2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم معمولا دو هفته بعد قلب تشکیل میشه احتمالا دکترت خواسته دیگه حتمی بشه.....

والا دکتر که چیزی نگفت، منشی تصمیم گرفت ۱۸ مهر خوبه😒

همون ۱۸ میرم، توکل به خدا

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرپر جون تفاوت بین هفته بارداری ات به حساب خودت و به حساب سونوی الان چقدره؟ من به حساب خودم و سو ...

يعني به تاريخ پريودي و تاريخ ان تي ؟ چند روزه حدودا ٣/٤ روز اختلاف

ستاره عزيزم اين اختلاف واسه وزنشه احتمالا،شنيدم تو هفته هاي آخر خيلي اختلاف پيش مياد يه بار ميبيني دو هفته جلوتر يا عقبتره باز سري بعد ميبيني برعكس شده، اينو از خيلي باردارا ديدم، خودم ماه پيش بيشتر از ١ هفته سونو جلوتر نشون ميداد ولي الان نه درست بود

ميدوني وزنش الان چقده ؟ 

والا من ذخیرم خیلی پایین رفته... ۸ماه قبل سیکل ناموفقم دادم ۰۹/ . بود الان رسیده به ۴/.  البته ...

عزیزم انشاالله این سری حتما موفق میشی.کاشکی ژل رویالم میخوردی هم خودت هم شوهرت

ای واااای پس چی خوبه چه گرفتاری شدیم به خدا😭😭😭

عزیزم پرگووریس روی بعضیا جواب میده روی بعضیا نه.حالا چون روی من جواب نداده و بار دومم بوده خواسته دلداری بده بهم بگه این دارو خوب نبوده

سلام دوستان به من برای اولین سونو برای۱۸ مهر وقت دادن( میشه ۳ هفته بعد مثبت شدن) ولی به دوستم که هم ...

من هم دو هفته بعدش رفتم هم 3 هفته بعدش
بار اول الکی استرس گرفتم چون فتال پل دیده نشد
بمون همون 18 ام برو
اگه بتا رو دو بار دادی دیگه خیالت راحت باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جانم دوست من هفته های آخر انقدر ورم داشت که خرو پف میکرد و روی پاهاش انقدر ورم داشت که دمپایی م ...

اره میدونم هفته های اخر اکثرا پف میکنن
اما اصولا تو ماه نهم نیست؟
گفتم شاید باشه الان
شنبه نوبت دکتر دارم حتما ازش میپرسم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یعنی چه  ؟ اگه آندومتریوز پیشرفت کنه ذخیره میاد پایین و اگه اندومتریوز پسرفت کنع ذخیره میاد بال ...

نه اینکه ذخیره بیشتر بشه، فقط باعث میشه عدد ذخیره کاملا درست نباشه 

عزیزم پرگووریس روی بعضیا جواب میده روی بعضیا نه.حالا چون روی من جواب نداده و بار دومم بوده خواسته دل ...

عزیزم کلا همه ی داروها همینن
حتی مسکن ها هم همین طورن