2777
2789

خواهشا اول کمک کنید و بعدم تاپیکو گزارش بزنید

فکر کنید ی پسر مجرد که خیلی خیلی گند بالا اورده از همه لحاظ بجز موارد جنسی حالا مدعی شده توبه کرده

فامیل خیلی نزدیک همسرتونم هست و همسرتون بخاطر مسئله همخونی و بی پناه بودن اون پسر بهش کمک میکنه که درست بشه

اومده خونتون و شبم مونده شما باهاش تنها شدین همسرتون رفته سرکار و رفتار مودبانه ای داشته

شما از روی دلسوزی بهش گفتین لباساتو بده بندازم ماشین

و اونم ساکشو که چند دست لباس بوده داده ولی شما تو ساک کاندوم و قرص تاخیری میبینید

و این هط قرمز خانوادتونه پسره هم خیلی مظلوم نمایی کرده و کلی پول از همسرتون گرفته

به همسرتون میگین؟

لطفا کامنت بزارین و بعد گزارش بزنید

بله میگم

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مث فیلمای پو..رن شد ک😂

ولی ن نمیگم چون ب من ربطی نداره و باعث ایجاد فتنس

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

خیلی پیچیده اس ولی خب تو وسایل شخصیش بوده شاید مال خودش نبوده یکم صبر کن اگه دیدی وضع خرابه بگو

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

من از تو کشو برادر مجردم پیدا کردم خیلی نگران شدم اما چیزی نگفتم خدارو شکر بعد از یه مدت کوتاهی با دوست دخترش ازدواج کرد

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون

زنا و هر گناه دیگه ای با خود طرفه به ماها چه ربطی داره طرف چه غلطی میکنه مگه بچه هفت ساله هست 

حالا مثلا بگی میرن میگن دیگه زنا نکن؟

خجالت اور تر از این چیزی هم هست مگه

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  

ای پسرای مجرد معلوم شد چرا زن نمیگیرین چون از  بازار ازاد مشترک تغذیه میکنین

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..