2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
تی تی جون امروز کدوم دکترا پانکچرتو انجام دادن..عملش سخت بود ؟ مورفولوژی شوهرت چنده ؟

عملشم من نگران بودم ولی تا بفهمم چی به چی بیهوش شدم یکمی بعد توی ریکاوری بهوش اومدم...منو بردن بخش چون هایپر بودم 6تا سرم بهم زدن که سه ساعت طول کشید...زیردلم اولش خیلی درد میکرد ولی دوتا شیاف دیکلوفناک پشت سرهم بهم دادن که بیست دقیقه بعدش اصلا درد نداشتم...تا رفتم بخشم بهم گفتن ابمیوه و بیسکوییت بخور...اصلا جای نگرانی نداره رویا جون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه آنا جونم نیست. کیسه ابش پاره شده بود.. ۱۵ مهر زایمان کردن.خداروشکر هردو خوبن..🍃

خدا رو شکر که هر دو خوبن
ان شاء ا... کنار نورسیده اش خوش و خرم باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
زعفرونو زردچوبه و هرچی که قایده اوره نخور...نشاسته توی اب حل کن بخور...گوشت تازه بگیرین...سیخم ببرین ...

زردچوبه قاعده آوره؟ من هر روز میریزم تو غذا.

زعفرون رو میدونستم.رعایت میکردم

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
@لاله_سرخ   لاله جون پیام مامانمون اینجاست.

ممنون عزیزم
خوندم و چقدر خوشحال شدم از اینکه الان حالشون خوبه و دوران سختی تموم شد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
فدات خانمی.میخوای آزمایشا رو انجام بدی؟

واسه خودم نميخواستم عزيزم

من هنوز تا حالا نه بارداري داشتم نه انتقال 

واسم نمينويسن 

منتها يكي از دوستام دوبار انتقال منفي داشت بهش گفتم به دكترش بگه آزها رو واسش بنويسه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
زردچوبه قاعده آوره؟ من هر روز میریزم تو غذا. زعفرون رو میدونستم.رعایت میکردم

اره فدات بشم...اصلا نخورش...من هروقت پریود نمیشدم فقط کافی بود زردچوبه بخورم...امروز توی مرکزم به یه خانمی که انتقال داده بود پرستار گفت لب به زردچوبه و زعفرون و زنجبیل نزن...من زنجبیلو نشنیده بودم حقیقتا

سلام به روی ماهت، ان شاء الله این چند هفته رو هم سپری کنی به سلامتی شواهد نشون میده آنا جان زایمان ...

ممنون عزیزم

جدا؟ خدا کنه حال خودش و پسرش خوب باشه

عزیزم اول برو پیش متخصص زنانت اون خودش اورولوژی رو میگه کی همسرتون باید برن. صارم ازش خوب نشنیدم.&n ...

راستش من از نظر روحی میخوام یه دکتری باشه که راحتتر این پروسه رو باهاش کنار بیام و هی مجبور نشم دکتر عوض کنم،مشکل زمان هم داریم هم من هم همسرم نوبت دهیشون مهمه

بچه ها یه خواهش از ته قلب دارم،  خیلی واسه همسرم دعا کنین  یه سری آزمایش داره تا جوابش ب ...

ان شاء ا... خیره عزیزم و همسرت تمام ازمایش هاش خوب نرماله 

اره فدات بشم...اصلا نخورش...من هروقت پریود نمیشدم فقط کافی بود زردچوبه بخورم...امروز توی مرکزم به یه ...

وای.من زیاده روی نه ، ولی معقول به غذاهام میزنم زردچوبه و زنجبیل.

دیگه دیر شد.ولی باز از فردا کمترش میکنم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
راستش من از نظر روحی میخوام یه دکتری باشه که راحتتر این پروسه رو باهاش کنار بیام و هی مجبور نشم دکتر ...

خوب مراکز واقعا اینطوری نیستن و هربار یه دکتر میبنتت...نصر میگن ارامش خیلی زیادی به بیمار میده...من از اینشم خوشم اومده بود...ولی دکتر دیگه ایی که توی میکرو ارامش بده و عالی باشه حقیقت نمیشناسم