2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
لاله جونم رفتن کار خیلی مهمی باهاشون داشتم

شرمنده عزیزم من این چند روز درگیر بودم
دیشب هم یه لحظه اومدم فقط اون مطالب رو به اشتراک بذارم
چون سر کار میرم شبا مثل بچه ها سعی میکن زود بخوابم برای همین زود رفتم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه فقط از یکی دو ماه قبلش شکمم رو با روغن سیاهدونه ماساژ میدادم غذاهای سرد و ترشیجاتم خیییلیی کم میش ...

مبارکه عزیز مثبت شدن و مامان شدنتون
ان شاء ا... بتا دو برابر میشه و خیالت راحت میشه عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام عزیزم ممنونم 😍ستاره جون کم و بیش میام دیگه شروع کردم ب سیسمونی خریدن ب امید خدا...همین ک میبین ...

ان شاءالله به سلامتی و دل خوش و به شادی از سیسمونی اش استفاده کنه دخمل خانمت.😍😍

سلام عزيزم، مرسي بابت اطلاع رساني، به منم گفت ٣٥، و واسه بند ناف هم گفته بود اگه ميخواي اقدام كني زو ...

بله خیلی گرون شده

شما چرا منع قرار داد داشتین؟
شما طبیعی بودین یادمه
سرم هم فک کنم نداشتین

پوست شكمم قسمت بالاي ناف يه حالي ميشه اين روزا البته فقط پوستش، نميدونم واسه اينه كه خيلي كش اومده؟؟ ...

وقتی جنین خیلی فاصله میگیره مثلا میره سمت چپ یا بالا این جوری میشه
همون حس کشیده شدن هست فک کنم
حتی من نگاه میکنم هم نافم گاهی میره داخل

منم همین دغدغه ها رو داشتم تا دیگه به مامان و خاهرام گفتم😀😀😀

نمیگفتی دیگه این یه رازه😇 من دوست ندارم کسی بفهمه تمام تلاشمو میکنم😉

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
بله خیلی گرون شده شما چرا منع قرار داد داشتین؟ شما طبیعی بودین یادمه سرم هم فک کنم نداشتین

واسه داروهايي كه استفاده ميكنم چندين ساله به خاطر بيماري گوارشيم و اينكه تتو هم داشتم و يه سري چيزاي اينجوري

اول خيلي ناراحت شدم بعد  ديدم كه كلا انگار خيلي هم توي ايران كارايي نداره، به جز چند درصد انگار

عزیزم دکترت باتوجه به شرایطت اسپرم همسرت بهترین گزینه رو انتخاب میکنه. نگران نباش💚

ان شا اله.

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
وقتی جنین خیلی فاصله میگیره مثلا میره سمت چپ یا بالا این جوری میشه همون حس کشیده شدن هست فک کنم حت ...

سرشدن رو حس كردي؟؟ خيلي يجوريه ! آره فكر كنم واسه همين حالتهايي هست كه ميگين دقيقا

دوستان یه سوال دیگه برام پیش اومد میبخشیدا...میگم اگه خدا  نکرده ای وی اف یا میکرو نتیجه نداد و تخمک فریز شده هم موجود باشه کی و طی چه مراحلی انتقال میدن.اگه کسی میدونه لطفا جوابمو بده .منظورم اینه باز باید مراحلو از اول رفت یا که چی؟

یعنی یه دست بدون دست انداز و ناهمواری..... یعنی خوب بوده.....

انا جون هموژن یعنی هموار و یکنواخت
اکوژن یعنی یه قسمت هاییش یه مقدار از نظر دانسیته و تجمع مولکولی یا سلولی  تفاوت داره

عزیزم شرمنده دیروز زیاد خوب نبودم همش درد داشتم.....

عزیزم چرا؟
درد چی
مواظب خودت باش

منم از دیشب یه درد کم پریودی داشتم
خیلی ترسیدم
خدا به خیر بگذرونه این چند هفته هم
من سر کار هم میرم و یه کم بهم فشار میاد

مبارکه عزیز مثبت شدن و مامان شدنتون ان شاء ا... بتا دو برابر میشه و خیالت راحت میشه عزیزم

مممون عزیزم سلامت باشین

انشالله فعلا که خیلی نگرانم 

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
ممنون پرپرجون. آره سونو داپلر را دادم. خدا را شکر همه چیز خوب بود . فقط دیگه خودم خیلی خسته شدم. نیس ...

ستاره جان هزینه ی سونوی داپلر شما چقدر شد؟
و اینکه همین سونو سونوی وزن گیری هم بود یا جدا بود