2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047745 بازدید | 684623 پست
دوستای گلم دومین فرشته من زمینی شد و من ۲۲ مهر دوباره مامان شدم. التماس دعا دارم و لایق باشم دعاگوت ...

انا جونم قدم نورسیده مبارک انشالله تنش همیشه سالم ودلش خوش باشه و  زیرسایه پدر ومادر بزرگ بشه؛انشالله این لحظه زیبا قسمت تک تک دوستان منتظر و من...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستای گلم دومین فرشته من زمینی شد و من ۲۲ مهر دوباره مامان شدم. التماس دعا دارم و لایق باشم دعاگوت ...

انا جون قدم نورسیده مبارک ان شالله سالم و تندرست باشه زیر سایه پدر و مادرش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما کمک... شیاف سیکلوژست بهم دادن دیروز پانکچر م بود.. یک ساعتم دراز کشیدم ولی تا بلندمیشم میریزه بیرون... چیکار کنم؟ 

نکنه اثر نکته بعد ضرر بخورم 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
خانما کمک... شیاف سیکلوژست بهم دادن دیروز پانکچر م بود.. یک ساعتم دراز کشیدم ولی تا بلندمیشم میریزه ...

موادمفیدش جذب میشه اونکه دفع میشه ماده اضافیشه نگران نباش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
موادمفیدش جذب میشه اونکه دفع میشه ماده اضافیشه نگران نباش

عزیزم ببخشید.... خیلی معذرت میخوام..  من دستشویی رفتم هنرا ادرار یه ماده های زرد رنگ همراهش بود.. اونا چیه. نکته عفونت باشه؟ من دیروز پانکچرم بود.. شب قبلشم که بهم ژل بتادین گفتن استفاده کن کردم... بزا شستشو و عفونت... پس این زردا چیه؟ 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
سارايي به نظر مياد به كمك خدا تصميمات درستي گرفتي الحمدلله، خب انشالله قبل از اي وي اف دلت به ي ...

قربونت برم عزیزم...من دلم روشنه که به زودی زود تیکر بارداریتو میبینم.مطمئنم که به زودی مادر میشی عزیزم ❤❤ سر دیگ نذری حتما حتما اگه قابل باشم برای همه مخصوصا شما که از قبل درجریان اقداماتم؛ دعا میکنم ❤❤قراره به همسرمم لیست یه سری از دوستامو بفرستم که اونجا مخصوص دعاشون کنه 😍 همسرم خیلی دل پاکه خیلیییی...بار اولشه که میره کربلا.حتما میگم یادت کنه تو حرم آقا ❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خانما کمک... شیاف سیکلوژست بهم دادن دیروز پانکچر م بود.. یک ساعتم دراز کشیدم ولی تا بلندمیشم میریزه ...

عزیزم طبیعیه...واسه منم بعد ای یو ای داده بود دکتر.گفت تا نیم ساعت دراز بکش حتما.اون مقدار لازمش جذب میشه..سعی کن شبا استفاده کنی...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من هنوز وارد سیکل نشدم ولی چیزی که بمن گفتن این بود  معمولا تو رویان قیمت هر چیزیو پرسید ...

البته ابن سینا هم کلا دست بالا میگیره.و یه جزئی کمتر میشه اکثرل

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
پس به نظرت منم نخورم؟ ..امروز روز اولم بود

عزیزم دکتر من می گفت باید همیشه خورده بشه حتی پریودی

ولی من چون بعد پریودی لک بینی پیدا می کردم گفت احتمالا از آسپرین هست وایام پری دیگه نخورم ولک بینی هم از دوره ی بعد نداشتم

حالا شما می خوای امتحان کن اگر لک بینی نداشتی همیشه بخور ولی اگر لک بینی پیدا کردی ایام پری نخور

یا از دکترت بپرس کلا زیاد فرقی نداره هر دو مدلش رو هم دکترها می گن

اینکه می گن ایام پری نخورید چون توی بعضی هاخونریزی رو زیاد می کنه یا لک بینی میده بعدش

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

به سلاااامتی انا جوووونم.تبریک میگم مامان خانم.ان شاالله قدمش سرشار از خیر و برکت باااشه.برای ماها دعا کن💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

به سلامتی آنای مهربون.امیدوارم زیر سایه ی شما و همسرت قد بکشه و بزرگ بشه و دامادش کنی

پرپر جان، آنای عزیز و ستاره جون( امیدوارم درست نام برده باشم) قدم نورسیده هاتون مبارک. انشاءالله به ناز پدر مادر بزرگ بشن و خیرشون رو ببینید.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
والا آسپرين دارم ب نظرم شفا دارو هستش  اما تقريبا نزديك ب دو هفته ميشه اين سوزش شروع شده  ...

منم آسپرین قبلا برند پارس دارو خوب بود اما الانی جالینوس افتضاح بود.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘