وحشتناك شديد بود مال من،در حدي كه ببخشيد يه بار كه رفتم سرويس به اندازه يك ليوان ازم خون اومد يهو،روز أولم مثل قبلا بود ولي كمي بيشتر روز دوم واويلا بود به هر حال نسبت به همه پري هام بيشتر بود همراه با لخته،روز ششم هم تمام شد مثل همه پري هام،سيكل دومم هم با تاخير ده روزه شدم كه امروز روز دوممه مثل پري هاي هميشگي ولي انگار دل دردم بيشتره،

البته بعضي از بچه ها پري بعد از پانكچرشون كمتر از هميشه بوده

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم فعلا رو همون تغذیه و گرم کردن رحمو ورزش زوم کن..... پیاده روی یا پیلاتس..... بابت بعد انتقال ...

سلاممم عزیزم خوبین جوجه های خاله حالشون خوبه😍🌹😘❤️

سوالی داشتم ورزش کردن درحین سیکل ارادی نداره ؟؟ من بیشتر دوچرخه و چند دقیقه میدوم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم ببين من قبل از پانكچرم ١١ شهريور پريود شدم كه سيكل هام بين ٢٧-٢٨ روز بود معمولا،٢٤ پانكچ ...

عجب مصیبتی داره 😫 من خیلی میترسم تحمل درد رو ندارم 😔خدا خودش کمکمون کنه

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
من بازم منفی شدم امروز بی بی گذاشتم و منفی بود البته از قبلش میدونستم چون هیچ علائمی نداشتم خیلی داغ ...

عزیزم این چه حرفیه؟

اولا مگه بی بی ملاکه؟

ایشالله به سلامتی خدا معجزشو نشونت میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم می شه بگی با کدوم دکتر مشورت کردی؟ دکتر اصف جاه به من گفت ربطی نداره؟ ولی این سری موقع پانکچ ...

دکتر پاک روش،دکتر ال یاسین ، دکتر مغازه ،دکتر صفارزاده

و دکتر الانم زاده مدرس

بالایی ها همه گفتن برمیداریم و بعد وارد سیکل میشی

اما دکتر خودم گفت وضعیت تو فرق داره چون ذخیره 

در حال تمام شدن هست بهتره با برداشتن لوله تحریکشون نکنیم

اول ازت تخمک بگیریم فریز کنیم و تو همون سیکل فرش هم انتقال بدیم اگر نگرفت با توجه به این که تخمک فریز داری لوله ها رو برمیداریم،

که متاسفانه تو سیکل اولم ۲ ، ۳ تا تخمک داشتم که سایز خوبه قبل پانکچر آزاد شده بود و ۲تای دیگه بی کیفیت بودن و اصلا به جنین شدن نرسیدن

فریز و فرش و ... هیچ شد

اینه که من تخمک هام خیلی کمه و نباید وارد جراحی و لوله برداشتن بشم

اما شما رو نمیدونم چجوری هستی؟

ذخیرت چقدره

وارد سیکل شدی چند تا جنین داشتی؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عجب مصیبتی داره 😫 من خیلی میترسم تحمل درد رو ندارم 😔خدا خودش کمکمون کنه

اصلا هم مصيبت نيست عزيزم

دل درد پري كه تقريبا همه داريم اونم نهايت تا روز سومه بقيه اش ديگه چيزي نيست حالا بعد از پانكچر كمي بيشتر شده بود واسه من شايد بقيه مثل قبل باشن قرار نيست همه مثل هم باشيم كه.ضمن اينكه وقتي به نتيجه شيرينش فك كني اصلا اذيت نميشي،من كه حاضرم واسه بغل كردن ني ني خودم هزار برابر اين رنج و دردها رو تحمل كنم.

بله برا هر دو میتونه لانگ هم باشه.... هم فریز هم فرش.....

انا جون با توجه به اينكه ممكنه سيكل لانگ در نظر بگيرن برام واسه انتقال و با اين حساب بايد چهار پري بگذره تا منم به ارزوم برسم و تحمل اينهمه مدت سخته به نظرت همين پري دوم برم مركز ببينم چي ميگن تا اگه سيكلم لانگ بود همون بعد از پري سوم انتقال بدم يا صبر كنم پري سوم برم؟؟؟

[QUOTE=73097870]بله من بودم. میگن بهتره لوله ها رو برداری بعد ای وی اف بشی اما به مقدار درگیری لوله ...

بله دقیقا 

اگر ذخیره کم باشه تو هر سیکل و یا جراحی افت تخمک زیاد میشه اما اگر رنج نرمال باشه این افت کمتر خودش رو نشون میده

این ثابت شده ست.

اما متاسفانه بیشتر دکترها که خیلی هاشون معروفن ، دلسوزی نمیکنن و یه راه رو حفظ کردن و خودشون رو درگیر فکر و تحقیق و ... نمیکنن

به راحتی از تخمک احیایی حرف میزنن و سعی نمیکنن که راهی ، روشی پیش بگیرن تا به احیایی نرسیم

ما که جز خدا و رحمتش به کسی و چیزی چشم نداریم

خودش بخواد نشد نداره

من ایمان دارم بلاخره یه روز مامان میشم (انشالله)

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
فکر نکنم زیاد بشه..... منم دو تا آمپول و دو تا شیاف داشتم...... نهایت شرایطت استیبل بشه کم کم کمش ...

ممنون انا جان.به اونجاها نرسید.تموم شد.فکر نکنم دیگه ادامه بدم.هیچکدوممون توان ادامه دادن نداریم.دیگه میسپرمش به خدا .ببینم اون برامون چی میخواد

سلام  من خيلي خيلي  حوس شله زرد كردم ميتونم يه كاسه بخورم 😢

اگه به خاطر زعفرونش مى گى به نظرم بخور اما زياد نخور كم بخور

شما باردارى هوس كردى حتما بخور و نوش جون خودتو كنجدت🌸💕

سلام  من خيلي خيلي  حوس شله زرد كردم ميتونم يه كاسه بخورم 😢

فك كنم خيلي زعفرون داشته باشه

به نظرم ريسك نكن

يه انگشت بزن فقط

از رو هم نه چون احتمالا بايد دارچين داشته باشه