2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047627 بازدید | 684620 پست
فدات عزیزم انشاالله کلینیک امید تهران ۶ تا جنین باز کردن ۴ تا ۵ روزه شد و خیلی قوی دکترم خودش با ترس ...

عزیزم میشه بگید دکترتون کیه وپی آر پی رو چه جوری وکی انجام دادید؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
اگه واست تجویز کنن داروخانه ها دارن،آره چسب جنین یا gcsf میگن،باهاشون صحبت کن خودتو مظلوم کن یا از ا ...

Prp بهتره یا چسب جنین همون gcsf ??

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من ۳ طبقه رفتم بالا خونمون تو تهران.البته فک کنم ۳۰ تا پله. روز سوم هم اومدم پایین برگشتم شهرم ...

انشاالله خبر مثبت میاری واسمون عزیزم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
خانمای عزیز سلام  من انتقال داشتم ۴ تا جنین ۵ روزه انتقال دادم امروز روز ششم انتقالمه لک قهوه ...

فکر میکنم به خاطر تعداد بالای جنین لکه پیدا کردی، احتمالآ چند تا باهم دارن لانه گزینی میکنن، استرس اصلا نداشته باش

امکانش هست عزیزم. ناراحت نباش. آسپرین داری قطع کن و شیافو اضافه کن. راستی چرا ۴ تا.زیاد نیست؟&nbs ...

چرا آسپرین قطع بشه؟

من که فک کنم هر روز روزی 1 دونه باید میخوردم پارسال تازه لکه بینیم داشتم چرا نگفتن قط کنم

از راهنماییت ممنونم عزیزم،بعد دکتر طرازی بیمارستان هم کار میکنن؟یعنی میکرو رو به جز ابن سینا کجا انج ...

زنگ بزنی بر آبانماه  وقت میده بنظرم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها داروهای انتقال از روز چندم پریود شروع میشه؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نمیشد دو تاش رو باز فریز کنن. منم ۴تایی باز کردن.۳ تاش بلاست شد.یکیش معمولی تر. ولی ۳تا گذاشتن فقط ...

این اطلاعات رو از کجا دارین؟ روز انتقال دکتر بهتون میگه یا قبل انتقال از وضعیت جنین ها با خبر بودین؟

سلام عزیزم آنا جون نیست تازه مامان شده من طبق اطلاعات خودم ج میدم اگه کسی نظر دیگه ای داشت میگه بهت ...

عزیزم ممنون که جواب دادی انشاله به زودی مامان بشی🙏

متاسفانه من طبیعی نمیتونم بچه دار شم شوهرم آزو اسپرمی😔

خدایا...شکرت😍
بچه ها اینجا کسی بوده شرایطش مثل من باشه و شوهرش مشکل اسپرم داشته باشه؟زیر یک میلیون؟

عزیزم اینجا کسانی رو داشتیم که شوهراشون آزواسپرم بودند یعنی بدون اسپرم و الان باردار هستند.شرایط شما خوبه

عزیزم میشه بگید دکترتون کیه وپی آر پی رو چه جوری وکی انجام دادید؟

دکتر رشیدی میبدی پی آر پی دو روز قبل از انتقال انجام دادم پلاکت خونو میگیرن میریزن داخل رحم درصد بارداری رو تا حد چشمگیری بالا میبره

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
نمیشد دو تاش رو باز فریز کنن. منم ۴تایی باز کردن.۳ تاش بلاست شد.یکیش معمولی تر. ولی ۳تا گذاشتن فقط ...

نه دیگه خراب میشن تو این مرحله

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد