2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047747 بازدید | 684623 پست
دوستایی که توی این تاپیک بودن که این آمپول و زدن مثبت شدن البته این یه راهی واسه بالابردن شانس مثبت ...

اره بخدا.یکی‌همین امپولا که شانس موفقیتو میبره بالا،یکی آزهای ایمنی و انعقادی!نمیدونم‌چرا تا منفی نشیم‌و عذاب نکشیم دست به کار نمیشن.چرا یه ذره دلشون برای ما و آیندمون و روح و روانمون نمیسوزه!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نمیدونم گلم.منم‌احساس میکنم لزومی نداره بیاد.اخه مامانه دیگه.هرچی باشه نگرانی‌توی وجودشه.میدونم خودش ...

فقط خودت استرس نداشته باشه و بس...این مهمه دخترم...نگرانم نباشیا...به سلامتی گوگولا میچسبن به دلت ...فقط خوش بین باش .

من هایپرم...30تا تخمک دادم اما فردا معلوم میشه چقدر جنین شده...انتقالم باید بعد دومین پری برم سونو تا مشخص کنن...من پلی کیستیک بودم و مورفولوژی همسرمم خوب نبود واسه همین میکرو کردم...دیگه توکل به خدا...راه سختشو رفتیم...بقیه اش دست ما نیست دیگه...دسته نی نی هامونه که بخوان مارو یا جاشونو واگذار کنن با قلای دیگه اشون.

ایشالله هممون جواب بگیریم و واسه عید دیگه خریدای لباساشونو کنیم واسه سیسمونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستایی که توی این تاپیک بودن که این آمپول و زدن مثبت شدن البته این یه راهی واسه بالابردن شانس مثبت ...

وای چه امپول خوبیه...از کجا باید بگیرم...منم میخوامش واسه انتقال...امپول چسب جنین؟تا حالا نشنیدم به خدا...ولی اگر باشه عالیه که...من چطوری به دکترای ابن سینا حالی کنم واسم بنویسنش..اونا فرصت حرف زدن نمیدن بهم اخه

فقط خودت استرس نداشته باشه و بس...این مهمه دخترم...نگرانم نباشیا...به سلامتی گوگولا میچسبن به دلت .. ...

خوش به حالت کلی تخمک داشتی...انشالله با همون اولین انتقال میچسبن به دل مامانشون.سعی‌میکنم همش مثبت فکرکنم عزیزم.اخه با این سنم ذخیره تخمدانم خیلی کمه.همین یه ذره‌منو بهم ریخته.اینکه ایا تخمک خوب دارم؟جنین تشکیل میشه؟امیدوارم بتونن تخمک خوب بگیرن ازم.بهترین کارو کردی.مثبت میشی حتما عزیزم.منم شوهرم ضعیفه.تمام فاکتوراش...داره دارو مصرف میکنه،پری بعدی نه،بعدیش میرم برای پانکچر ان شاالله.برای منم دعا کن.منم همش برای عید و خرید خیالپردازی میکنم😍😍😍تولدمم فروردینه همش میگم خدایا یعنی میشه کادوی امسالم نی نیم باشه؟من بدجور عاشق بچم.در‌حدی که وقتی نامزدی‌بودمم هرجا میرفتم لباس بچه میدیدم میخریدم.هعی 😊همشونو دارم...خدایا شکرت!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خوش به حالت کلی تخمک داشتی...انشالله با همون اولین انتقال میچسبن به دل مامانشون.سعی‌میکنم همش مثبت ف ...

عزیزم همسرت باهاته؟ 

یه همراه باید داسته باشی.

اون ۵ روز کجا میخوای بری؟ هتل؟

اگر قراره جایی باشی آشپزی بخوای بکنی و .... مامانت بهتره.

که بیشتر استراحت کنی و ایشون تقویتت کنه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خوش به حالت کلی تخمک داشتی...انشالله با همون اولین انتقال میچسبن به دل مامانشون.سعی‌میکنم همش مثبت ف ...

من که امروز رفتم کیف وسایل بچه خریدم و چند تیکه لباس.

حالا فردا میرم آز میدم ، ضایع میشم.

وای چه امپول خوبیه...از کجا باید بگیرم...منم میخوامش واسه انتقال...امپول چسب جنین؟تا حالا نشنیدم به ...

اگه واست تجویز کنن داروخانه ها دارن،آره چسب جنین یا gcsf میگن،باهاشون صحبت کن خودتو مظلوم کن یا از اونا پرروتر شو حرف خودتو بزن

عزیزم همسرت باهاته؟  یه همراه باید داسته باشی. اون ۵ روز کجا میخوای بری؟ هتل؟ اگر قراره جایی ...

اره گلم‌همسرم باهامه که.ولی میگه‌تو بخشی‌که‌هستی یکی‌کنارت باشه مثلا مامانت.که ظاهرا اجازه نمیدن همراه بیاد.نه احتمالا سوییت میگیریم.اره خودمم به این موارد فکرمیکنم میگم‌مامانم باشه بهتره واقعا.ولی نگرانم خدای نکرده منفی شم دلش‌ بشکنه😔هرچند به هرحال اون در‌جریان تمام کارام هست.احتمالا میبرمش

من که امروز رفتم کیف وسایل بچه خریدم و چند تیکه لباس. حالا فردا میرم آز میدم ، ضایع میشم.

عه دختر اینجوری نگووو.فردا میری آز بدی؟😍😍😍وای پس مامان جدید داریم به سلامتی.بیا حتما خبر بده ها‌.من منتظر خبرای خوبتم

دوستای گلم دومین فرشته من زمینی شد و من ۲۲ مهر دوباره مامان شدم. التماس دعا دارم و لایق باشم دعاگوت ...

وایییی مبارک باشه آناجون انشالله بسلامتی 

دستای نی نی نازتو ازطرفم ببوس 😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙

خداجونم شکرت       

ای جون دلم...من که میتونم واسه تولدت یه نقلی توی دلت وول میزنه...اصلا نگران نباش...خوبم کردی لباس خریدی...الان قیمتا رفته بالا...اصلا نگران نباش..یه دونه جنین هم داشته باشیا بخواد بگیره تمومه..به زیادی نیست...ایشالله نقلکت بعد اولین انتقال بغلت میکنه...مطمئنم

عه دختر اینجوری نگووو.فردا میری آز بدی؟😍😍😍وای پس مامان جدید داریم به سلامتی.بیا حتما خبر بده ها‌. ...

تا خدا چی بخواد. فردا که آز بدم ، فک کنم شب یا پس فردا جوابش میاد، درسته؟

آخه تیتر بتا طور میکشه انگار.

فعلا که هیچ علایمی هیچی ندارم.

فقط گاهی کمردرد که کلا از قبلم داشتم.

اگه واست تجویز کنن داروخانه ها دارن،آره چسب جنین یا gcsf میگن،باهاشون صحبت کن خودتو مظلوم کن یا از ا ...

فدات...چه راه خوبی بهم دادی...من که حتما میگم موقع انتقال بزنن...چقدر دکترا بدجنسنننن خوب این چیه بدن دیگه...والا بدن من از بس امپول هورمونی زدم شده بطری ...این یدونه به جایی برنمیخوره