2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
ايمني انعقادي هم ندادم راستي هم خودم بدم هم شوهرم خوبه؟ 

ببين سارا به نظر مياد راه درستي رفتي، اينطور كه اگر منتظر آزهاي ايمني انعقادي مينشستي قبل از پانكچر خب فاصله ي زماني زيادي طي ميشد و تو نميتونستي شرايط همسرتو پيش بيني كني پس خواست خدا بوده كه مستقيم بري واس ميكرو

حالا طي اين مدت انتظار ميتوني با توكل به خداي قادر متعال محكم كاري كني و اون ليست آزمايشاتم بدي تا اسپريني انوكساپارين يا هرچي لازم بود انتقال بعديت دريافت كني و خبر مثبت هم بزاري و هم خودت و هم همه ي دوستاي اينجا از خوشحالي پر بكشن تا آسمونا

...
ايمني انعقادي هم ندادم راستي هم خودم بدم هم شوهرم خوبه؟ 

عزیزم ایمنی و انعقادی رو هم خودت باید بدی هم شوهرت.ولی اول خودت

فاکتورهای خونی و آنتی ژن ها و ...

توی تاپیک سقط مکرر ببین لیستشو

ولی برای شوهرت Dfiو Sfa هست که ژنتیک اسپرم های شوهرت رو بررسی میکنن که توش مشکل ایمنی و انعقادی نباشه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها مرد بايد ژنتيك بده درسته؟ باشه از انا جون ميپرسم

آره فك كنم اون بود كه مربوط به مردا هم ميشد ولي حالا اون ايمني انعقاديا رو بده خيالت راحت شه فعلا،، جانينان آمادس نميخواد ژنتيك فك كنم نيازي نباشه الان برات، باز اناجون بهتر ميدونه

...
مرسي مهربون

چیزی نشده که بابا عیب نداره

ببین شاید قرار بوده مشکل دار بشه که بهتره از اول نشه

من داغ بچه دیدم واقعا سخته

نمیگم این مرحله سخت نیست ولی اون واقعا رس آدمو میکشه

تو حوونی آدم‌پیر میشه

سعی کن موقع انتقال مهمونی ای چیزی بری یا تولد الکی بگیر😁

یه جشنی چیزی که اون انرژی مثبت و هورمون های شادی آور کمک کنن نطفه بگیره

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
ببين سارا به نظر مياد راه درستي رفتي، اينطور كه اگر منتظر آزهاي ايمني انعقادي مينشستي قبل از پانكچر ...

اره اينم هست ازمايشامو بدم خيالم راحت بشه 

تو همه رو انجام دادي؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
انا جون یا هر کدوم از خانمها که اطلاع دارنی یه زحمت دیگه میشه جواب آز بتای منو نگاه کنین به نظرم بر ...

این بتا مال چه روزی از انتقالته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ایمنی و انعقادی رو هم خودت باید بدی هم شوهرت.ولی اول خودت فاکتورهای خونی و آنتی ژن ها و ... ...

مرسي عزيزم خيلي جامع و كامل توضيح دادي ممنونم حتما پي گيري ميكنم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام آناجون یه سوال  من تقریبا یکی دوماه قبل تخمک گیری اینوفولیک میخوردم بهم گفتن تا روز تخمک ...

عزیزم نمیدونم راستشو بخوایی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره فك كنم اون بود كه مربوط به مردا هم ميشد ولي حالا اون ايمني انعقاديا رو بده خيالت راحت شه فعلا،، ...

فدات عشقم حتما پيگيري ميكنم

سلام انا جون نازنینم و دوستای عزیز دل.... انا جونم من هفته پیش با اصف جاه ویزیت شدم...معاینه لگنی و ...

سلام رز جون

من هم بعد از پانکچر که انجام دادم دکترم گفت روده هات هم داره دچار چسبندگی می شه ولی بعد از ویزیت با دکتر اصف جاه به من گفت اگر مشکلی برات ایجاد نکرده نیازی به عمل نیست، برای شما مشکل ایجاد کرده و عکس یا سونو انجام دادی رفتی پیش اصف جاه

می خواستم بدونم چرا برای شما یه نظر دیگه داده.؟

ممنون می شم راهنمایی کنید اگر اطلاعاتی دارین

اره اينم هست ازمايشامو بدم خيالم راحت بشه  تو همه رو انجام دادي؟

نه سارا منم ندادم قرار شده اول ميكرو كنيم فعلاً، ميگم كه من بيچاره تنهام همسرم همكاري نميكنه، تو فك كن آز هورمونهاي ساده رو نتونستم مجبورش كنم ديگه تو خود حديث مفصل بخوان از اين مجمل، خدا خودش كمكم كنه من خيلي تنهام

...
عزيز دلم مرسي از مهربوني و همدرديت عزيز دلم والا به من گفت اين پري نه پريه بعدي بيا واسه انتقال سه ...

سارا چن تا تخمك داشتي؟ مورفو و تحرك و تعداد همسرت رو ميتوني بگي؟

...
نه سارا منم ندادم قرار شده اول ميكرو كنيم فعلاً، ميگم كه من بيچاره تنهام همسرم همكاري نميكنه، تو فك ...

غصه نخور ايشالا كه مامان ميشي زبونم لال اگه نشد خودت ازمايشارو بده

منم ببينم چيكار ميتونم كنم

سارا چن تا تخمك داشتي؟ مورفو و تحرك و تعداد همسرت رو ميتوني بگي؟

١٢ تا ٦ تا جنين شد

نمونه اخرش واسه پانكچر بود وضعيتشو نميدونم

ولي سري اخر تعداد ١٠ حركت ١٠ مورفو يك

غصه نخور ايشالا كه مامان ميشي زبونم لال اگه نشد خودت ازمايشارو بده منم ببينم چيكار ميتونم كنم

خيلي سخته خودم تنهايي نميشه كه هزينه شو ندارم بايد ايشون همكاري كنه متاسفانه،،بچه ها ميگفتن هزينه ش نسبتاً زياده و پول از هرجا بردارم كه متوجه ميشه و اگر بدونه آزمايش دادم سرخود خيلي دلخور ميشه، خيلي گيرم،،فقط التماس ميكنم به خود خداي بزرگ كه كمكم باشه و خودش قضيه رو برام ختم ب خير كنه

...