پدر همسرم کلی زمین و باغ داره تو روستا و خودش کارای زمینا رو انجام میده شوهرمم یدونه پسره و کوچیک از همون اول بیچاره عادت کرده و عادتش دادن هر کاری انجام بده براشون و هی چشم بگه و فلان صب قرار بود بریم دندونمو درست کنیم (دندونپزشکی)الان زنگ زدم گفت اومدم باغ با بابام زمین و ابیاری کنیم تا صب هم نمیایم و شاید نتونم ببرمت دندونپزشکی من خیلی ناراحت شدم میترسم رفتم خونه خودم شب منو اینطور ول کنه بره حالم بده و اعصابم از این بهم میریزه که چون لاغره و سرماخورده خسته میشه خب باباش کارگر بگیره 😭😭😭😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همسر منم پسر کوچیکه، بیشتر کاراشونو میکنه. مخصوصا که پدرش فوت شده دیگه کلا همه کارای مادرشو میکنه. برام مهم نیس. فقط اینکه مامانش نقشه میکشه کارایی میکنه که منو ناراحت کنه. چون همسرم نمیگه بمن
ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
یه لحظه حس کردم خودمی منم عقدم شوهرم از بچگی خودش عادت داده خانوادشو کار کنه پسر بزرگ خانوادس برادرش کوچیکه امروز باهاش بحث داشتم سر اینکه چرا استراحت نمیکنه و باباش کارگر نمیگیره