2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047375 بازدید | 684596 پست
دوستاي عزيزم اونايي كه پيش دكتر عارفي ميرن ميدونين دكتر عارفي فقط تو بيمارستان عرفان اي وي اف ميكنه ...

بله بهمن هم انجام میده و انگار جدیدا بیشتر مراجعین رو میفرسته بهمن

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

یکی از بچه های همینجا هم گفتن میرن پیش افلاطونیان.براش درخواست دوستی فرستادم قبول نکرده هنوز.چندتا سوال داشتم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مرجان جان خوب هستید؟؟ببخشید شما اولین سونو رفتید؟؟هفته ی چندم باید برم؟ب کلینیک زنگ زدم گفتن هف ...

عزیزم هفته ۶تا۸. همون هفت بری خوبه.

شما دقیقا کی انتقال دادین؟ 

از همون اولین رو پری قبلی حساب کنین ،اگر جنین ۵روزه بلاستوسیت بوده +۵ هم بکنین.

من هنوز نرفتم.ان شاالله این هفته میرم..

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بچه ها سلام  من قند ناشتام ٩٥ هست اما بعد از صبحونه ٩٣ هست به نظرتون دكتر نبايد براى ناشتا&nbs ...

سلام هانا جونم.

منم قند ناشتام ۹۷ بود.اما دکترم قرص متفورمین که دوستان میگن نداد بهم. دیدی که انتقال دادم و مثبتم شد. فقط وقتی پیش دکتر غدد رفتم. گفت آره بالاس.اما بعد حاملگی باید چک و کنترل بشه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
😂😂😂منو تو امروز يه چيزيمون ميشه من از كرج تو چي؟ اره منم فكر كردم ننويسه دكتر واسم با طرازي وق ...

سلام ببخشید شما که مشکل نداشتی چجوری رفتی ای وی اف

بعد چطوری قبلش براتون از انعقادی و ایمنی ننوشتن؟

فقط پی سی او بودی؟؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

سلام بچه ها من تازه عضو این تاپیک شدم .این ماه انتقال دارم امروز روز دوم پ هستش پیش دکتر افلاطونیان انتقال دارم .قبل انتقال باید چه تغذیه ای داشته باشم به نظرتون؟؟؟

عزیزممم😔😔😔..نمیدونم چی بگم...درک حکمتش از عقل ما خارجه .فقط از  خدا میخوام خیلیئییییییی زو ...

فدات عزیزم 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
عزیز دلم...قوی باش...خواست خدا بوده...حتما خیری توش بوده...غصه نخوریا...تو که اینقدر مهربونی و به فک ...

ای جانم عزیزم مرسی انقدر مهربونید 😍😍😘😘😘انشاالله بحق این شبای عزیز دل هممون شاد بشه

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
کار خاصی برات قبل از انتقال انجام دادن

نه اصلا تیرماه به خاطر کیستم که بردارن عمل لاپراسکوپی و هیستروسکوپی کردم ۱۳ مهرم انتقال داشتم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
عزیزم متاسفم.خیلی ناراحت شدم.انشاالله به زودی زود خدا معجزه ی شیرینشو بهتون نشون میده ...قوی باش و ب ...

مرسی عزیزم از همدردیت دومیلیون و ۱۲۰ هزار 

همسرمهربون عزیزمم واقعا متاسف شدم از حکمت خدا سردر نمیارم نمیدونم چی بگم اروم بشی ولی از خدا برات به ...

فدای همه ی مهربونا 

اره دوري راه قزوين خسته كننده س ولي بارم نسبت به خيلياي ديگه كه از شهر هاي ديگه ميان نزديكي اره ايش ...

اره خیلیا بنده خداها از راه خیلی دور میان و واقعا سخته

عه چ خوب شد گفتی مرسی دوستم😍😍

فدای همه ی مهربونا 

عزیزدلم ناراحت نشیاااا منم منفی شدم ولی میدونم خدا بهتر از ما صلاحمونو میدونه و قراره بهترینارو بده 😍😍

ان شاءالله انتقال بعدی مثبت میشی توکل برخدا

عزیزدلم ناراحت نشیاااا منم منفی شدم ولی میدونم خدا بهتر از ما صلاحمونو میدونه و قراره بهترینارو بده ...

خدا بهترینا رو برامون کنار گذاشته فقط صبر داشته باشیم