2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
دوستای گلم دومین فرشته من زمینی شد و من ۲۲ مهر دوباره مامان شدم. التماس دعا دارم و لایق باشم دعاگوت ...

آنا جون مبارکت باشه.

چه ذوقی داره گل دخترت، 

ان شالله زیر سایه خدا و پدر و مادر ، هر دوشون شاد و سالم باشن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دوستان میشه لطفا در مورد یه موضوعی بهم اطلاع بدید؟شما پری دوم بعد از پانکچر چند روز تاخیر داشتید؟ ...

عزیزم من ۴ روز تاخیر داشتم ۱۱ روز بعد قطع ال دی پریود شدم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جون دلم...من که میتونم واسه تولدت یه نقلی توی دلت وول میزنه...اصلا نگران نباش...خوبم کردی لباس خر ...

قربون دل مهربونت برم اخه.اره عزیزم یه دونه هم بگیره کافیه‌ولی‌چون شرایط‌شوهرمم خوب نیست میترسم جنین خوب تشکیل نشه.ولی راهی ندارم جز امیدوار بودن و فکرنکردن به این‌چیزا.ان شاالله خودتم با‌اولین انتقالت مثبت میشی.پس فکرکنم انتقالمون با هم باشه.من آذر باید برم برای پانکچر و بعدشم احتمالا انتقال

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
تا خدا چی بخواد. فردا که آز بدم ، فک کنم شب یا پس فردا جوابش میاد، درسته؟ آخه تیتر بتا طور میکشه ان ...

عزیزم فکرنکنم انقد طول بکشه ها.اخه بچه ها صبح میدادن تا ظهر اماده میشد معمولا.بازم نمیدونم دقیق.تجربشو نداشتم.اما فکرکنم بدن همون فردا.بپرس خودتم.ان شاالله که مثبتی عزیزم و با بتای تپل مپل میای😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بانو  خوبى؟؟؟خبرى ازت نيست خيلى بهت فكر مى كنم چه خبر عزيزم؟همه چى خوبه؟؟؟تعيين جنسيت كى ...

سلام عزيزم 

خوبى 

فداى تو 

خوبم خدارو شكر 

بله امروز سونوى nt بودم رفتم نسل اميد ٨٠درصد گفت دختره 

٢٠درص پسره 

و خدا رو شكر سالم هست 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
اره گلم‌همسرم باهامه که.ولی میگه‌تو بخشی‌که‌هستی یکی‌کنارت باشه مثلا مامانت.که ظاهرا اجازه نمیدن همر ...

آره ببر.حالا که خبر دارن.

تازه سوئیتم میگیری بهتره ببریشون، چون آدم غذای خونگی میخواد ، همش نمیشه که غذای بی کیفیت بیرون بخوری.

راستی ما بعد از انتقال توی برگشت ، یزد هتل گرفتیم.از سایت جا با ما.

بوم گردیهاشم مناسب بود.

تخفیفم داشت.یه سر بزنین.

آره ببر.حالا که خبر دارن. تازه سوئیتم میگیری بهتره ببریشون، چون آدم غذای خونگی میخواد ، همش نمیشه ک ...

ممنونم عزیزم.چشم همینکارو میکنم.اره غذای بیرون نمیشه خورد.بعد انتقال فقط گرمی نخورم؟!هنوزم طبعمو نمیدونم.چجوری میشه فهمید؟!

ام یرجنتی ،از شنبه تا چهارشنبه از ۵تا۷ بعد ظهرهست تو مطبشون.راحت متونی وقت بگیری پیشش.پیشنهادمن اینه ...

از راهنماییت ممنونم عزیزم،بعد دکتر طرازی بیمارستان هم کار میکنن؟یعنی میکرو رو به جز ابن سینا کجا انجام میده دکترطرازی؟کلا مطبش نوبت بگیرم زودتر نوبتم میشه؟چقدر نوبت دهیش طول میکشه؟

بازم ممنون

قربون دل مهربونت برم اخه.اره عزیزم یه دونه هم بگیره کافیه‌ولی‌چون شرایط‌شوهرمم خوب نیست میترسم جنین ...

منم همون موقع هام خاکستری جون...اوخی باهم انتظار میکشیم و دلشاد میشیم...مطمئنم

عزیزم دکتر من می گفت باید همیشه خورده بشه حتی پریودی ولی من چون بعد پریودی لک بینی پیدا می کردم گفت ...

درسته نازنین جون....توکل بر خدا منم بخورم ببینم چی میشه ..

البته صبحم که زنگ زدم مرکز گفت بخور

ممنون بابت راهنماییهات ...شما اولین باره انتقال میدی؟مشکلتون.هم اگه دوس داشتی بگو

ممنونم عزیزم.چشم همینکارو میکنم.اره غذای بیرون نمیشه خورد.بعد انتقال فقط گرمی نخورم؟!هنوزم طبعمو نمی ...

زعفرونو زردچوبه و هرچی که قایده اوره نخور...نشاسته توی اب حل کن بخور...گوشت تازه بگیرین...سیخم ببرین...همونجا روی گاز کباب کنن بدی بخوری...قرار نیست قرمه و فسنجون بخوری که دخترم...فقط غذاهای تقویتی...کباب حتما چنجه بخور...من امروز پانکچر کردم دو روز بود لب به غذا نزده بودم..امروز همسرم یکمی برام گوشت روی گاز کباب کرد خوردم جون گرفت دستو پام...کباب و کله پاچه بخور...یزدم که گوشتاش میگن حرف نداره توی نرمی

از راهنماییت ممنونم عزیزم،بعد دکتر طرازی بیمارستان هم کار میکنن؟یعنی میکرو رو به جز ابن سینا کجا انج ...

من کلا همیشه همه چیز میخوردم، بعد از انتقالم همینجور.

ببین پشت بیمارستان قدیم یه دکتر طب سنتی هست.

ویزیتش ۲۰ تومنه.

من قصدم برم .

شمارشو برات پیدا میکنم. به امتحانش می ارزه.

سوال و جواب میکنه ، طبعت رو میگه.