2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047789 بازدید | 684625 پست
سلام عزیزم به نظرمنم انجام بده تو صارم انجام میدن.پرونده داری تو صارم؟اگه داری برو به دکتر بگو برا ...

ممنون عزیزم صارم پرونده دارم 

من مطالعه کردم الان گویا باید همزمان با انتقال جنین خون آماده شده به وسیله پی آر پی رو تزریق کرد 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما من باید پری شدم  ۲ پری برم رویان خب  ولی نمیدونم باید نوبت دکتر بگیرم یا سونو

الان کجای سیکلی؟  

احتمالا هردو.ضرری نداره که.دو تا رو بگیر.فوقش حصصوری برو کنسل کن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

دوستای گلم شرمنده که فعلا نمیتونم پستارو بخونم فقط خواستم بگم با همه وجودم به یادتونم......

ظاهرا چند تا از مامانامونم زایمان کردن.....

پرپر جون و ستاره جون مبارکا باشه......

ایشالله همیشه شاهد شادیا وروجکاشون باشن......

این روزارو برا تک تک دوستای منتظرمونم آرزو میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم شرمنده که فعلا نمیتونم پستارو بخونم فقط خواستم بگم با همه وجودم به یادتونم...... ظاهرا چ ...

عزیزم ممنونیم ک سر زدی بهمون.همه میدونیم سرت چقد شلوغه ب نی نی برس گلم انشالله همیشه سلامت باشین.فقط تونستی اسم خوشگلشو برامون بگو ک ذوق کنیم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
قربونت برم عزیزم خودت خوبی؟ن شرو نکردم دیشب آخرین ال دی رو خوردم ببینم کی پری میشم.دوشنبه قبل ی بسته ...

پس با اين حساب به سلامتي انشالله چيزي تا شروع سيكل نمونده،، نيوايي راستش ال دي نداشتم ولي شميدم تا يه هفته پري مياد برات،،انشالله سيكل خوبي داشته باشي با نينياي گوگولي تُپُلي كه زودي بچسبم به وجود مامان مهربون و نازشون

...
پس با اين حساب به سلامتي انشالله چيزي تا شروع سيكل نمونده،، نيوايي راستش ال دي نداشتم ولي شميدم تا ي ...

قربونت برم انشالله برا هممون با هم😆😆😆

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
پس درسته.اینجام ۴۷ ت بود که با بیمه شد ۳۳ تومن. تیتر بتا گرونتره کلا .تا فقط مثبت و منفی بارداری.

سلام عزيزم 

ان شاءالله امروز روز خوبي برات باشه 

بنظرم شما بندرعباس بودي درسته؟؟

من آز دادم 

گفتم زود جوابش رو ميخوام بيشتر نميتونم منتظر بشم آي وي اف شدم

بعد  گفت تا ١٢ آماده ست 

سلام دوستان😍     حالتون خوبه؟ میگم من دیگه لکام خونی شده از دیروز شدید شده مثل روزای پر ...

سلام خانومي 

نه قطع نكن 

با اين اوضاع مامان داشتيم 

مامان ستاره خودتون هم ستاره هستين 😬

شياف اضاف كردين ؟؟

سلام بچه ها ببخشید کی در مورد انتقال جنین و شباف سیکلوژست اطلاعات داره؟ یه سوال داشتم  

من الان از انتقال برگشتم.. ولی از قبل انتقال تجویز شیاف سیکلوژست کرده بودن.. انروزم بهم گفتن همونو ادامه بده. تجویزشون صبح و شب روزی دوتا بوده. الان من انتقال برگشتم تازه شیاف باید گذاشته بشه؟ تازه جنین رو گذاشتن شیاف رو بذارم بد نباشه؟ ضرر نداره؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
سلام خانومي  نه قطع نكن  با اين اوضاع مامان داشتيم  مامان ستاره خودتون هم ستاره هس ...

شوخی میکنی😨با این وضعیت خون و لخته خونی مگه میشه مامان شد😑😅

اخه من از روز ۵ انتقال لک بینیم شروع شد و روز ب روز بیشتر شد و الانم پریود شدم کل

روز ۱۰ انتقالم بی بی چک منفی بود بس درصدی احتمال وجود نداره

بله شیاف ۴تا بود ک از دیروز ۳ تا شد امپولم ک ۳روز ی بار بود هر روز شده ولی خب اثری نداره اصلا

سلام بچه ها ببخشید کی در مورد انتقال جنین و شباف سیکلوژست اطلاعات داره؟ یه سوال داشتم   ...

عزیزم همین ک رسیدی خونه ی شیاف بزار

ن شیاف ک ضرر نداره برای تقویت رحمه

استرس اصلا نداشته باش بسپار ب خدا