2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
سارا جون غصه نخوریا عزیزم.حتما خدا وقت بهتری رو واس مامان شدنت معین کرده

انشاالله

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
فکر نمیکنم موقع پذیرش کسی غیر خودم و شوهرم باشه.اگه بالای تختم ننویسن یا یهو یه پرستار نیاد سوتی نده ...

منم همین دغدغه ها رو داشتم تا دیگه به مامان و خاهرام گفتم😀😀😀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم ازتون دوستای گلم انشالا همه صحیح و سالم بچه هاشونو بغل بگیرن

سلام پرياجون خيلي خيلي مباركه، انشالله ب سلامتي، ممكنه محبت كني شرايط آز همسرتو بگي؟ تعداد تحرك و مورفو 

و اگه دي اف آي دادين ممكنه محبت كني اونم بگي چند بود؟

چندمين انتقالتون بود؟ ايمني انعقاديا رو داده بودين؟

...
انشاالله

ساراي عزيز نفسم بند اومد تا بتونم وارد سايت شم كلاس داشتم گوشيمو تو خونه جا گذاشته بودم دوان دوان خودمو رسوندم توي سايت،، ببين اصلا ناراحت نشياااا به انتقال بعدي نزديكي،، دفعه قبل يه خانومي ديدم تو مركز انتقال اولش منفي دومش مثبت شده بود،،، چن تا نيني داري؟ ببين اصلا چيزي تا انتقال نمونده فوقش ده روز،،، ساراجون آسپرين داشتي؟؟ ايمني انعقاديا رو ميخواي بدي؟

...
ساراي عزيز نفسم بند اومد تا بتونم وارد سايت شم كلاس داشتم گوشيمو تو خونه جا گذاشته بودم دوان دو ...

عزيز دلم مرسي از مهربوني و همدرديت عزيز دلم والا به من گفت اين پري نه پريه بعدي بيا واسه انتقال

سه تا جنين ديگه دارم فقط اميدم به اوناس

نه اسپرين بهم نداده بودن😔

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
مرررسی عزیزم...🍃 دیگه دستو پا شکسته تا جایی که خودم فهمیدم اینجوری بود جواب آزمایش.توکل به خدا.حال ...

شما قبلا انتقال دادين؟ يا قبل از انتقال ازمايشاتونو دادين؟ كدوم آزمايشگاه؟

...
عزيز دلم مرسي از مهربوني و همدرديت عزيز دلم والا به من گفت اين پري نه پريه بعدي بيا واسه انتقال سه ...

خودت دوس داري تو اين فاصله ايمني انعقاديا رو بدي خيالت راحت شه؟؟

...
خودت دوس داري تو اين فاصله ايمني انعقاديا رو بدي خيالت راحت شه؟؟

ايمني انعقادي هم ندادم راستي

هم خودم بدم هم شوهرم خوبه؟ 

داروي خاصي دادن؟؟ بعدش نرمال شد؟؟

دارو فقط قرص فرتيل پلاس

امپول هاش سي جي و امپول سينال

تستسترونشو نميدونم ولي وصعيتش كم و بيش بهتر شده بود

ايمني انعقادي هم ندادم راستي هم خودم بدم هم شوهرم خوبه؟ 

نه بابا ايمني انعقاديو ديگه بايد خودت بدي فكر نميكنم ربطي به مرد داشته باشه،،، خب تو اين فاصله ليست آناجونو بده يه دكتري واست بنويسه بعد جوابشو بزار اينجا آناجون لازم ديد ميبري ت و ك ل ي

...
آنا جان دکتر ژنتیک گفت از لحاظ هزینه خیلی بالاس و بجز بحث هزینه ما مشکل بیماری ژنتیکی داریم تو خانوا ...

پرکز ژنتیک طالقانی خیلی تعریف شنیدم

بیمارستان طالقانی

ساختمون پشت بیمارستان

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
نه بابا ايمني انعقاديو ديگه بايد خودت بدي فكر نميكنم ربطي به مرد داشته باشه،،، خب تو اين فاصله ليست ...

اها مرد بايد ژنتيك بده درسته؟ باشه از انا جون ميپرسم

سارا جان متاسفم، هیچ کلمه ندارم که حجم ناراحتیم رو بگم باهاش امیدوارم هر چه زودتر خدا دلت رو شاد کنه

مرسي مهربون