2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
خدا بهترینا رو برامون کنار گذاشته فقط صبر داشته باشیم

🤗🤗😍😍

سعی کن چن روزی خودتو مشغول کنی جایی بری ک بهت خوش بگذره تنها نمون تو خونه

باید اناده شی برای انتقال بعدی😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

كمك     آخه چرا هايپر شدم الان بازم بايد صبر كنم     هايپر چيه اصلا؟؟ بچه ه ...

گلم تعداد تخمک هات بالاست برای همین هایپر شدی، چاره هم اینه از روز شروع سیکل کسانی که ذخیره بالا دارن (از 3 بیشتر) خودشون رو ببندن به رژیم پر پروتئین مثلا هر روز سه تا سفیده تخم مرغ آب پز مصرف کنن تو سالاد که راحت تر خورده بشه

دیگه این که گوشت قرمز و سفید هم زیاد مصرف بشه، فقط توجه کنین گوشت قرمز ترجیحا گوسفندی با چربی کم و گوشت سفید ترجیحا بوقلمون و بلدرچين منظورم اینه مرغ نباشه بهتره، نشد مشکلی نیست

دوران بارداری معاینه ی داخلی انجام میدن؟ من الان احساس میکنم عفونت دارم. برم دکتر معاینه میکنه؟ مع ...

گلم برو دکتر حتما، قطعا می دونه چه جور معاینه کنه که مشکلی پیش نیاد و این که بله عفونت اگر درمان نشه برای جنین خوب نیست ولی تحت کنترل باشه و درمان بشه مشکلی پیش نمیاد 

من سیکل دوم بعد پانکچر هستم حجم خونریزی  پریوددومم خیلی کم بود وبعدش هم روزهایی که تحرک زیادی د ...

عزیزم منم کلا بعد پانکچر این لک بینی ها رو داستم گاهی.

آسپرین پارس دارو خوبه.

جالینوس افتضاحه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
جدا يعني سه ماه بعدش هنوز بايد صبر كرد؟؟ من فك كردم يه ماه فقط     چن تا تخمك داشتين كه ه ...

باید سایز تخمدان عادی بشه، چون اگر با هایپر انتقال بدن و بارداری صورت بگیره خیلی علائم هایپری شدید میشه و تشدید میشه

مرسي نيني توپول از پاسخت ممنونم،، سه تا پري؟!!!😱 خداي من😟  هركي هايپر شه احتمال مثبت شدنش كم ...

نه گلم فکر نکنم احتمالش کم بشه ولی اگر با شرایط هایپری باردار بشی علائم هایپری که خیلی خطرناک هم هست به طرز وحشتناکی دامن گیرت میشه و برای خودت بده

سلام ببخشید شما که مشکل نداشتی چجوری رفتی ای وی اف بعد چطوری قبلش براتون از انعقادی و ایمنی ننوشتن؟ ...

نه عزيزم شوهرم مشكل داشت 

نميدونم والا معمولا نمينويسن مگر اينكه چند تا انتقال منفي بشه يا سقط داشته باشي

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم