2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
ممنون از پاسخت. آخر تصمیمون همین شد.اما بین راه خونه بوم گردی گرفتیم می مونیم شب و آروم آروم میریم. ...

از این توالت های سیار از داروخانه بخر و بزار صندوق عقب، هر جا نیاز شد همسرت بزاره داخل سرویس و شما استفاده کن، بعد استفاده هم یه آب بگیر و تا شما چند قدم راه بری و استراحت کنی خشک شده

البته میگن توالت ایرانی هم منع نداره

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
لاله جونی شمادفعه اول انتقالت چراناموفق بود؟علت خاصی داشت؟؟

من کلا جنین هام سری اول خوب نبودم
ما عحله کردیم و بدون مصرف دارو برای شوهرم وارد سیکل شدیم
شرایطش خیلی بد بود
فکر میکردیم میکرو دیگه اخرشه و حتما مثبت میشیم
ولی از ده تا جنینم 6 تاش بسیار ضعیف بودن
، 4 تاشو فریز کردن که اونم فقط یکیش آ بود

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمای گل من زیرقفسه سینم دردمیکنه البته ازاول کم وبیش بوده علتش چیه درد معده دارم که قرص میخورم.وای ...

عزیزم اگه سوزش ادرار داری حتما باید مایعات زیاد بخوری.اگرم معدت درده خاکشیر و اسفرزه بخور مثل اب روی آتیشه

از این توالت های سیار از داروخانه بخر و بزار صندوق عقب، هر جا نیاز شد همسرت بزاره داخل سرویس و شما ا ...

من هنوزم تا این هفته از توالت فرنگی استفاده نکردم
فرنگی فقط وقتی کسی لک بینی داره یا دهانه رحمش در حال باز شدن هست یا سرکلاژ داره و طول سرویکس کوتاهه الزامیه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دو قلو بود عزيزم تو ٨ هفته رشد يكي متوقف شد، نه دفعه قبلي فقط گفتن جفتم پايينه من تو خونه كاري ...

انشالله خیره همه چیز.منم درد دارم نه شدید.قبلش کمی خونریزی کردم دوروز بعدتو سونو قلب گفت کمی خون تورحم هست منم چیزی بیشتری نپرسیدم الان کمی درد دارم میترسم

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
من کلا جنین هام سری اول خوب نبودم ما عحله کردیم و بدون مصرف دارو برای شوهرم وارد سیکل شدیم شرایطش ...

لاله جان من دوروز پیش واسه دردشدیددکتر رفتم من تاجنین۵روزه انتقال دادم که قلب هردو دیده شد وساک جدا.ولی دکتر گفت اگه دردت باقرص خوب نشو برو بیمارستان احتمالا خارج رحمی یعنی شایدیکیش تقسیم شده باشه.البته بعدش فشارموگرفت گفت احتمالش ضعیفه.من دردم خوب شدیکم فشارمعده دارم امالان دوطرف راست وچپم دردمیکنه یکم ترسم ورم داشته.بیشترزیرقفسه سینه هست گاهی شکمم.

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
عزیزم هماتوم داری باید استراحت کنی تا کامل دفع و جذب بشه یه مقدارش دفع میشه یه مقدارش جذب میشه د ...

يعني تو وضعيت خطره؟! اخه دكترمو من نديدم امروز ولي دكتر سونو گفت خوبه

نگفتم شدی گفتم احتمالا داره تو تحریک تخمدانات فولی زیاد تحریک شده و عملا هدر رفتن.....

آنا جون من ذخیدم ۶.۴ بود.هایپرم شدم.پس حتما اومده همون حدودای چهار.آره..

من کلا اولین تحریک تخمدانم همین ای وی اف بوده.

ای یو ای یا قرصی چیزی نداشتم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من چون میدونستم نتیجه روز زیاداذیت نشدم دیشب رفتم خواهر شوهرمو اوردم صب رفتیم ازمایش دادیمو منهی بهش ...

افسون شما تبريز پيش كدوم دكتر رفتي؟ يكي از دوستاي دوران دانشگاه تو تبريز يه دكتر خوب معرفي كرده به اسم خانم حمدي،خودش اونجا انجام داده البته نيني گلش دو ساله شده برات پرسيدم گفت ايمني ها رو گويا خودش مينويسه ولي نميدونم دقيقا همونايي كه اناجون ميگن هست يا نه، شما اگر اونجا ساكن هستين يه سوالي بكنين در موردش

...
آنا جان من طبق اون روش که گفتیم برای سن بارداری..الان پنح هفته ام ..از کی باید برم زیر نظر پزشک؟؟اصل ...

سلام عزيزم 

منم چند روزي از شما جلوترم ديروز رفتم زير نظر دكتر 

همه چي خوب بود الحمدالله 

بهم گفت دو هفته ديگه سونو رو تكرار كنم براي مطمعن بودن از رشد جنين 

و آزمايشات اوليه ي بارداري هم برام نوشت 

شما هم برو چون بالاخره بايد بري 

اينجوري آدم خيالش راحتتره و دسترسي ب دكتر آسونتر 

ان شاءالله بارداري خوبي پيش رو داشته باشي 

خب پس منم همینو به شوهرم میگم.اخه نمیخوام بعدا بگم شاید اگه اینکارو  نمیکردم مثبت میشدم!با ماشی ...

عزيزم من با پرواز برگشتم بندرعباس 

و مشكلي هم پيش نيومد 

اما يك هفته موندم تهران 

شما هر جور راحتي تري بيا 

اما با ماشين خيلي راهه خسته ميشي 

اگه اومدي حداقل نصف راه رو بياين مثلا يزد بمونيد شبو روز بعد حركت كنيد 

ان شاءالله با دست پر برگردي به خونه ت 😘😘

سلام دوستان من یه تجربه دارم شاید بد نباشه برای تصمیم گیری دوستان .من تو پانکچرم ۱۱ تا تخمک داشتم که ...

عزیزم هزینه پی جی دی چقده برای هرجنین؟؟واینکه شمانتیحه گرفتین؟؟اتفاقامنم توفکرش بودم ازدکترم بپرسم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود