2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047865 بازدید | 684630 پست
میترسم بزنگم. میخام همسرمو بفرستم بگیرم.

میفهمم الآن توچه حااااالی هستی!!! 

ان شاالله باجواب مثبت،حالت دگرگون بشه به شادییییییی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها من 22 هفته و 5 روزم الان لک دیدم دلیلش چی میتونه باشه😢😢😢😢

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان ظهریه شیافمو بذارم ، ولی منفی باشم ، بده؟

شیافت ر بذار،حالا حالا هاباید بذاری، چون مامان شدی آن شاالله.

تازه دکترها که میگن اگه خدای ناکرده آزمایش اول منفی شدتا آزمایش دوم هم باید داروهاتون ر مصرف کنین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
خانم هااااا کمک برای آزمایش اسپرم  dfi.        ازابن سینا باید وقت قبلی گ ...

عزیزم الان زنگ بزن ببین وقت میدن بهت.به ما زود وقت دادن.ولی چون چهل دقیقه تاخیر داشتیم نگرفتن.گفته بود ۷ و نیم.هشت و ربع رسیدیم.قبول نکردن.همین جوری هم بری اصلا قبول نمیکنن.چون مثل اینکه به تعداد خاصی میگیرن هرروز...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
نگران نباش به خودت استرس نده ايشالا هيچى نيست🙏🏼🙏🏼🌸 شايد هماتوم دارى به دكترت در ميون بذار

تا هفته 19 که چیزی نبود

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام دوستان خوبین،من مجدد اومدم اینبار دیگه تصمیم قطعی گرفتم برم دنبال میکرو فقط چندتا سوال دارم: ...

من هم عارفی رفتم 

هم طرازی

هم کلینیک امید 

همه اینا یه طرف 

طرازی یه طرف 

هم اخلاق هم دانش هم ارامش همه چیش عالیه دستشم فوق العاده سبکه 

البته به نظر من دکتر دلیه و باید به دل بشینه 

امیدوارم هر کدوم مه خیره باهاش ادامه بدی 

عهه😆😆😆الان خوندم پستتو ....خوب پس خداروشکر....من خیلی استرس دارم بخاطر پانکچر ..بعضی بچه ها یه جو ...

نه تا حالا با طرازی نبودم...اصلا ویزیت نشده بودم...نه والا خودمم نخواستم...شانسی طرازی بود پانکچرای دیروزو...حالا خدا کنه انتقالمم خوب باشه...

ترس اصلاااااا نداره...یه خواب کوچولوی ساده اس...بیدار که شدی زیردلت درد میکنه که با دوتا شیاف حله...تازه من چون هایپر بودم این دردو داشتم..بقیه که شادو خندون بودن و دردیم نداشتنو یک ساعت بعد رفتن به سلامتی.

منم اینجوری بود جز سینال فکتش. خودم پری شدم.البته فک کنم بعد از ۵ یا ۶ روز بعد از اتمام ال دی.شایدم ...

سینال فکت برای تخمدانهای پلی کیستیکه

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد