2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست

سلام انا جان خوبی .عزیزم ۱۵ شهریور انتقال داشتم ۴تا بلاست انتقال دادن  ۲۹ شهریور ازمایش اولم ۱۰۰۰بود ویک مهر از دوم ۲۲۰۰ بود سابقه خارج رحم دارم ۴ مهر رفتم سونو گفت ی ساک خیلی کوچولو میبینم اگه بازم باشه تو سونوی بعدی مشخص میشه .به نظرتون احتمال داره بازم باشه؟؟؟و اینکه گفتن زود رفتم سونو ؟به حساب خودم ۵ هفته و چهار روزم بود اما دوستام میگن ۴ هفته بود 

خداوندا! میدانم تنها نجات دهنده هستی و می دانم اگر خوانده شوی پاسخم خواهی داد. پس آرامش روحم را در حضور الهی ات تجربه میکنم، دردها و رنجهایم را در حضور الهی ات شفا ببخش و تنهاییم را با وجود پر لطفت پایان ده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخرین پریودم ۲۷ مردادماه بود

خداوندا! میدانم تنها نجات دهنده هستی و می دانم اگر خوانده شوی پاسخم خواهی داد. پس آرامش روحم را در حضور الهی ات تجربه میکنم، دردها و رنجهایم را در حضور الهی ات شفا ببخش و تنهاییم را با وجود پر لطفت پایان ده

منشی دکتر طرازی برا ۱۵ مهر وقت داد برا سونوی قلب میترسم زود باشه فردا زنگ بزنم ی هفته دیرتر برم واینکه مجبورم با پرواز برم نمیدونم ضرر داره یا نه ؟؟؟

سلام دوستان انا جون من پریود نشدم از 5پروژسترون نزدم دیگ تا کی وقت هست بزنم من پریودام منظم بود یاد ...

چ بده نمیشه ویرایش کرد 

منظورم این بود اخرین پروژسترون 5مهر زدم تا کی وقت هست بشم 

عزیزم مگه برا ویزیتت باید پاک بشی؟ راستی خوبه که رحمت یه پاکسازی میشه.....

آنا جان من هر از گاهي تير كشيدن قسمت و ا ژ ن دارم 

بايد چيكار كنم 

بد نباشه ؟؟

و ان شاءالله من ١٠ مهر برم سونو ميشه ٥ هفته و ه روز درسته ؟؟

٢ شهريور پريودم 

١٤ انتقال جنين يك روزه 

و اينكه تا اين موقع ديگه نشون ميده ساك درسته ؟؟

سلام عزیزم مرسی تو خوبی؟وای من با ال دی لک بینی دارم نمیدونم چبکار کنم.چندم سیکلته؟از کی شرو میشه سی ...

نیوا جان دکتر به من اینجور مواقع میگفت هر 8 ساعت یه دونه مفنامیک اسید بخور قطع میشه فوقش یه روز میخوردم کلا قطع میشد

خدایا شکرت😙
عزیزم میفهمت چه فشاری روته..... عزیزم به نظرم اول بدون درنظر گرفتن قضیه ناباروری ببین با این زندگی ...

انا  من و شوهرم همو دوست داریم زندکی دونفری مون خوبه بعد ۴سال من مدرسم تموم شد تصمیم‌باداری گرفتیم‌که افتادیم تو این مخمصه

من از خانواده شوهرم از اولشم گله داشتم اخه چقد ادم‌میتونه از نطر فکری اینقد فقیر باشه چقد من‌توقع هیجی از اینا ندارم‌فقط میخوام به پسرشون کمک‌کنن من مادرم تا حدی کمک کرد که الکو دستشو واسم فدوخت ولی مادر اون هزارتومنم نداد به پسرش ولی میان تو زندگی من دخالت میکنن من زورم میاد اما از شوهرم توقع ندارم مثل اونا احمق باشه چرا نباید داروهاشو بخوره چرا اینقد همچیو پشت گوش میندازه واقعا چرا ما تفاوت سنی زیادی داریم ولی چون تفکرش مث خودم بود قبول کردیم‌باهمم ساختیم‌ولی الان دارم از دستش دیوونه میشم بخدا موهام داره میریزه من چرا تو اول نوجوانیم باید پیر شم‌اخه

گلم من نميگم كه شما افسرده اي يا مشكل ديگه اي داري خدايي نكرده، اصلا تو جايگاهي نيستم كه چنين حرفي ب ...

تا جایی که زورم میرسه حتی بیشتر توانم سعی میکنم‌جو اروم کنم چون میدونم شوهرم احساساتیه خیلی چیزا از مشکلاتشو بهش نمیگم واقعا اما من ازش توقع دارم‌خانوادشو دخیل زندگی ما نده شاید باورت نشه مارو تو مرکز دیدن یکی از اقوام مادرشوهرم رفته به مادرشوهرم‌گفته عروست نازاس برو طلاقش بگیر برا پسرت زن‌بگیر اومد تو خونه من‌کلی داد زده ولی چیز میز شکست منم ازمایش شوهرمو پرت کردم تو صورتش از خونه انداختمش بیرون الان که فهمیده از پسرشه بازم عوض نشده دیگه ازشون خستم یا کلا از زندکیم برن پسرشونو فراموش کنن یا سروار زندگی متو شوهرم میشن باید تا اخرین قطره خونشون برامون مایع بزارن اگه نمیزارن گمشن برن چرا مارو ازار میدن تو این شرایط سخت

سلام انا جان خوبی .عزیزم ۱۵ شهریور انتقال داشتم ۴تا بلاست انتقال دادن  ۲۹ شهریور ازمایش اولم ۱۰ ...

سلام عزيزم 

مبارك باشه 

ان شاءالله ك خارج از رحمي نيست 

من ٤ هفته و٤ روز رفتم چيزي نشون نداد حالا بايد ده مهر برم ان شاءالله 

ب منم گفتن احتمال خارج از رحمي اما بتاي من پايين بود 

موقع سونو شايد ١٢٠٠ شده بود ، اما با دلداري دوستان خيلي اميدوار شدم و منتظرم عزيز دلم رو ببينم  

عزيزم شما سونوي واژينال داشتي يا رويه شكمي ؟؟

تا جایی که زورم میرسه حتی بیشتر توانم سعی میکنم‌جو اروم کنم چون میدونم شوهرم احساساتیه خیلی چیزا از ...

عزيزم با فقر فرهنگي هيچ كاري نميشه كرد ولي خدا جاي حق نشسته جواب اوني كه به مادر شوهرت گفته عروست نازاست و مادر شوهرتو ميده وقتي به نا حق باعث اذيتت ميشن

واقعا شرايط شما سخته ، سر كردن با اطرافيان نفهم زندگيو جهنم ميكنه 

خيلي الان به مشاور گير دادم ميدونم😅ولي مشاور يه نفر ٣وميه تو زندگيتون كه از مادر پدر هم بهتر ميتونه راهنمايي كنه ، حتي ايني كه ميگي شوهرت حريم مشخص كنه و خانوادشو جمع كنه هم به شوهرت ياد ميده در صورتي كه واقعا عين يه دكتر خوب و با يواد كارشو بلد باشه

دوست من از مرز طلاق به خاطر همين خانواده شوهر با مشاور نجات پيدا كرد

سلام مامان طاها جون ممنون عزیزم .نه این ساک تو رحم بود گفت لوله فعلا مشخص نیست سونوی شکمی انجام دادم 

سلام عزيزم  مبارك باشه  ان شاءالله ك خارج از رحمي نيست  من ٤ هفته و٤ روز رفتم چيزي ...

عزیز شما کی انتقال دادین ؟؟؟کدوم مرکز میرید؟

عزيزم با فقر فرهنگي هيچ كاري نميشه كرد ولي خدا جاي حق نشسته جواب اوني كه به مادر شوهرت گفته عروست نا ...

عزیزم منم بخاطر خانواده شوهرم به مرز طلاق رفتم مشاورای دادگاه بگیر تا مشاوره های خانواده که میرفتیم ولی فایده نداشت من خودم زندگیمو سرسامون دادم به شوهرم نشون دادم که خانوادش صلاح اونو نمیخوان بلکه ازش دارن استفاده میکنن این یه مدته من شل گرفتم اینا پرو شدن باز تو گوش شوهرم باز بلبلی میخونن از فردا باید دوباره حساب کارشونو بیارم کف دستشون چندسالی جرعت نداشتن بهم‌بگن‌تو الان من چون درگیر درمان شوهرمم چیزی نگفتم ولی دوباره باید ادم قبلی که بودم بشم تا اینا بفهمنن چند چنده بازی 

مشاور هم فک نکنم به مشخص کردن حریم به شوهرم کمک کنه ولی مادرشوهرمو‌ببرم مشاور فکنم خوبه 😒 یکم بهش یاد بده که احمق بودن خوب نیست

گلم من نميگم كه شما افسرده اي يا مشكل ديگه اي داري خدايي نكرده، اصلا تو جايگاهي نيستم كه چنين حرفي ب ...

منم موافقم.....

برا رفتن پیش مشاور قرار نیست حتما افسرده باشیم یا مشکل روحی و روانی و.....

مشاور میتونه مثل یه دوست با تجربه راهنماییمون کنه اگه به کارش وارد باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com