2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
پاییز جان شما با مورفو صفر باردار شدی میکروکردی؟  همسرت ازمایش دی ان ای داد که تونستن به باردا ...

عزیزم من طبیعی باردار شدم همسرم تعداد ۶ میلیون مورفو صفر وحرکت a صفر حرکت b ۲۵ ولی دی ان ای اسپرم در محدوده نرمال ۱۶ بود من منتظر پریود تیر بودم سیکل رو با خانم دکتر شروع کنم که پریود نشدم و خانم دکتر رفتن سفر و منم بی خیال شدم تا این که ۲۷ مرداد آزمایش دادم و مثبت شدم 

همسرم از اردیبهشت مکمل استفاده میکرد روزی دو تا ویتامبن سی روزی یکی سلن پلاس روزی یکی کوکیوتن و ویتامین ای استفاده میکرد و از اسفند ماه تغذیه سفت و سخت داشتیم قرار بود دوباره ابن سینا آزمایش بده وضعیتش رو چک کنیم بعد وارد سیکل بشم که به لطف خدای مهربون من باردار شدم

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
نه عریزم نرماله اندومترمم ۷ بود اون ماه ....خودمم عکس رنگی گرفتم مشکل ندارم این ماه فولیکول ۲۵ و ۲۷ ...

توکل بخدا ..انشاالله که خیر باشه برات...من ای یو ای اطلاعات ندارم ...زیاد .ولی ای وی اف کردم ...سونو دوم عادت میکنن واسه اندومتر..چند بار سونو میکنن ...گفتم شاید مال شما هم واسه این سونو کردن ...

موفق باشی عزیزم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دكا چيه لاله جون؟ شمام با دكا انتقال داشتين؟ @لاله_سرخ    

دکا جلوگیری از تخمک گذاری میکنه و عملا همه چیز رو دست دکتر میسپاره 

منم تو انتقال فریز داشتم

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
كمك     آخه چرا هايپر شدم الان بازم بايد صبر كنم     هايپر چيه اصلا؟؟ بچه ه ...

اشکال نداره ناراحت نباش

منم پارسال همینطور شد اردیبهشت هایپر شدم جنینارو فریز کردن مرداد انتقال دادم

اگر تعداد تخمکا زیاد باشه سونو که میکنن مشخص میشه تخمدانا که بزرگ بشه فک کنم میگن هایپر اگر اشتباه نکنم

بچه ها كمك و راهنمايي نياز دارم  رفتم سونو سه روز بعد وقت پانكچر داد انشالله فقط مشكل اينجاس ...

عزيزم اصلا ناراحت نشو هايپر بشي عوضش تعداد جنينات ان شاالله ميرن بالا

من اون روزي كه هايپر شدن دنيا رو سرم خراب شد چون ميخواستم جنينمو انتقال بدم ولي ارزششو داشت كه هايپر شدم

ولي چند روز خيلي استراحت كردم و روزي ٣تا سرم ميزدم😳😩😳😩😳😩

ولي خداروشكر هايپرشدنم بخيز گذشت فقط سعي كن سفيدهي تخم مرغ و دوغ زياد بخوري

دکا جلوگیری از تخمک گذاری میکنه و عملا همه چیز رو دست دکتر میسپاره  منم تو انتقال فریز داشتم

پاييزجون اين يعني شما قبل از اينكه طبيعي باردار بشين سيكل ميكرو گذرونده بوديين؟؟؟ پس گذروندن ميكرو بدنو قاطي نميكنه كه خداي ناكرده بعدش احتمال بارداري طبيعي كمتر شه؟؟؟ من ميترسم، از اينكه اين سيكل ميكرو بدنمو قاطي كنه زبونم لال 

...
اشکال نداره ناراحت نباش منم پارسال همینطور شد اردیبهشت هایپر شدم جنینارو فریز کردن مرداد انتقال داد ...

جدا يعني سه ماه بعدش هنوز بايد صبر كرد؟؟ من فك كردم يه ماه فقط  

چن تا تخمك داشتين كه هايپر شدين؟

...
كمك     آخه چرا هايپر شدم الان بازم بايد صبر كنم     هايپر چيه اصلا؟؟ بچه ه ...

من هایپر شده بودم. قبل عمل مشخص نبود بعد عمل ولی خیلی ورم کرده بود شکمم با درد زیاد که بعد فهمیدم به خاطر هایپر شدنه. اون ماهی که عمل کردم بهم پروژسترون داد تا بپریود بشم. واسه پریود بعدی گفت ال دی رو شروع کن دوباره که وریود شدی دارو های انتقال رو شروع کن. یعنی بعد پانکچر دو ماه بعدش میشد ولی چون اسباب کشی داشتم یک ماه دیرتر شروع کردم

عزيزم اصلا ناراحت نشو هايپر بشي عوضش تعداد جنينات ان شاالله ميرن بالا من اون روزي كه هايپر شدن  ...

ممنونم كه پاسخ دادي بهم،، شما براتون چن تا جنين تشكيل شد؟؟؟ حالتون چه طور بود توي هايپري؟؟

...
عزيزاي دلم سلام، به لطف خداي مهربون من امروز زايمان كردم، سزارين شدم، دردم خيلي زياده اصلا فكرشو نمي ...

پرپر جون اگر یادتون باشه من و شما پارسال باهم بودیم تو اردیبهشت داشتیم آمپولای قبل از پانکچرو میزدیم

شما دفعه چندم انتقالتون بود که شکر خدا نی نی دار شدی؟

من ک همون پارسال مرداد انتقال دادم اول مثبت شد ولی بعد سقط شد

ممنونم كه پاسخ دادي بهم،، شما براتون چن تا جنين تشكيل شد؟؟؟ حالتون چه طور بود توي هايپري؟؟

خواهش میکنم محیاجون

12 تا بود که 9تاجنین شد بعد 8تاشو فریز کردن

کمی دل درد بیشتر تیر میکشه زیر دل بعد از 2 روز خوب میشین

من هایپر شده بودم. قبل عمل مشخص نبود بعد عمل ولی خیلی ورم کرده بود شکمم با درد زیاد که بعد فهمیدم به ...

واي دوماه هم زياده، روياجون ميتونم سوال چن تا جنين دارين؟ و دفعه اول چن تا انتقال دادين؟

...