2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست
بالایی فقط انعقادی هست البته سارا جان الان اینترنت نگاه کردم همون هموسیستن که برات نوشته اولین ایتم ...

پس نوشته واسم يعني؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
😂😂😂منو تو امروز يه چيزيمون ميشه من از كرج تو چي؟ اره منم فكر كردم ننويسه دكتر واسم با طرازي وق ...

😂😂😂خوبه دیگه روحیمون عالیه😏😖😉

بس خوبه نزدیکی!من از قزوین میرم گلم

کاش میشد همه ویزیتامونو انتقالمون با طرازی باشه

حالا خدا کنه زنگ میزنم وقت بگیرم بزارم دکترم طرازی باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شمام اندومتریوز داشتین؟  کجا عمل کردین.  منم داشتم لاپراسکوپی کردم اما ivf ام موفق ن ...

بله عزیزم از نوع پیشرفته هم داشتم،بیمارستان بهشتی اصفهان عمل کردم با دکتر روح الاامین

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

ميشه هركي تجربه داره درمورد اماده سازي رحم بگه چيكار كنيم حالا كه من سه ماه وقت دارم ميخوام از اين نظر اماده بشم كه مشكلي پيش نياد فعلا كه فرتيل ايد و مولتي ديلي و كو كيوتن ميخورم اما براي رحم نميدونم چيكار كنم راستش شب قبل انتقال كه درد داشتم رفتم سونو داپلر زده ضخامت اندومتر ٧ الان كه فكر ميكنم ميگم اگه انتقالم ميدادم با اين ضخامت ايا ميشد؟ تازه هم پروژسترون ميزدم هم شيافشو ميذاشتم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
 😂😂😂خوبه دیگه روحیمون عالیه😏😖😉 بس خوبه نزدیکی!من از قزوین میرم گلم کاش میشد همه ویزی ...

اره دوري راه قزوين خسته كننده س ولي بارم نسبت به خيلياي ديگه كه از شهر هاي ديگه ميان نزديكي

اره ايشالا روزايي كه كار داريم باشه

حواست باشه شنبه ها و سه شنبه ها هست

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
مرسی از راهنماییت من به خاطر مشکلی که دارم گفتن کلا طبیعی نمیشه بازم باید بگم واسم بنویسن که عکس ر ...

مشكلت چيه عزيزم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بچه ها آزمایش هایی که آقایون لازمه قبل میکرو انجام بدن کلا چیا هست؟؟؟؟؟؟؟ هزینشون چقدر میشه؟؟؟؟؟

برای مردها ازمایش dfi اسپرم و انالیز اسپرم، کاریوتایپ، و ازمایش های هورمونی مردانه هم بده خوبه، برای زنها هم ازمایشهای ایمنی انعقادی رو انجام بده، با ازمایشهای هورمونی و ذخیره تخمدان

دوستانی که دکترتون افلاطونیان خودشون انتقال میدن؟بیمارستان مادر یا مرکز بوعلی؟ دیروز رفتم مرکز بوعل ...

عزیزم من دکترم افلاطونیانه اما قراره آذر برم پیشش برای پانکچر

بله احتمالا خودشون انجام‌میدن.من بیمارستان مادر میرم ولی شنیدم مرکز‌هم هستن.شما دفعه اوله میرین پیششون؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم من دکترم افلاطونیانه اما قراره آذر برم پیشش برای پانکچر بله احتمالا خودشون انجام‌میدن.من بیما ...

عزیزم من دوستم یزد پیش دکتر افلاطونیان اولین بار ivfکرد والان بارداره

ان شاالله که شما هم با اولین انتقال بارداربشید🤗

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم من دوستم یزد پیش دکتر افلاطونیان اولین بار ivfکرد والان بارداره ان شاالله که شما هم با اولین ...

وای‌واقعا؟😍خداروشکر.خیلی دوست دارم بدونم کیا‌ پیشش نتیجه‌گرفتن...کاش بشه منم مثبت شم.یعنی میشه؟!!

امیدوارم هممون نتیجه بگیریم.انتظار سخته اما به شیرینی دیدار می ارزه😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم