2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام دوستان  میشه لطفا بهم بگید تا هفته ی چندم تزریق پروژسترون و آنوکسان را ادامه دادید؟ امرو ...

اصولا تا هفته 12 روزانه دو تاست (البته اگه از اول دو تا بوده)
بعدا کم میشه تا هفته 15 و میشه روزی یکی به مرور
از هفته 16 هم میشه هفته ای یه دونه پرولوتون
قطع نمیشه اصولا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اناجون مشکل انعقادی نداشتم بعد از سونو قلب انوکسان را نوشت و با تردید گفت حالا بزن چون سقط داشتی حا ...

برای کم کردن باید به مرور کم کرد
مثلا اول میشه روزی یکی
بعد یه روز در میون بعد دو روز در میون و....

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کسی که اندومتریوز داره و تخمدانش درگیره ، بر اساس پیشرفت یا پس رفت مشکلش عدد ذخیره اش میتونه ک ...

لاله جان من قبلا سيكل انتقال لانگ داشتم كه با لكه بيني كنسل شد

بعدش هيسترو شدم كه پوليپ داشتم

بعد دوسري كه دكا زدم

اينماه دكتر فقط بهم استراديول داده

ديشب بعد سونو، ترشح زيادي دارم كه رگه خون هم توش بوده( فقط يكبار)

روز ١٢ سيكل هستم، روزي سه تا استراديول ميخورم

اين سيكلمم بايد كنسل شه؟

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

بچه ها من دو هفته میشه تقریبا مداوم دست و پاهام اگه فعالیت زیاد کنم ورم میکنه
صورتم هم به همچنین
دماغم هم قرمزه بیشتر وقتا و تمام مویرگای ریزش زده بیرون

فقط وقتی تو خونه هستم و زیر کولرم و فعالیتم کمه مشکلی ندارم
نمیتونه مشکل انعقادی باشه چون در اثر فعالیت بیشتر میشه

کسی این مدلی ورم داشته؟

لاله جان من قبلا سيكل انتقال لانگ داشتم كه با لكه بيني كنسل شد بعدش هيسترو شدم كه پوليپ داشتم بعد ...

ممکنه لکه ی دیشب به خاطر سونو باشه
اگه تکرار نشد مهم نیست
کلا بعضی ها با داروهای هورمونی دچار لک میشن

[QUOTE=69799902]سلام دوستان خوبم رفتم سونو و گفت قل دوم تو همون پنج هفته مونده و رشد نکرده و گفت مشکلی برا قل اول ا ...[/QUOTE]

الهى عزيزم 

باز خدارو شكر يكيشون هست 

انشالله دوران بارداريت را به سلامتى و خوشى سپرى كنى 

نشينى غصه بخورى 😡

نى نى كه دارى روش تاثير ميزاره 

مثل هميشه قوى باش 🙏🍼😘

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

[QUOTE=69830283]سلام دوستان  میشه لطفا بهم بگید تا هفته ی چندم تزریق پروژسترون و آنوکسان را ادامه دادید؟ امرو ...[/QUOTE]

من تا هفته هشتم انوكساپارين را زدم قطع كرد 

اما هنوز شياف بروژسترون را مى خورم 😑

خدايا شكرت ❤️🙏🏻

دوستان امروز در يك گروه اى كه هستم اين متن را خوندم ياد خودمون افتادم اشكم در امد ياد سالهاى كه ارزوى مادرى داشتيم و خيلى هامون  داريم ،افتادم 😞

مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم دلم میلرزد...حتی در خواب هم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو  در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان  میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با اینکفشها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط  در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم...

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
ممنون اناجون.همین کارو میکنم برا آنوکسان مگه چه آزی باید انجام میدادم.من فقط آزهای انعقادی را انجام ...

پس یعنی انعقادیارو کامل کامل انجام دادی و مشکل نداشتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من دو هفته میشه تقریبا مداوم دست و پاهام اگه فعالیت زیاد کنم ورم میکنه صورتم هم به همچنین د ...

عزیزم منم اینطوریم....

البته بعضی روزا اول صبحم اینطوریم.....

هفته پیش که رفتم سونو صبح خواستم از خونه برم بیرون کفشام پام نمیشدن.....

بدون انگشترم شدم دیگه والا فشارمم کنترل میکنم فعلا خوبه.....

ایشالله چیز بدی نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com