2777
2789

خودم پیشنهادم اینه .

رولت مرغ

خورشت ناردون

اکبر جوجه

چلوگوشت با الو و هویج

خورشت کوفته قلقلی

شما چی غذای جدید یا ایده ای دارین؟میخوام غذای جدید درست کنم.مهمون دارم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر سالمون شده دل جیگر دنبه کبابی

وانواع نوشیدنی های غیر مجاز

بهمراه اجیل

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

ما شب یلدا اصلا شام نمیخوریم  ناهارم سبک میخوریم جا بمونه برای خوراکی یلدا    شب ی سفره پهن میکنم     چند مدل میوه کیک چای نسکافه انواع شکلات آجیل تخمه چیپس پفک بیسکویت نقل  اسمارتیز و میوه خشک و..... هر چی فکر کنی از شیر مرغ تا جون آدمیزاد بعد میریزیم سرش تا جون داریم میخوریم     اینم بگم وضعمون خوب نیست همیشه از چند ماه قبل هر چی بخریم سهم یلدا رو ازش کنار میزارم  این هفته هم تا گرون نشده انارو میخرم معمولا یلداهامونم بدون هندونه چون گرونه و نمیخوریم     

هندونه شب یلدا حکم سم رو داره برای بدن

هر وقت می‌خریم بچه ها به زور میخورن  بازم هر چند سال یک بار همسرم جو گیر میشه می‌خره   خودمم دوست ندارم زمستون هندونه بخورم   موندم فلسفه این هندونه رو      از قدیم گفتن میوه که به فصلش خورده نشه برای بدن سمه 

هر وقت می‌خریم بچه ها به زور میخورن بازم هر چند سال یک بار همسرم جو گیر میشه می‌خره خودمم دوست ند ...

من نمیزارم بخره 

ولی پدرم میخره متاسفانه

بله از قدیمتوسفره های شب یلدانبوده 

ویجورتهاجم هست از طرف یهود شایدباورت نشه همین هندونه شب یلدا چقدرمشکل ساز میشه