2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048006 بازدید | 684638 پست
با سوزن انسولين ميزني پروژسترونو؟ ميشه؟ ب منم بگو دقيقا چيكار كنم

وای عزیزم ترسوندیم نکنه اشتباه گفتم 🤔🤔🤔🤔🤔🤔 

نمیدونم فقط این یادم میاد سرنگایی که داروخونه میداد کوتاه بود همسرم میرفت جای دیگه بلندترشو میگرفت اینطوری اصلا درد نداشتم 

برای من یکی میومد تو خونه میزد 

خداجونم شکرت       
جالبه به خانوما فوری اهدایی پیشنهاد میده آقایونم از دیدش کلا بدون مشکلن!!!!! شدیدا مدافع حقوق زنانه ...

انا جون فکر کنم جدیدا روال کارش این شده
اخه من تعداد زیادی از بیمارایی که این چند سال میشناسم همه ذخیره پایین بودن و همه پیشش نتیجه گرفتن
اون موقع حرف از اهدایی نمیزد!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای عزیزم ترسوندیم نکنه اشتباه گفتم 🤔🤔🤔🤔🤔🤔  نمیدونم فقط این یادم میاد سرنگایی که داروخون ...

من زیاد از سرنگا سردر نمیارم انشالله بعدا آناجون اومد خودش اصلاح میکنه حرفمو 

ایشون میدونن کدوم سوزن هستش 

خداجونم شکرت       
میگه چون حامله شدی پس سالمه

جه ربطی داره
خیلی ها باردار میشن اما جنین مشکل داره سقط میشه
بعدا مثلا زن و شوهر ازمایش کاریوتایپ میدن و میبینن مرد مشکل داره!!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ای وای عزیزم  انشالله زووودی خوب بشی  یه چیزی میگم نخندیااا  به خودت تلقین کن حالت ...

اره تلقين خيلي چيز خوبيه خدايي ولي حال و روز من از تلقين گذشته خواهري😅🙈

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
من زیاد از سرنگا سردر نمیارم انشالله بعدا آناجون اومد خودش اصلاح میکنه حرفمو  ایشون میدونن کدو ...

مرسي عشقم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
راستی ساراجون شما هم دوشب قبل پانکچر ژل بتادین داشتی؟؟؟ من امشب باید استفاده کنم 

نه فدات شم من نداشتم

تو سه شنبه پانكچر ميشي من انتقال دارم😍 هردومون زود بيايم خبر بديم

نه فدات شم من نداشتم تو سه شنبه پانكچر ميشي من انتقال دارم😍 هردومون زود بيايم خبر بديم

انشالله بسلااااامتی مامان خانوم 

چشم عزیزم حتما میام خبر میدم

خداجونم شکرت       
سلام آنا جان و لاله عزیز و بقیه دوستان مهربونم  من سه شنبه قراره پانکچر شم  هایپر نشدم ی ...

نی نی تپل جان استرادیول تا وقتی پریود نشی پایین نمیاد
اما دکتری که من پیشش میکرو کردم میگفت تا 7 8 هزار تا برسه نمیشه انتقال داد
3 4 هزار تا رو انتقال میداد
من دقیق یادم نیست چقدر بود اما فکر کنم بالا 3000 بود

سلام عزیزم  بعدش پد گذاشتی ؟؟؟  من بدم میاد 😣😣😣😣

به من گفتن شب استفاده کن وبلند نشو

منم اول رفتم دستشویی بعد دراز کشیدم واستفاده کردم وبلند نشدم

جعبه دستمال پیشم بود یه وقت احساس میکردم یکم اومده بادستمال پاک میکردم

خدایاشکرت 
نی نی تپل جان استرادیول تا وقتی پریود نشی پایین نمیاد اما دکتری که من پیشش میکرو کردم میگفت تا 7 8 ...

آها مرسی عزیزم به احتمال زیاد دکتر خودم یا کارشناس اشتباه کردند 

چون خانم دکتر اشرفی گفت شرایطت خوب باشه انتقال میدیم 

مال من ۳۹۹۰ بود 

ممنون بابت توضیحت ❤❤❤❤❤❤❤

خداجونم شکرت