2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من دو هفته میشه تقریبا مداوم دست و پاهام اگه فعالیت زیاد کنم ورم میکنه صورتم هم به همچنین د ...

لاله جانم دوست من هفته های آخر انقدر ورم داشت که خرو پف میکرد و روی پاهاش انقدر ورم داشت که دمپایی میپوشید تو کفش نمیرفت کلی سوژه خنده ما شده بود طفلی بادکنکی شده بود😂😂😂

نمک رو کم کرد بهتر شد اما تا به دنیا نیومدن بچه ش کاملا خوب نشد

نگران نباش

اما باز میخوای یه تماس با دکترت داشته باش استرس نگیری عزیزم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم کسی که اندومتریوز داره و تخمدانش درگیره ، بر اساس پیشرفت یا پس رفت مشکلش عدد ذخیره اش میتونه ک ...

یعنی چه  ؟ اگه آندومتریوز پیشرفت کنه ذخیره میاد پایین و اگه اندومتریوز پسرفت کنع ذخیره میاد بالا ؟ یا برعکس ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

سلام،خوبید،میخام برای درمان نازایی بیمارستان اکبر ابادی تومولوی تهران برم،کسی چیزی میدونه؟؟؟؟

اینم بگم من24 ماه اقدام داشتم و باردار نشدمممم تا حالا هیچ دکتر زنان هم نرفتم

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
سلام دوستان به من برای اولین سونو برای۱۸ مهر وقت دادن( میشه ۳ هفته بعد مثبت شدن) ولی به دوستم که هم ...

عزیزم معمولا دو هفته بعد قلب تشکیل میشه احتمالا دکترت خواسته دیگه حتمی بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچا سونوم چطوره؟  

خوب بود عزیزم.....

وزنشم خوبه.....

من خیلی ریز نمیدونم اما به نظر که میاد خوب باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جانم دوست من هفته های آخر انقدر ورم داشت که خرو پف میکرد و روی پاهاش انقدر ورم داشت که دمپایی م ...

عزیزم والا من نمک کم میخورم.....

دکتر یه تست ادارم نوشت ظاهرا نرمال بود.....

والا منم نمیدونم علتش دقیقا چیه ولی ایشالله ختم به خیر بشه.....

یعنی چه  ؟ اگه آندومتریوز پیشرفت کنه ذخیره میاد پایین و اگه اندومتریوز پسرفت کنع ذخیره میاد بال ...

عزیزم بالا که نمیره.....

مثل این میمونه آندومتریوز یه مقدار از ذخیره رو مخفی کنه و نذاره خودشو نشون بده.....

وگرنه ذخیره واقعی امکان نداره زیاد باشه.....

مثلا یکی که عدد ذخیره منتجه از نتیجه آزمایش قبلش پایینه و بعدی بالاست و دو تاشم یه جا بوده و معتبره و آندومتریوز تخمدانم داشته باشه مثل این میمونه یه قسمت از ذخیرش توسط بافت آندومتریوز مخفی شده باشه و با درمانش اون قسمت خودی نشون بده.....

آنا جون من 34 هفته دو روزم بود امروز. رفتم سونو. اندازه های نی نی نسبت به سنش حدود دو هفته کمتره. ای ...

عزیزم خوب به تلرانس یه هفته ای که سونوها دارن.....

بابت سن بارداریتم مطمئنی درست حساب کتاب شده؟

سلام،خوبید،میخام برای درمان نازایی بیمارستان اکبر ابادی تومولوی تهران برم،کسی چیزی میدونه؟؟؟؟ اینم ...

به سلامتی عزیزم.....

در این حد میدونم که از مراکز دولتیه......

سلام نظرتون در مورد دکتر اشرف معینی چیه؟کسی پیشش رفته؟

والا من فقط اسما میشناسم.....

از دکترای سرشناسه.....