2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
سلام بچه ها من امروز روز 8 پری رفتم سونو دکتر گفت فقط یه فولی 9 و یه 4 داری سیکلم کنسل شد.چرا با این ...

من تازه تو این سیکلم گونال میخوام استفاده کنم.

یه وقفه بنداز بدن هنگ میکنه داروها هم جواب نمیدن

ورزش کن،حتما نباید باشگاه بری اگر بیرون کار میکنی نیم ساعت زودتر بیدار شو یه مسیر رو پیاده روی کن

اگر خونه ایی که یک ساعت ورزش های کششی هوازی (تو اینترنت بزنی بهت نشون میده) انجام بده

خدا شاهدِ خیلی موثر هست

غصه نخوری هاااااا

قوی باش کم نیار 💪💪💪

وقتش نبوده مطمئن باش حکمتش رو من و تو نمیدونیم

هیچی رو به زور نخواه که میده ولی میزاره تو کاسه ت

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بله راستش اخيرا يه باردار هم ديدم كه اصلا هم نگران نبود نميدونم دكتر طي بارداري بهش چيا گفته بو ...

چه عجب یه دکتر مثبت هم پیدا شد😂😉👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من می دونم توی انگلیس آسپرین ۷۹ میدن و به کسایی که مسئله انعقادی دارند گفتم شاید همین یک دونه این ور ...

من هم آسپرین رو میخورم از تیر ماه

آنا جون.این قرص پردنیزولون دقیقا واس چیه ؟دیدم اینجا شما وبچه ها زیاد دربارش میگین؟من دیشب رفتم دکتر ...

ازمایشاتون مربوط به ایمنی هستش اما خوردن پرد فک کنم قبل ازمایش بایستی قطع بشه بازم بپرسی بهتره

لاله جون بهم گفت ک پرگو باید برام تجویز شه ولی ب هر دری زدم نشد ک نشد.پرگو قویتره ولی میترسم ب اونم ...

ببین من به دکترم گفتم پرگوریس برام بنویسه گفت این همون دارو گونالِ به اضافه ی یه داروی دیگه که هم خانواده مونوپیور بود پس خودت رو درگیر این آمپول و اون دوا نکن

دکترت کی هست

بهتره آرامش داشته باشی 

حواست به تغذیه ت هست

رويا جون نكنه ميزان ادرار كه نگه داشتي موقع انتقال خيلي زياد بوده فشار بيشتري اومده، نه؟ من كه يه با ...

آره خب زیاد نگه داشتم به مدت زیاد ....ولی واسه سونو ها که اینطوری میشدم یه روز بعدش خوب میشدم

پوراشرف خانمه.جوون هم هست.ولی کارش خوبه. احتمالا خزایی رو به شما معرفی کرده.اونم خیلی  خوبه! ...

مرسی که معرفی کردی گلم‌.اخه منم روز اول پریود باید یه سونو واژینال برم.پس میرم پیش همون پوراشرف که میگی کارش دقیقه.حالا که منتظرم پریود شم سه روزه عقب انداختم😑😑😑چه وضعشه اخه.وقتی عجله داریم بریم توی سیکل بدتر پری اذیتمون میکنه و نمیاد.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام کسایی که استرادیول مصرف کردند شما ها تو ساعات مشخصی مصرف میکردید یا فرق نمیکنه زمانش ؟

واسه من روزی 3 تا نوشته واسه همین بعد صبحانه.ناهار.شام باید بخورم

پارسالم ک انتقال دادم همینجور بود

ازمایشاتون مربوط به ایمنی هستش اما خوردن پرد فک کنم قبل ازمایش بایستی قطع بشه بازم بپرسی بهتره

مرسی گلم ازمایشا رو دادم بعد پرد بهم داد اونم فقط واس 5روز

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آره خب زیاد نگه داشتم به مدت زیاد ....ولی واسه سونو ها که اینطوری میشدم یه روز بعدش خوب میشدم

خب سونو خيلي فرق داره، براي سونو آدم يه روز اونجوري بشه براي اين كه اسپكلوم ميزارن ديگه چندين روز رو شاخشه،،

خداي مهربون كمكمون كن،،،ميدونم ميكني، ما بيشتر ميخوايم🌹

رويا يعني ميگي بهتره آدم مثانه شو كمتر پر كنه يعني ميدوني منظورمو سوالم اينه كه همونكه يكم پر باشه واسه انتقال كافيه؟ ديگه نياز نباشه در حد احساس فشار خيلي خيلي جيش داشت؟

...
سلام  من خيلي خيلي  حوس شله زرد كردم ميتونم يه كاسه بخورم 😢

عزیزم.تاجایی ک میدونم زعفرون گرمه قاعده اوره اینم توماه های اول ریسک.نکنی بهتره 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹