2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047850 بازدید | 684629 پست
والا خیلی چیز ثابت شده ای نیست که تا چند روز میمونه مال بعضی ها 3 روز بعدش هم منفی بود مال بعضی هام ...

ممنون عزیزم..توکل بخدا شنبه میرم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
کاریوتایپ چی عزیزم؟

کاریوتایپ سلامت جنین؟من 3تا جنین بیشتر نداشتم همونم انتقال دادم دکتر طرازی خیلی از جنین هام راضی بود

من ذخیرم کم زیاد تخمک نمی سازم 4تا تخمک بود3تا جنین بلاست گرید a

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام میشه به منم کمک کنین 4 روزه دوتا جنین انتقال دادم علایم ازکی باید شروع بشه؟روز اول و دوم هیچ دردی نداشتم ازشب دوم رحمم تیر میکشه تا نزدیک کشاله رونم یکمم داغم 

اگه به من باشه ستاره های آسمونو براش میکنم فرش زیر پاش 😍
یعنی منفی شدددد؟؟؟؟ وااای عزیزم متاسفم خیلی ناراحت شدم  چرا اینطور شد آخه

اره عزیزم ازمایشم منفی شد امروز هنوزم پریود نشدم

من دفعه ها قبل شیاف داشتم فقط قبل ازمایش پریود میشدم

این دفعه امپول داشتم فقط واسه همین نشدم تا الان

بیمارستانم گفتن ازمایش دوم بده الکی دلخوش کنک ب من باشه نمیدم همسرم می گ بده خیالمون راحت بشه

همه چی خوب بود دکترم راضی بود از جنین هام بلاست بودن

خراش اندومتر داشتم تزریق اچ سی جی بعد انتقال تزریق فیلگراستیم قبل انتقال دیگ همه کار کردم خدا نخواست ک بشه پارسالم محرم منفی شدم 

اره عزیزم ازمایشم منفی شد امروز هنوزم پریود نشدم من دفعه ها قبل شیاف داشتم فقط قبل ازمایش پریود میش ...

عزیزم هر چی خیره پیش میاد من همین الان این سوالو پرسیدم ناراحت شدم منفی شدی یکی از دوستام جنیناش رو از نظر ژنتیکی بررسی کردن و اونایی که مشکل داشت گذاشتن کنار کاشکی شما هم همین کارو میکردین شاید جنیناتون مشکل دارن

کاریوتایپ سلامت جنین؟من 3تا جنین بیشتر نداشتم همونم انتقال دادم دکتر طرازی خیلی از جنین هام راضی بود ...

منم دو تا بلاست گریدa انتقال دادم خیلی دل بسته بودم به این بلاست بودن پس اونم احتمال منفی بودنش زیاد هست   

منم دو تا بلاست گریدa انتقال دادم خیلی دل بسته بودم به این بلاست بودن پس اونم احتمال منفی بودنش زیاد ...

خدا بزرگه عزیزم من الان خیلی دلم گرفته خیل  التماس خدا رو میکنم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
خدا بزرگه عزیزم من الان خیلی دلم گرفته خیل  التماس خدا رو میکنم

انشالا که خدا به هممون کمک کنه من اخه هیچ علائمی هم ندارم که یه کم دلم محکم شه همش میگم خدایا بچه رو ببخش به مامانم به خاطر اون بهم بده بیچاره خیلی غصه میخوره