2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048009 بازدید | 684638 پست
ايمني انعقادي هم ندادم راستي هم خودم بدم هم شوهرم خوبه؟ 

عزیزم مهم خودتی.....

نسخه سه و چهارو بدی بد نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خيلي سخته خودم تنهايي نميشه كه هزينه شو ندارم بايد ايشون همكاري كنه متاسفانه،،بچه ها ميگفتن هزينه ش ...

ايشالا كارت به اونجا نميكشه و مامان ميشي

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها مرد بايد ژنتيك بده درسته؟ باشه از انا جون ميپرسم

عزیزم چون فریز داری همسرت نیازی نیست چیزی بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مهم خودتی..... نسخه سه و چهارو بدی بد نیست.....

كدوم صفحه س؟

همسرم ژنتيك نده واسه اسپرم؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
١٢ تا ٦ تا جنين شد  نمونه اخرش واسه پانكچر بود وضعيتشو نميدونم ولي سري اخر تعداد ١٠ حركت ...

پس هزار الحمدلله وضعيت خودت خيلي خوبه شكر خدا ١٢ تا تخمك داشتي،،اونم طي ١٠ روز دارو، خدارو خيلي شكر كه خودت سلامتي، وضعيت همسرتم كه مثل خيلياييه كه مثبت شدن، پس همون ايمني انعقاديا رو بدي واس خودت فك كنم برات به درد بخور باشه،، ببين انا جونم موافقه همونا رو خودت بدي

...
عزیزم ایمنی و انعقادی رو هم خودت باید بدی هم شوهرت.ولی اول خودت فاکتورهای خونی و آنتی ژن ها و ... ...

عزیزم چون فریز داره فقط همون ایمنی و انعقادیعرو خودش بده کفایت میکنه مگه اینکه بخواد فریزاشو بیخیال بشه.....

سلام پرياجون خيلي خيلي مباركه، انشالله ب سلامتي، ممكنه محبت كني شرايط آز همسرتو بگي؟ تعداد تحرك و مو ...

سلام عزیزم ممنون از محبتت من مشکل از خودم بود شوهرم مشکل نداشت به خاطر همین نمیدونم اینا که گفتین چند بودن نه ازمایش انعقادی نداشتم

عزیزم مهم خودتی..... نسخه سه و چهارو بدی بد نیست.....

اناجون هزينه ي ايمني انعقاديايي كه فقط خانوم ميده چنده؟

خيلي دلم يهو شكست😔تو اين هير و ويري ببين چقدر غريبم كه يه آزمايش ضروري رَم نميتونم برم راحت بدم😢...خدايا خودتو دارم فقط خودت كمكم كن

...
سلام عزیزم ممنون از محبتت من مشکل از خودم بود شوهرم مشکل نداشت به خاطر همین نمیدونم اینا که گفتین چن ...

ببخشيد،، مرسي كه پاسخ دادي،، بازم تبريك مجدد ميگم خيلي مباركه عزيزم🌹🌹

...
روز 21 عزیزم ازتون پرسیدم گفتین الان پنج هفته و پنج روزه هست جنینم

آهان.....

قبلشم بتا داده بردی؟

عزیزم خوب اگه فرض بگیریم هر دو روز چهار برابر شده خوب بتای روز ۱۵ت حدود ۶۰۰ میشه که کاملا معقوله.....

كدوم صفحه س؟ همسرم ژنتيك نده واسه اسپرم؟

الان دوباره میذارم واست.....

عزیزم چون جنین داری پس لزومی به همسرت نیست چون نمیخوایی که دوباره جنین تشکیل بدی.....

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: 

Protein c 

Protein s 

Anti thrombin III 

APCR 

Homocystein 

Beta 2 Glycoprotein (IgG) 

Beta 2 Glycoprotein (IgM) 

Igm

IgA

CD4

CD8 

CD4/CD8 

CD16 

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم

اناجون هزينه ي ايمني انعقاديايي كه فقط خانوم ميده چنده؟ خيلي دلم يهو شكست😔تو اين هير و ويري ببي ...

عزیزم والا نیلو حدودای یه تومنه ولی دوستان فکر کنم یه سریارو بقیه الله انجام دادن مناسبتر شده.....