2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
استراحتم تو 3 روز اول نسبتا مطلق بود برای غذا و دست شویی و نماز و غذا پختن بلند میشدم تا موعد آز ه ...

من توحال میخوابم ک تلوزیون ببینم تخت یکنفره میذارم؛ولی خودم احساس میکنم ۵روزاول روتخت میخوابیدم کافی بود،پس غذام میپختین مطلق نبودین پس؛من مطلقم تقریبا؛سریای پیش غذام درازکش میخوردم اینبارفقط۳روزاول درارکش بعدنشستم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز رفتم دکتر مجدد آب پاکی و ریخت رو دستم گفت شما و همسرتون جز مواردی هستین که در عین سالم بودن نمیتونین طبیعی باردار بشین وقتتوت و تلف نکنین برید مرکز ناباروری 😔😔😔😢😢😢😢 آح چرا؟ نمیخوام ivfبشم 😢😢😢😢 توی معرفی نامه اش نوشته بیمار با نازایی اولیه معرفی میگردد 😢😢😢 خیلی غصه دارم 

امروز رفتم دکتر مجدد آب پاکی و ریخت رو دستم گفت شما و همسرتون جز مواردی هستین که در عین سالم بودن نم ...

عزیزم میفهمم چی میگی اینکه سالمی ولی بازبایدای وی اف بشی سخته برات ولی تنهاشمانیستی ک این مدلی هستین من دوربره خودم خیلی دیدم؛چراباآی وی اف مخالفی گندمک جون؟

عزیزم میفهمم چی میگی اینکه سالمی ولی بازبایدای وی اف بشی سخته برات ولی تنهاشمانیستی ک این مدلی هستین ...

نمیدونم دوست داشتم طبیعی بچه ام به وجود بیاد نمیدونم اصلا چرا بدم میاد

نمیدونم دوست داشتم طبیعی بچه ام به وجود بیاد نمیدونم اصلا چرا بدم میاد

عزیزم فرقی نداره مهم اینه که بچه ازخودتونه فقط نحوه تشکیل جنینش فرقداره؛حالاشمااولی روباای وی اف بیارایشالابعدیاروطبیعی باردارمیشی خداروچ دیدی،لااقل اینجوری وقتت تلف نمیشه،توکارخداادم میمونه والا؛اینقدهستن هی انتقال جنین میدن نمیگیره یهوطبیعی باردارمیشن؛یااولی روای وی اف کردن دومی روطبیعی باردارشدن،خیلی چیزای عجیب ادم میشنوه؛دلتوغصه دارنکن خداروشکرسالمین،ایشالاباراول میگیره

عزیزم فرقی نداره مهم اینه که بچه ازخودتونه فقط نحوه تشکیل جنینش فرقداره؛حالاشمااولی روباای وی اف بیا ...

آخ دکتر گفت به احتمال خیلی زیاد شما و همسرتون مشکل عدم لقاح دارید اوف مغزم درد میکنه صبح دارم میرم ابن سبنا

آخ دکتر گفت به احتمال خیلی زیاد شما و همسرتون مشکل عدم لقاح دارید اوف مغزم درد میکنه صبح دارم میرم ا ...

ب شکل طبیعی منظورش بوددیگه،تومیکرواینجکشن اسپرموتزریق میکنن توتخمک کنارهم نمیذارن ک خودشون لقاح کنن اون ای وی افه

ب شکل طبیعی منظورش بوددیگه،تومیکرواینجکشن اسپرموتزریق میکنن توتخمک کنارهم نمیذارن ک خودشون لقاح کنن ...

چندساله ازدواج کردی گندمک جون؟

عزيزم من با پرواز برگشتم بندرعباس  و مشكلي هم پيش نيومد  اما يك هفته موندم تهران&nb ...

ممنونم عزیزم.خدا نی نی تو نگه داره برات😘ممنونم از‌مهربونیت گلم.شما تهران کدوم مرکز رفتی؟منم احتمالا بعد انتقال چند روز اونجا میمونم بعد برمیگردم.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

@تورک_آنا   آنا جون بهتر شدی؟؟

وروووجک خان هم ایشالا صبووووری میکنه و مامانی رو اذیت نمیکنه❤❤❤🌹

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام مر مر جانم... والا برای منم با سونوها گفت اندو کوچیکه ولی خودش معاینه داخلی کرد و ندولها رو کا ...

رز جون

ممنون از توضیحاتت

من هم تکرر ادرار شدید دارم،که شک به قند کرده بودم چند بار ازمایش دادم مطمئن شدم قند ندارم،همچنین نفخ شدید.

من چون پارسال به خاطر مشکل رحمم باهاش لاپاراسکوپی وهیستروسکوپی شدم تعجب می کنم چرا این مشکلم رو بررسی نکرده و اگر اندو داشتم چرا پاکسازی نکرده.

از دست این دکترها خیلی گیج شدم حتی تو زمینه اندو بهش یاداوری کردم منو معاینه هم نکرد گفت نیازی نیست ولی الان من علائم شما مثل نفخ و تکرر ادرار رو دارم

نمی دونم دوباره برم پیشش

خب تهدادش کم بوده حتما اما کلا مورفو چون کم بوده گفتن میکرو البته دکترا هم میدونین که گاهی نظراشون ...

تعدادش بد نبود.تعداد کل ۱۶۰ میلیون .ولی مورفو کم بود.سه بار هم ای یو ای منفی داشتم.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
والا دکتر من گفت همون موارد که گفتم لازمه حتما فرنگی استفاده کنن من چون طول سرویکسم خوب بود و جفتم ...

من متوجه نشدم عزیزم.

دکترت گفت استفاده کن حتما ، ولی خودت بخاطر اینکه تشخیص دادی طول سرویکس و جفت و .... اوکی هست ، 

گفتی لازم نیست استفاده کنی و .....

آخه بعد از انتقال تا دو هفته که اصلا بحث جفت و سرویکس و اینا نیست . تو این بازه چرا استفاده نکردین؟ نظر دکترتون بود یا نشد استفاده کنین و ....

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار