2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سلام به همگی مامان طاها بسلامتی ان شالله ... دوستان منم انتقالم دو سه روز دیگه س  ا ...

عزیزم خانوم دکتر کلا پرواز رو تایید نمیکنن....

حتی عید به منم گفت با هواپیما نرو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجونم براي ماها خيلي دعا كن، حس الانم يه مدليه كه تصور ميكنم ده ها فرزند هم خدا بهم ببخشه فكر نكنم ...

ایشالله مامان که شدی میبینی واقعا میولیت سنگینیه.....

مامان شدن یه طرف مادری کردن یه طرف......

کامل میفهمت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صنم جان شما پیش ح ی د ر میرفتی؟ تخمک هات کم بود مثل من اره درست میگم؟ به غیر از این آمپول چیز دیگه ...

عزیزم من اصفهانم دو بار میکروی نا موفق داشتم هر بار فقط یک تخمک آخه ذخیرم کمه ۰/۷.الان دکتری که اینو برام نوشته ا ح م دی هست. داروهای دیگم گنال اف و منوگون و لتریزول هست.و فعلا گفته تا دو ماه اینوفولیک بخورم روزی یکی و ژل رویال و کلسیم و منیزیوم ویتامین دی و... یکی از مشاورین مرکزم بهم گفت به شوهرم خرنوب بدم یه داروی گیاهیه گفت رو میزان اسپرمش اثر داره اخه من شوهرمم ضعیفه.شما هم ذخیرت پایینه؟چه کارایی کردی؟

ازمایش پروژسترون روز چندم انجام دادی ؟ کلا برا سیکل انتقال فریز چ میدن ؟ لطفا

روزی که ضخامت خوب میشد و میخواستن روز انتقال رو مشخص کنن 

من فمیبیون ویتامین ای فرتیل سی ام اسپرین انوکسا و استرومارین و استروژل یه قرص هم داشتم داخل واژن میزاشتم اسمش یادم نیست این سیکلم که شروع بشه بازم همینارو دارم

خدایا شکرت😙
روزی که ضخامت خوب میشد و میخواستن روز انتقال رو مشخص کنن  من فمیبیون ویتامین ای فرتیل سی ام اس ...

اون قرصم ک تو واژن میذاری برا ضخامت رحم بودش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نيمه اول سيكل لكه بيني ندارم نيمه دوم دارم نميدونم چرا اينطور ميشه!؟ ديروز بعد اينكه اومدم خونه ا ...

عزیزم من تو سیکل دومم کلی پرگووریس و منوگون زدم که یه تخمکم بیشتر نداشتم.دیروز پرستار دکتر گفت پرگوریس مفت نمی ارزه

اون قرصم ک تو واژن میذاری برا ضخامت رحم بودش ؟

آره گفت خونرسانی رو زیاد میکنه خوبه همه چی اوکی بود روز 12 ضخامتم 8 بود پروژسترون لعنتی همه چیو خراب کرد البته هر چی خیره پیش میاد توکل برخدا دیگه این سیکل با سینافکت هست 

خدایا شکرت😙
آره گفت خونرسانی رو زیاد میکنه خوبه همه چی اوکی بود روز 12 ضخامتم 8 بود پروژسترون لعنتی همه چیو خراب ...

از روز چندم سینافکت رو داری ؟ قرص تو واژن هر روز میذاشتی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
از روز چندم سینافکت رو داری ؟ قرص تو واژن هر روز میذاشتی ؟

اون سری از 20 سیکل شروع کردم تا پریود شدم و داروهای انتقال شروع شد که گفتم استرادیول به من نمیسازه اهمیت نداد و کارخودشو کرد که سیکلم کنسل شد این سری بهم گفت از دوم پریود سینافکت بزن و با استرومارین شروع کن

خدایا شکرت😙
قرص تو واژن  هم از دوم پریود روزی سه بار نصف قرص

میتونی از رو دفترچت نگاه کنی اسم این قرصه رو برام پیدا کنی فداتشم

قرص تو واژن  هم از دوم پریود روزی سه بار نصف قرص

شمام تنبلی تخمدان داشتین ؟ روز سیزده پری اغلب ضخامتتون چن بودش با قرص استرادیول و بدون استرادیول ؟

آره گفت خونرسانی رو زیاد میکنه خوبه همه چی اوکی بود روز 12 ضخامتم 8 بود پروژسترون لعنتی همه چیو خراب ...

عزیم یعنی چی پروژسترون کار روخراب کرد ؟

منظورت امپول پروژسترون کارتو خراب کردیا آزمایشش؟

ممنون میشم کمی توضیح بدی 

عزیم یعنی چی پروژسترون کار روخراب کرد ؟ منظورت امپول پروژسترون کارتو خراب کردیا آزمایشش؟ ممنون میش ...

عزیزم پروژسترونش بالا بوده.....

آزش یعنی....