2777
2789

با سوال نمیشه

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس چطوری میشهمگه به جز حرف زدن و گفت و گو و سوال چیز دیگه ای هم وجود داره؟ برای رابطه عاشقانه نمیگما ...

من شخصا یه موقعیتی سریالی درست میکنم  طرف خودشو لو میده

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

تو نگاه اول معلومه طرف ازش چجور آدمیه، طرز لباس پوشیدنش، اینکه چقدر به جزئیات ظاهرش اهمیت میده، نوع حرف زدنش، نوع نگاه کردنش و برخوردش و کلی چیزای دیگه که میتونه شخصیتش رو کاملا لو بده

مثلا چطوری یه نمونه سادش رو میتونی بگی

مثلا موفقیت بزرگ الکی میگم اونم یهو حسادتشو بروز میکنه 

یا مثلا یه موقعیت الکی درست میکنم که نگران بشه اگر دیدم اهمیت نده خب معلومه

هیچکس تاحالا همه ازمونامو جز مامانم قبول نشده😃😂 واسه همینه هیچ دوستی ندارم:)

مثلا موفقیت بزرگ الکی میگم اونم یهو حسادتشو بروز میکنه یا مثلا یه موقعیت الکی درست میکنم که نگران بش ...

حس میکنم خیلی مرموزانه امتحانشون میکنی😹

یه سوالی که برام پیش اومد اینه که مثلا توی این موقعیتی که درست میکنی حالا الکی هم هست اون طرف هم داره تو رو میشناسه بعدا نمیگه عههه تو که گفتی فلان موفقیت رو کسب کردی مثلا الان چیشد؟؟ 

سوال پرسیدن تو شناخت اول معلومه که طرف میاد از خودش تعریف میکنه . آدما رو گذر زمان و رفتار خودشون نش ...

ببین نه اون سوالی که مثلا تو فکر کنی

یه دوست دارم خیلی خوب ادما رو میشناسه 

من خیلی خودم رو بروز نمیدم ولی تو یه مدت کم یه ویژگی هایی از من گفت که واقعا درست بودن 

نمیدونم تو موقعیتش یه مدل سوالایی میپرسن ادم لو میره😅