2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
سلام ممنون از راهنماییتون و جوابتون...ساک هم دیده میشه تو این هفته درسته؟؟فردا میرم توکل بخدا ..ممنو ...

خواهش ميكنم

بله من ديروز ٥/٤ روز بودم رفتم سونو گفت قلب هم داره با ضربان الحمدالله 

شما هم برو خيره ان شاءالله 

جدا؟ بعد از انتقال لازم نیست؟ آخه مرکز به ما هیچ مراعاتی رو نگفتن ، اما اینو گفتن. فکر کردم مهمه.

والا دکتر من گفت همون موارد که گفتم لازمه حتما فرنگی استفاده کنن
من چون طول سرویکسم خوب بود و جفتم هم بالا بود و لک بینی نداشتم لازم نبود

البته الان دیگه یه ماه اخیر داره به زانوهام فشار میاد
برای همین میخوام بین دست شویی و روشویی مون یه درِ الومینیومی نصفه بذارم تا از هم جدا بشن و یه توالت فرنگی متحرک بخرم
اونم فقط به خازر دردی که تو زانوم دارم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدا؟ بعد از انتقال لازم نیست؟ آخه مرکز به ما هیچ مراعاتی رو نگفتن ، اما اینو گفتن. فکر کردم مهمه.

من تقريبا ١٥ روز شايدم يكم بيشتر فرنگي استفاده كردم بعدش شد معمولي 

آخه خونمون سوسك ديدم از اون موقع ميترسم برم فرنگي 

و بعد از اون همش معمولي استفاده كردم تا الان 

بهم گفت مشکلی نیست چون خارج رحمه با اونای دیگه کارنداره بالاپارسکوپی خارجش میکنم.حالا فکرای بد نکن.م ...

عزیزم واقعا اینو گفت دکتر شما؟
من تا حالا هر کسی رو دیدم به خاطر خارج رحمی جنین های داخل رحمش هم از دست داد !!
دکتر شما کیه؟
پس یعنی میشد اونا رو حفظ کرد و نکردن؟ مگه میشه؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اره عزیزم از همون اول تا همین امشب :)))))

چ جالب؛بعدمراقبتهاتون چطوربوداستراحت وتغذیه واینچیزا؟روزمین خوابیدن چی لاله جون اونم ایرادنداره؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
دکتری که الان تحت نظرشم گفت هم انوکساهم اسپرین قطع.ولی رویان ازطرفی میگه هرچی دکتر گفت ازطرفی میگه د ...

والا نظر دكترا با هم فرق داره 

و نميتونيم همديگه رو مقايسه كنيم 

دكتر به من گفت روزي دو تا انوكسا رو تا يكماه ديگه ادامه بدم 

و شياف 

اما قرص پرد نيزولون و آسپرين كم كم قطع كن 

اما دكتري ك تو شهر خودمون رفتم زير نظرش 

گفت هنوز قطع نكنم  حالا نميدونم چيكار كنم 

در صورتي ك دكترتهرانم هم ديگه نيست تا بيست روزه ديگه 

اخه چرااسترس بیخودمیدن ب آدم؛والامن ب این نتیجه رسیدم ادم این چیزاروندونه بهتره خیلی استرس ادم کمتره ...

البته به نظرم این موارد که به سلامت مادر ربط داره بهتره دکتر بگه
ولی با ارامش
به نظرم دکتر ستاره جون هم خوب و ریلکس بهش گفته

هر چند بعیده که خارج رحمی باشه مال ستاره جون

دوستان من برم یه کم استراحت کنم زیاد خوب نیستم..... التماس دعا دارم..... دعا کنین این دو هفته رو ه ...

ان شاء ا... خوب میشی
پسرت هم به سلامت و سر وقت دنیا میاد

سلام رز جون من هم بعد از پانکچر که انجام دادم دکترم گفت روده هات هم داره دچار چسبندگی می شه ولی بعد ...

سلام مر مر جانم...

والا برای منم با سونوها گفت اندو کوچیکه ولی خودش معاینه داخلی کرد و ندولها رو کامل لمس کرد و گفت کل لگنت پر شده و روده ت درگیره،چسبندگی و کیست و غیره هم داری.

البته من علایم گوارشی زیاد دارم و اینکه گاهی دردهای وحشتناکی میگیره و درد مقعدم همیشه همراهمه...گفت قطعا یا باید کاری کنی حالا یا عمل کنی و برش داری یا امپول بزنی و شش ماه یکبار پری شی که پیشرفت نکنه.وگرنه به حال خودش بذاری یکی دو سال دیگه روده ت باید کات بشه...

عذر میخوام،من نفخ دایمی پدرمو دراورده.درد مقعد.واژن تخمدان.تکرر ادرار شدید و شبانه.اسهال اوایل پری رو دارم.

حالا حتما شرایط شما متفاوته که گفته کاری نکن...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
چ جالب؛بعدمراقبتهاتون چطوربوداستراحت وتغذیه واینچیزا؟روزمین خوابیدن چی لاله جون اونم ایرادنداره؟

استراحتم تو 3 روز اول نسبتا مطلق بود
برای غذا و دست شویی و نماز و غذا پختن بلند میشدم
تا موعد آز هم کار سنگین نکردم
بعدا کم کم زندگی عادی در پیش گرفتم

تغذیه که سال هاست رعایت میکنم
فقط نفاخ و اینا نخوردم
رو زمین هم نخوابیدم
اما فکر کنم مشکلی نداره هر چند بلند شدن از رو زمین یه کم سخت تره

خواهش ميكنم بله من ديروز ٥/٤ روز بودم رفتم سونو گفت قلب هم داره با ضربان الحمدالله  شما هم بر ...

قربون قلبش😍😍ماشالله چه زودم تپیده ماشالله هزار الله اکبر

مرسی عزیزم ممنونم 😘😘😘انشالله

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
البته به نظرم این موارد که به سلامت مادر ربط داره بهتره دکتر بگه ولی با ارامش به نظرم دکتر ستاره ج ...

آخه لاله جون میتونن به بیماربگن توهرزن بارداری ممکنه خارج رحمی پیش بیاواین علائمهاروداره اگه خدای نکرده اینجوری بودی حتمازودخودتوبرسون بیمارستان؛یعنی ب شکل کلی ادمواگاه کنن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود