2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
عزیز دلم خدا حفظت کنه خدا اون دوستانتون و هم حفظ کنه برای همه خانومهای چشم انتطار آرزوی فززندان سا ...

فدات عزیزم.....

اینجا خونه دوممون شده.....

چون همه درد مشترک داریم.....

ایشالله شاهد لذتها و شادیای همم باشیم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزی که تنبلی داری قرصهای مخصوص تقویت تخمک و اسپرمو میتونی بگیری در کنار داروهات مصرف کنی خودم‌نت ...

مرسي عزيزم.خدا خيرت بده.ممنون ازوقتي كه گذاشتي.من رفتم اي وي اف كردم.الان منتظرم ابان ماه برم برا انتقال.خدا بهممون كمك كنه😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم که جواب دادین .شما باردارشدین بعد ازعمل ؟

من اي وي اف كردم عزيزم.من شوهرمم مشكل داشت.ماه ديگه بايد برم برا انتقال به اميد خدا

انا جان مشکل ژنتیکی جنین در چه مرحله ای معلوم میشه؟بعد تشکیل جنین یا اینکه از اسپرم ازمایش میگیرن مش ...

عزیزم خوب با توجه به امکاناتی که فعلا هست بعد تشکیل جنینه و یکیم از طریق آز خون از تو و همسرت مثل کاریوتایپ و.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هزینش چقدره؟؟😔

هزینه چی؟

من اي وي اف كردم عزيزم.من شوهرمم مشكل داشت.ماه ديگه بايد برم برا انتقال به اميد خدا

عزیزم شما ترشح تخمک گذاریم نداشتی یعنی؟؟

ذخیرت چنده؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

آنا جون من روز پنج پریودم... اما خونریزیم اصلا کم نشده..

ماه های قبل روز پنج دیگه اخراش بود تقریبا...

میترسم تا نوبت دکتر تموم نشه...

یعنی من کلا برعکسم .. همه اول پریود کمر درد دارن من اخرش😁😁😁😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
آنا جون من روز پنج پریودم... اما خونریزیم اصلا کم نشده.. ماه های قبل روز پنج دیگه اخراش بود تقریبا. ...

عزیزم مگه برا ویزیتت باید پاک بشی؟

راستی خوبه که رحمت یه پاکسازی میشه.....

عزیزم شما ترشح تخمک گذاریم نداشتی یعنی؟؟ ذخیرت چنده؟؟

من ذخيرام ام ٧ بود.كيت كه ميذاشتم هيچ وقت پررنگ نشد.سونو فوليكول هم ميرفتم روز يازده يا دوازده اندازشون نهايت ١٠ بود.

اصلا دلم ممیخواد برم پیش مشاور افسرده نیستم ک فقط از کاراشون دیگه خسته شدم من ۱۸ سالمه ۱۹ سالمه تو ا ...

گلم من نميگم كه شما افسرده اي يا مشكل ديگه اي داري خدايي نكرده، اصلا تو جايگاهي نيستم كه چنين حرفي بزنم ولي مشاور تو هر مرحله از زندگي ادم نيازه باور كن ولي ما هر وقت به يه مشكل اساسي ميخوريم ميريم 

من خودم ١٨ سالگي ازدواج كردم ١٩ سالگي فهميدم مشكل اندومتريوز و تنبلي تخمدان دارم و جديه جوري كه دكتر بهم گفت تا ٦ ماه ديگه بايد باردار شي در صورتي كه من نامزد بودم، حالا شما فشاري كه رو من بودو حساب كن

از وقتي هم كه عروسي كردم همش دكتر بودم بعد حدود ١ سال نيم فهميدم شوهرمم مشكل داره، اون لحظه كه اين موضوع فهميدم دنيا رو سرم خراب شد حتي براي خودم انقدر ناراحت نشده بودم

باور كن وقتي ميگي موهات ميريزه با تمام وجود درك ميكنم چون خودم تو اين ١ سال هم نصف موهام ريخت مني كه

دست تو موهام نميرفت هم سفيد شد موهام هم چاق شدم ١٠ كيلو 

تازه منو شما نسبت به خيليا انگار هيچ سختي نكشيديم، باور كن داشتن ارامش خيييييييلي به درمانتون كمك ميكنه

هزینه چی؟

آندومتریوز

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
عزیزم شما یه مشورتی با ر ا ح ل ه ت و ک ل ی هم بشین بد نیست..... آنکولوژه و تو زمینه ناباروری کار کر ...

زحمت نکش عزیزم دستت درد نکنه چون میدونم دیگه دکترمو عوض نمیکنم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
هورا بهار مبارکه وای دختر چرا این قدر دیر اومدی دلم هزار راه رفت فدات بشم مبارکه عزیزم بیا ماچت کنم ...

لاله جون بهت درخواست دادم ممنون

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
آنا جون من روز پنج پریودم... اما خونریزیم اصلا کم نشده.. ماه های قبل روز پنج دیگه اخراش بود تقریبا. ...

منم مث شمام میگن علایم آندومتریوزه

بیخیال برو ان شالله درست میشه

سلام دوستان

انا جون من پریود نشدم از 5پروژسترون نزدم دیگ تا کی وقت هست بزنم من پریودام منظم بود یادم دو سری قبل با شیاف به ازمایش نکشیده  پریود شدم  حتی سری اول از روز 11لک داشتم ک با امپول هم رفع نشد