2777
2789
عنوان

خواب

76 بازدید | 7 پست

دوباره خوابشو دیدم همون حس که بهش زمان دوستی داشتم باهام بود، چون عمیقا دوسش داشتم، خواب دیدم باز مثل قدیم هوامو داره🥹 من نمیدونم چرا خوابشو میبینم کاری کرده ازش متنفر بشم ، اصلا نمیدونم کجاس، اصلا بهش فکر نمی‌کنم، الان یادم افتاده چقد باهم خوب بودیم دارم عذاب میکشم، نمیدونم چیکار کنم تا دیگه همچین خوابیو نبینم  کاش یه قرصی چیزی بود کلا خواب نمیدیدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دختر گلم

این خوابها در واقع واکنش درونی شماست.شما دلتون میخواست که با هم خوب باشین.همدیگه رو دوست داشته باشین.ولی اینجور نشد.

وقتی تو عالم واقعیت نمیشه،مغزتون در عالم رویا بهتون القا میکنه که همه چیز مرتبه ...

مغزتون نمیذاره اون قسمت تنفر تو خواب خودشو نشون بده.

خدا همیشه ما رو میبینه...

سلام دختر گلماین خوابها در واقع واکنش درونی شماست.شما دلتون میخواست که با هم خوب باشین.همدیگه رو دوس ...

مغزمو چیکار کنم بنظرتون؟ آره میخواستم باهم باشیم نشد ولی چرا مغزم یکاری میکنه تو بیداری عذاب بکشم

مغزمو چیکار کنم بنظرتون؟ آره میخواستم باهم باشیم نشد ولی چرا مغزم یکاری میکنه تو بیداری عذاب بکشم

دختر گلم تو بیداری خودت اختیار مغزت رو داری

خودت میخوای عذاب بکشی

...

بهترین راه اینه که با خودت روراست باشی

به خودت بگی هر چی بود تموم شد

کمتر فکر کن

خدا همیشه ما رو میبینه...