2777
2789
عنوان

کسی اینجا صبی هست یا کسیو میشناسید

1701 بازدید | 202 پست

سلام بچه ها کسی هست که صبی باشه یا کسیو بشناسه؟ اگه در موردشون اطلاعی دارین میشه بگین من شنیدم د ع ا شون خیلی قوی و خوبه 

🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اصلا خوب نیست دعاشون با نجاسات نوشته میشه از مایع منی بعد از رابطه و اصلا سعی کن اینجور دعا هارو به زندگیت راه ندی و تبعات خوبی توی زندگی نداره توکل برخدا داشته باش و قرآن و دعا های مجرب رحمانی رو بخون

ببین اصلا خوب نیست دعاشون با نجاسات نوشته میشه از مایع منی بعد از رابطه و اصلا سعی کن اینجور دعا هار ...

همه راهی رفتم هر کاری بگی کردم اما فایده نداشته واقعا شرایط خوبی ندارم 

شما تا الان دیدی کسی انجام بده

راستش صبی هارو شنیدم . یکی رفته بود پیششون بهش گفته بودن یا خودت یا یه دختر برای رابطه برام بیار و اینجور چیزا

گفتم که کلا سمت اینجور دعا ها نرو حداقل دعای مسلمانان هنوز بهتره . بعدشم مسلمان دعاهای اینجوری انجام بده و از عیر مسلمان دعابگیره گناه کبیرست

اگه میتونی بگو مشکلت چیه؟

خیلی طولانیه بخام خلاصه بگم شرایط خانوادگیم اصلا خوب نیس  و از شوهرم بخاطر همین مشکلات جدا شدم الان شرایطم خیلی بدتر شده 

یعنی چی مرده از کجا میارن مگه میشه

عزیزم من خودم تاحالا ۴بار رفتم اهواز ازشون دعاهم گرفتم ولی هیچ فایده ای نداشت اگه شرایط داری برو پیش مهرعلی تویسرکان بااینکه مسلمون هست ولی یک چیز عجیب غریب هست ببینتت همه چی خودش میگه تااعدامی نجات داده