2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست

سلام دوستای عزیز من تازه اومدم تو این سایت .من این برج  پریود شم  باید برم سونوی روز سوم که وضعیت رحممو ببینه وداروهای انتقالمو بده انشالله.چه چیزایی وچه کارایی قبل وبعد انتقال باید انجام بدم.

من سه ماه قبل پلنکچر شدم هایپر شدم پریود دوم رفتم‌ سونو روز سوم ضخامت اندومترم  هشت بود.دکترم گفت بالاست ال دی داد تا برج بعد.برج بعد که رفتم گفت لختگی خون داری باید هیستروسکوپی کنی. ۲۲مهر هیسترو کردم .تا این برج برم .فقط اگر میشه راهنماییم کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزيزم از همونه ولي يه دكترتم زنگ بزن شايد عفونت هم گرفته باشي نگران نباش ولي ميدونم زياد دستشويي ...

تماس گرفتم گفتن طبیعیه. چون مدت طولانی احتباس ادرار داشتی و با مثانه پر برات اسپکولوم گذاشتیم کمی آزردگی داری

سلام دوستای عزیز من تازه اومدم تو این سایت .من این برج  پریود شم  باید برم سونوی روز سوم ک ...

عزیزم سعی کن رحمتو گرم نگه داری و بدنتو تقویت کن چیزای مقوی بخور ب قول آنا جون کارای عجیب غریبم نکن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام دوستان براي انتقال جنين فريز احتمال داره بازم سيكل لانگ باشه يا فقط اون واسه پانكچره؟؟؟؟ من ال ...

سلام آرزوجون خوبي؟ دومين پري تاخير نداشت؟

آرزوجون اولين پري بعد از پانكچر برام با لك بيني شروع شده من اصلا اينجوري نميشدم الان از ديروز فرت فرت لك قهوه اي فقط

طبيعيه؟شمام اينجوري بودي؟ چن روز طول كشيد پريت؟

...
تماس گرفتم گفتن طبیعیه. چون مدت طولانی احتباس ادرار داشتی و با مثانه پر برات اسپکولوم گذاشتیم کمی آز ...

خداروشكر كه چيزي نيست 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
ممنون عزیزم باشه سعی میکنم کمتر برم دستشویی منم احتمال میدم فشار رحم روی مثانه زیاد شده. هر شب شیاف ...

رويا جون نكنه ميزان ادرار كه نگه داشتي موقع انتقال خيلي زياد بوده فشار بيشتري اومده، نه؟ من كه يه بار برا سونو ادرار اضافي نگه داشته بودم بعدش خيلي اذيت شدم

...
من دارم میرم برای انتقال تو تاکسی تنها و بی کس نمیتونم جلوی اشک هام رو بگیرم. دعام کنید خیلی ...

عزیزم توکلت به بالایی باشه انشالله به مراد دلت برسی قوی باش قراره فسقلیلا رو بذارن یه ننه قوی میخوان😍🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
انا جون من سر برج ازمایشاتم اماده میشه نمیدونم تو این دو سه ماه کار خاصی باید انجام بدم یا نه.فقظ کم ...

عزیزم فعلا رو همون تغذیه و گرم کردن رحمو ورزش زوم کن.....

پیاده روی یا پیلاتس.....

بابت بعد انتقالتم دکتر من فقط همون ۳-۴ روز اولو برا استراحت کافی میدونست بعدا اکثر مامانای شاغل سر کار رفتن و نتیجه هم گرفتن.....

اتفاقا کار خوبی میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مونيكا عزيزم مى دونم خيلى سخته خودم حس منفى بودن رو دو بار حس كردم اما چه كارى از دستمون بر مى ياد ب ...

هانا عزیزم دعا گو تک تکتون هستم از خدای بزرگ میخوان به حاجت قلبیت برسی 🤲🌹میفهمت چقدر سخته مخصوصا کشور غریبم که هستی!به علایم نگاه نکن روی یه برگه بنویس من میتونم همیشه تکرار کن ذکر "یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام رو تکرار کن خیلی ارامش بخشه!

سلام دوستان براي انتقال جنين فريز احتمال داره بازم سيكل لانگ باشه يا فقط اون واسه پانكچره؟؟؟؟ من ال ...

بله برا هر دو میتونه لانگ هم باشه....

هم فریز هم فرش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من بازم منفی شدم امروز بی بی گذاشتم و منفی بود البته از قبلش میدونستم چون هیچ علائمی نداشتم خیلی داغ ...

مونیکا گلم بهت حق میدم میدونم چه حسی داری خیلی سخته کنار بیایی ولی گلم اینطوری بیشتر به خودت صدمه میزنی بگو خدایا تو الرحمین الراحیم هستی انشالله به دلت صبری عطا کنه🤲🍀به امید روزی که مادر بشی عزیزم بعدم شما فقط تست زدی امیدوارباش 🤲🍀

فكر نكنم اون براي تخمك گذاري بهتر بود ديكه الان كه فقط بايد رحمت اماده بشه ال دي براي چي بدن

عزیزم چرا تو سیکل انتقالم فریزم ممکنه لانگ باشه....

ال دی همباشه.....

بستگی به شرایط فرد داره....