2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
هعی روزگار😔من بخاطر این استرسا هم که شده مجبورم روز هفتم برم پیش دکتر.میشه به دکتر‌بگم‌ روز‌ هشتممه ...

نه عزیزم دروغ نگو دکترتو گمراه میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من این ماه انتقال دارم اما شوهرم میره مسافرت وموقع پانکچر وامتقالم اینجا نیست.میشه الان بریم ...

عزیزم والا باید ببینی مرکز قبول میکنه یا نه....

خوب سیکلتو یه ماه عقب بنداز.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همگی بچه ها من خیلی داغونم خیلی بعد اون همه تخمک و اشتباه دکترم برای ازاد شن تخمک ها و یه ...

عزیزم شک نکن حکمتی تو این تاخیرا هست.....

سلام ببخشید انا جان مزاحم شدم باز.  من سینال اف زدم دور ناف.   همش سه روزه دارم میز ...

عزیزم کجا میزنی دور ناف؟

شکمت تپله؟

احتمالا جوری زدی به عضله خورده....

تگران نباش بابت جذبش.....

والا من چون تجربه دردشو نداشتم کاریم واسش نکردم.....

فکر کنم کمپرس یخ بد نباشه باز ببین دوستان چی میگن....

عزیزم فکرکنم سونوی بعد از تزریق منظورتونه اره؟خب من مراجعه ی اولم که رفتم شانسی روز سوم پریودم بود.د ...

عزیزم معمولش اینه اون ماهی که داروهات سروع میشه هم روز اول تا سوم سونو بشی.....

عملا سونوی روز ۸ت میشه سونوی دوم اون سیکلت.....

اما ظاهرا دکتر بدون سونوی اول همون ماه داروهاتو تجویز کرده.....

دوستای گلم من چون این روزا خیلی مساعد نیستم در حد توانم به پستا جواب میدم.....

بعصیارو هم با لایک کردن تایید میکنم.....

خلاصه منو ببخشین.....

امیدوارم بتونم از شرمندگیتون در بیام.....

دوستون دارم.....

سابقه ی اب به اب شدن داشتی قبلا؟ اسپرین میخوری؟ منم اوائل مشکلی با اسپرین نداشتم اما بعدش همین سوزش ...

شاید اینجوری به این شدت که بسوزه معدم  رو در کل زندگیم دو بار دیگم تجربه کردم.

آره آسپیرین میخورم.

تا کی باید خورد؟ ضروری واقعا؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزی م با شکم خالی میخوری؟ من با روزی یکی قبل صبحونه و ناشتا حالم بهتر شد در حالی که قبلش از شدت معد ...

نه بعد غذا میخورم؟بایدناشتابخورم؟

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
ستروتاید مانع از بالا رفتن بی موقع ال اچ میشه و باعث میشه تخمدان فرصت تولید فولیکول بیشتر داشته باشه ...

لاله جون 

ممنون از راهنماییت

ولی منظورم از هدر رفتن تخمک بود ،یعنی تخمکی که بزرگ شده و اماده برداشت برای پانکچر هست بعضی از افراد می گن دیر پانکچر شدیم ازاد شد تخمک، می خواستم بدونم ستروتاید به صورت 100% جلوی این هدر رفتن یعنی ازاد شدن تخمک رو می گیره

جدی؟من اخه وقتی‌مجرد بودم دقیییقا تاریخ قبلیم پریود میشدم.حتی یه روزم جلو یا عقب نمینداختم.اما از وق ...

تا چند روز اینور و اونور مخصوصا واسه کسانی که تو اقدامن طبیعیه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
سلام من یک هفتس انتقال دادم و یک هفته دیگه باید برم آز بارداری. ولی هیچ علامت بارداری ای ندارم. این ...

طبیعیه طبیعیه... اصلا نگران نباش... بتای مثبتت اولین علامته عزیزم💚💚💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام دوستان

بچه ها من ماه پيش پانكچر شدم.ماه اينده انتقال دارم.اين ماه اصلا ترشح تخمكگذاري نداشتم.نكنه طوريم شده؟من ذخيره ام ٧ بود.نكنه با تخمكهايي كه گرفتن ديگه چيزي برام نمونده و تموم شده؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
نه بعد غذا میخورم؟بایدناشتابخورم؟

عزبزم پنتاپرازول معمولا نیم.ساعت قبل صبحونه وناشتا میخورن،فک کنم چون بعد غذا خوردی براات تاثیرنداشته

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹