2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
مشاوره چيه قربونت برم  من كه تا فهميدم با ميكرو ميتونم بچه دار شم به كله رفتم دنبال كاراش چيه ...

نمیدونم من چرا نمیتونم راحت قبول کنم،شاید اینجا بگم تفکرات غلط غولوطمو رو بقیه هم تاثیر بذاره،ولی من حس میکنم چرخه ی طبیعتو بهم میزنم اینجوری 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله تکتکتون نتایج شیرینشو میبینین....

آنا جان.من بعد از انتقال یکم ترشح داشتم این طبیعیه؟؟نگرانم کرد 

و متفورمینو ادامه بدم؟؟قبلا روزی جهار تا میخوردم الانم همونقدر بخورم ؟؟

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...

سلام دوستان 

من امروز جواب عکس رنگی رحم رو. گرفتم کسی میتونه تفسیرش کنه تا هفته آینده که برم پیش دکترم

جفت لوله هام با لاپراسکوپی خارج شده دوبارم انتقال منفی داشتم که دکترم عکس نوشت بررسی کنه ببینه دلیل منفی شدن چیه

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
نمیدونم من چرا نمیتونم راحت قبول کنم،شاید اینجا بگم تفکرات غلط غولوطمو رو بقیه هم تاثیر بذاره،ولی من ...

خخخخ کار حرام که نکردیم خواهر...

قطعا همه ماها دوست داشتیم طبیعی بشه حالا نشده ...

نمیدونم من چرا نمیتونم راحت قبول کنم،شاید اینجا بگم تفکرات غلط غولوطمو رو بقیه هم تاثیر بذاره،ولی من ...

ببين وقتي يك راه طولاني در پيش داري و كلي هم خسته اي بهتره پياده نري يه تاكسي بگيري كه هم زود برسي هم خسته نشي فقط بايد يه هزينه تاكسي متقبل شي

ما هم ميخواستيم پياده روي كنيم كل مسير رو ولي خسته شديم بين راه خودمون رو رسونديم ايستگاه تاكسي همين

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ببين وقتي يك راه طولاني در پيش داري و كلي هم خسته اي بهتره پياده نري يه تاكسي بگيري كه هم زود برسي ه ...

اگه ميبيني خيلي ها بدون وسيله نقليه خودشون رو رسوندن بدون كه به مقصد نزديك بودن ما هم تا تايم داريم بايد خودمون رو برسونيم 

نه مشکلم با حرامو این چیزا نیست

ولی مشکلم با اینه که اگه خدامیخواس همینطوری میداد،اگه نداده شاید یه علتی داره،خصوصا اینکه ما فامیلم هستیم واسه همین بیشتر رو این  موضوع حساس شدم

این یه مشکله،مشکل دیگه هم اینه که هنوز مشخص نیست نسل های بعد بچه های IVF چطورین،واسه همین حس مسئولم نسبت به تصمیمی  که میگیرم

نه مشکلم با حرامو این چیزا نیست ولی مشکلم با اینه که اگه خدامیخواس همینطوری میداد،اگه نداده شاید ...

🤤🤤🤤🤤

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
نه مشکلم با حرامو این چیزا نیست ولی مشکلم با اینه که اگه خدامیخواس همینطوری میداد،اگه نداده شاید ...

اولين نوزاد اي وي اف در ايران سال ٦٩ تو يزد به دنيا اومده اسمش وجيهه است خودش تو ٢٥ سالگي ازدواج كرده و تونسته طبيعي باردار شه اونم دو قلو

خارج از ايران هم كه خيلي سال قبلش شروع شده بوده

اگه قرار باشه اینقدر عمیق فکر کنیم نفسم نباید بکشیم پس...توکل کن به خدا و تا دیر نشده و سنت بالا نرفته اقدام کن