2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
آندومتریوز

عزیزم خوب برا لاپرا اگه منظورته خوب بستگی به این داره با کی عمل کنی و میزان درگیری چقدر باشه....

عمل من با توجه به پیشرفتی که داشت با خ ز ع ل ی سه ساعت طول کشید و حدود ۱۴ تومن شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام انا جان و دوستان عزیز که میکرو کردین... من تو سیکل میکرو ام 

بهم گفتن 10 مهر برم..تا الان سوپر فکت زدم و ال دی خوردم... هنوز پریود نشدم  بهم گفتن 10 مهر بیام. میخواستم بپرسم برم امپولای جدید چیا میدن? و چند روز طول میکشه تا پانکچر کنن؟ حدود شو حداقل حدسی اگه میدونین و تجربه شو دارین بگین... ممنون عزیزان

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
عزیزم خوب برا لاپرا اگه منظورته خوب بستگی به این داره با کی عمل کنی و میزان درگیری چقدر باشه.... عم ...

۱۴ میلیون😲

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سلام مامان طاها جون ممنون عزیزم .نه این ساک تو رحم بود گفت لوله فعلا مشخص نیست سونوی شکمی انجام دادم ...

خوب الحمدالله 

ان شاءالله ك در لوله ها هيچي نباشه 

و بارداري سالمي در پيش داشته باشي 

پس منم اينسري برم حتما نشون ميده ساك رو ب صورتي سونو رو شكمي 

ممنونم 

۱۴ میلیون😲

نیکی تحت نظر دکتر انکولوژی هستی؟  اجی گلم به نظرم برو پیش دکتر اصف جاه که تبحر خاصی داره تو هیسترو لاپارا یا اینکه برو کلینیک آندومتریز ابن سینا با پادمهر ویزیت بشو اگه پیشنهاد عمل داد با خزعلی عمل بشو جون شما اول باید لاپاراسکوپی بشی تا خود رحمت چک بشه 

و بعد تحت نطر یه دکترخیلی خوب انکولوژی و ایمونولوژی باشی و دکتر زنانت هم متخصص سقط مکرر باشه مثل رزاقی یا طرازی 

سلام دوستان انا جون من پریود نشدم از 5پروژسترون نزدم دیگ تا کی وقت هست بزنم من پریودام منظم بود یاد ...

بعد آخرین پروژسترون سه الی ده روز که نرماله....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جان خوبی .عزیزم ۱۵ شهریور انتقال داشتم ۴تا بلاست انتقال دادن  ۲۹ شهریور ازمایش اولم ۱۰ ...

عزیزم خوب رشد بتات نرماله.....

ایشالله که به زودی خیالت راحت میشه.....

عزیزم منم بخاطر خانواده شوهرم به مرز طلاق رفتم مشاورای دادگاه بگیر تا مشاوره های خانواده که میرفتیم ...

يعني بعضيا واقعا معلوم نيست چشونه، اخه چجوري ميتونن زندگي بچه خودشونو خراب كنن!!!

از خدا ميخوام انقدر خوشبخت بشي كه همه اين روزا فراموشت بشه

سلام انا جان خوبی .عزیزم ۱۵ شهریور انتقال داشتم ۴تا بلاست انتقال دادن  ۲۹ شهریور ازمایش اولم ۱۰ ...

عزیزم ۴ مهر سن بارداربت این بوده:

۱۹روز+ ۵روز+ ۲هفته که میشه: ۳هفته و ۳روز+۲ هفته که میشه ۵ هفته و ۳روز

منشی دکتر طرازی برا ۱۵ مهر وقت داد برا سونوی قلب میترسم زود باشه فردا زنگ بزنم ی هفته دیرتر برم واین ...

عزیزم فکر نکنم زود باشه....