2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم من چرا نمیتونم راحت قبول کنم،شاید اینجا بگم تفکرات غلط غولوطمو رو بقیه هم تاثیر بذاره،ولی من ...

ترانه جان خوش اومدی

عزیزم این ذات بشر و علی الخصوص ایرانی هاست که با هر عملی که جدید وارد زندگی میشه و میتونه تغییرات بزرگی ایجاد کنه، یه مقدار مقابله میکنه
مثلا یه زمانی در مورد بیماری هایی مثل ابله و وبا و ... که با واکسن قابل درمان بود هم همین نوع برخورد میشد
یا مثلا با عمل جراحی
و مواردی از این دست
چون میگفتن دخالت در کار خداست
در حالی که همه ی علومی که بشر کم کم با گذشت زمان بهش علم پیدا میکنه هم از حانب خداونده و این خداوند هست که این علم رو در جهان خلقت قرار داده و نهادینه کرده و به اقتضای زمان و پیشرفت بشر راه رو برای دست یابی به اون علم باز کرده

یه زمانی اگه بچه بیرج بود تو شکم مادر مرده به دنیا می اومد
بعدا سزارین با عمل تونست بچه و مادر رو سالم تحویل خانواده اش بده

از این دست موارد خیلی زیادن که علم تونسته مسیر رو برای انسان باز کنه تا با مشکل مقابله کنه
ناباروری هم یکی از همین مشکلاته
حالا یه عده مشکلشون مثلا اندومتریوزه یا واریکوسل یا پولیپ و فیبروم و .... با عمل خوب میشن
یه عده هم مشکل جوریه که تخمک و اسپرم نمیتونن خود به خود با هم لقاح کنن

اگه عمل کردن اندو یا واریکوسل و ... یه راه برای درمانه لقاح خارج از رحم هم یه راه برای درمانه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم در کل چیز بدی نبود فقط اولش یه چیزی بود من زیاد سر در نیاوردم.... لاله جون بیاد بهتر میترنه ک ...

چی رو انا جون ؟

من چون تو این یکی دو روز تعداد ص ها خیلی زیاد بود نتونستم بخونم همه رو ده تا در میون خوندم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لإله جان چند بار ازشون پرسيدم كه هايپر شدم يا نه گفتن نه  شايد خفيف بوده دكتر عارفي بهم گفت ن ...

از پرستارا میگی پرسیدی؟
پرستارا رو ول کن
اونا حوابی که راحت تره میگن تا سوالات بیشتر نشه

واااایی سلاااام لاله جون  مرسی از نگرانی درم آوردی 😙😙😙😙😙 راستی لاله جون شمام قبل انتقال ...

خواهش میکنم عزیزم
عزیزم استرادیولت کم نمیشه اما مقدارش اون قدری نیست که مشکل ساز بشه
مال منم بالای 3000 بود

چی رو انا جون ؟ من چون تو این یکی دو روز تعداد ص ها خیلی زیاد بود نتونستم بخونم همه رو ده تا در میو ...

لاله جون پيام من رو هم تونستي جواب بده، در مورد اكوي قلب جنين

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

بچه ها اینایی که میگین رو قبول دارم،ولی این یه چیز ثابت شدست که تو چرخه طبیعت تغییر ایجاد میشه و سرش بحث هست هنوزم،اینکه بچه های آی وی افی باهوشن و اینا هم درست ولی هنوزم این موضوع که تو بیان ژنهاشون مشکل ایجاد میشه یا نه باید مطالعه کنن اونم بالاخره شاید چند نسل طول بکشه و ممکنه هیچ مشکلیم نباشه،این با درمان سرطانو اینا یه خورده فرق داره موضوعش چون تو داری یه موجودی رو به وجود میاری،تعیین جنسیت و شبیه سازی خیلی چیزای دیگه هم که علمشو انسان بهش رسیده چرخه ی طبیعتو بهم میزنه،خیلی چیز عجیبی نیست.

گفتم من خودمم دارم تو همین مسیر قدم میذارم واسه همین با وسواس بیشتری بهش فکر میکنم

آنا جانم خوبي؟ بهترين؟ سونوهنوز نرفتي؟ من رفتم دكتر واسه هفته بعد كه ٣٥ باشه سونو نوشت، گفتم درد خفي ...

عزیزم فدات....

آره دو روز پیش رفتم شکر خدا همه چی خوب بود و دهانه رحم هم باز نشده بود.....

فقط اونم تاکید کرد استراحت کنم بیشتر و سمت چپ بخوابم.....

والا من همچنان گاه و بیگاه انقباض و درد رو دارم.....

البته از وقتی ایزوپرینام ۴ تا شدن کمتر شده اما بازم هست.....

دیگه توکل به خدا داریم پیش میریم.....

فقط چند روزه وحشتناک درد مفاصل دارم دیگه باید این چند هفته رو هم تحمل کرد.....

راستی من ورمم دارم حالا ویزیت بشم ببینم شاید دکتر واسم آز بنویسه....

بابت هموروئیدتم به مرور بر میگرده به خودت استرس نده دیگه چیزی نمونده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم مورفو همسرت يك بود . تعداد و تحركش چقدر بود كه باردار شدى طبيعى ؟

تعداد آخرین بار قبل میکروی سوم ۱۲ میلیون تحرک آ ۵ و ب حدودای ۲۰ فکر کنم مورفو هم ۱.....

که میکرو کردم و باردار شدم.....

الانم مجدد طبیعی باردار شدم اما احتمالا شرایط اسپرم بدترم بوده چون اون زمان خیلی رعایت میکردیم همه چیو و همسرم مکمل داشت و رژیمشو و خنکیو و در کل همه چیو رعایت میکرد اما دیگه بعد تولد دخترم چون قصد بارداری مجدد نداشتیم حتی یه فولیک اسیدم نخوردیم.....

یعنی محتملا اوضاع بدترم بوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره کلا دوتا جنین  دارم ۳۱ روز۱۱پریم سونو دارم الانم قرص استروژن میخورم

عزیزم پس باید ببینی نوع سیکل انتقالت چیه.....

بسته به نوعش بالا پایین داره خیلی فکرتو درگیرش نکن در کل روند آسونیه.....

ایشالله جشن مامان شدنت عزیزم......

خانما انگار رزاقی برای همیشه میخواد از ایران بره، به نظرتون کدوم دکتر برای ای وی اف تو تهران خوبه؟!& ...

عزیزم والا من دکترمو خیلی قبول دارم....

بستگی به شرایطت داره.....

ایشالله بهترینا برات اتفاق بیفته......