2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
هعی روزگار😔من بخاطر این استرسا هم که شده مجبورم روز هفتم برم پیش دکتر.میشه به دکتر‌بگم‌ روز‌ هشتممه ...

نه عزیزم نمیشه بگی چون طبق روزهات پیش میره دکتر ،حالا ب حرف دکترت گوش کن نگران نباش انشالله ک مشکلی پیش نمیا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه عزیزم نمیشه بگی چون طبق روزهات پیش میره دکتر ،حالا ب حرف دکترت گوش کن نگران نباش انشالله ک مشکلی ...

چشم.دعا کن دیر نشه پس😔

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از دیشب آمپولام قطع شد و اچ سی جی زدم که فردا برم برای پانکچر ولی ترشحاتم خیلی زیاد شده  می ...

عزیرم ترشحات طبیعین.....

ببین الان تنها کاری که از دستت بر میاد کنترل استرسه.....

الکی برا خودت نگرانی نتراش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
البته اینم بگم من کلا تا اخر ماه سوم تحمل کردم و سعی کردم دارو نخورم دکترم هم تایید کرد و از هفته ...

من بعد از انتقال اینجوری شدم.الان سه روز گذشته .

سوزش سر معده و حالت تهوع و معذرت میخوام اسهال.که زیاد نیست و فشار بهم وارد میکنه.

کلا زیاد یبوست میشم در حالت عادی، اما الان برعکس شدم.

بین قفسه سینم ، معدم درد و سوزش داره و چیزی میخورم بدتر میشه.

طبیعیه؟ 

یعنی بخاطر دارو ها و انتقاله؟

آخه من داروهام همونه که از قبل میخورم.

چیزی فرق نکرده.

یا شاید اتفاقی بخاطر تهران اومدن و آب به آب شدن اینجوری شدم؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اخه حسرت ی پریودی طبیعی  درست حسابی هم.ب دل ادم.میمونه. چقد. با دارو    

نفسی جون چندوقت چند وقت پریود میشی؟؟ذخیرت گفتی چند بود؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نفسی جون چندوقت چند وقت پریود میشی؟؟ذخیرت گفتی چند بود؟

ذخیرم 10بود عزیزم .والا چندماهه ک تو سبکلم ک با دارو شدم همش ولی قبلا یهو دوماه نمیشدم ک امپول میزدم دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
لاله جون ستروتاید باعث می شه هیچ تخمکی ازاد نشه؟ یا احتمال داره باز آزاد بشه و هدر بره

ستروتاید مانع از بالا رفتن بی موقع ال اچ میشه و باعث میشه تخمدان فرصت تولید فولیکول بیشتر داشته باشه
در واقع هدف از تجویزش اینه نه اینکه جلوی تخمک گ رو بگیره
اما خب به صورت غیر مستقیم باعث عدم تخمک گ هم میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام توروخدا کمک... بعد از زدن سینال اف سردرد میگیرم  .. چیکار کنم؟  شماهام میگیرفتین یا ...

چاره نداره عزیزم
حساسیت دارین به داروهای هورمونی باید تحمل کنین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
هعی روزگار😔من بخاطر این استرسا هم که شده مجبورم روز هفتم برم پیش دکتر.میشه به دکتر‌بگم‌ روز‌ هشتممه ...

نه دیکه مگه تو پرونده ننوشته تاریخ سونوی قبلی رو؟

من بعد از انتقال اینجوری شدم.الان سه روز گذشته . سوزش سر معده و حالت تهوع و معذرت میخوام اسهال.که ز ...

سابقه ی اب به اب شدن داشتی قبلا؟
اسپرین میخوری؟
منم اوائل مشکلی با اسپرین نداشتم اما بعدش همین سوزش و درد معده ایجاد شد که وقتی اسپرینم قطع شد بعد از ده هفته خوب شدم

سلام توروخدا کمک... بعد از زدن سینال اف سردرد میگیرم  .. چیکار کنم؟  شماهام میگیرفتین یا ...

منم سردرد و سرگیجه داشتم

مایعات زیاد بخورید خیلی بهتر میشه

دکترم گفت ویتامین بخور و مایعات زیاد

کاملا خوب نشد ولی خیلی بهتر شد

اتریسا جان حتما وقتی شرایط ریه مشخص شد از خودت خبر بده ما همیشه به یادت هستیم برات ارزوی سلامتی می ...

مرسی لاله مهربون و با درک..دلم به دعای شما خوشه مامان گلی....متاسفانه همسرم اگه حتی یک نوبت دارو مصرف نکنه سریع علائمش برمیگرده با اینکه روزی 6 تا قرص میخوره.حالا طی مراسمی باید پیگیر ایشون هم باشم..ممنون از احوالپرسی ...خلاصه که سریالی شده..خدا بخیر کنه فقط....

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
نه دیکه مگه تو پرونده ننوشته تاریخ سونوی قبلی رو؟

خب من که هرسری سروقت پریود نمیشم.جلو‌میندازم یکی دو روز.مثلا سری قبل دهم‌ پریود شدم.ایندفعه هشتم 😑

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم