2777
2789
عنوان

شوهربیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 86 پست
نه خیلی سختی کشیدم خدایی بچه داری بقول ددستم فقط ۱د سال اول سخته😁من از این لحاظ مشکلی نداشتم که بخ ...

خدانگهشون داره واسط من ۴سالش تموم شده بخدادوسال اول خیلی راحت بودم الان بزرگ شده خیلی شلوغه ماشالا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدانگهشون داره واسط من ۴سالش تموم شده بخدادوسال اول خیلی راحت بودم الان بزرگ شده خیلی شلوغه ماشالا

مرسی فدات 

عزیزم خدا حفظ کنه برات😍 

شینطتو داره حالل فعلا منم بچه هام شیطونن هنوز  بزرگ میشن یه روزی حسرت این روزا رو میخوریم  تنشون سالم باشه فقط 

من عادت کردم به شیطونی بچه هام وقتی میرن جایی حوصلم سر میره😃

مرسی فدات عزیزم خدا حفظ کنه برات😍 شینطتو داره حالل فعلا منم بچه هام شیطونن هنوز بزرگ میشن یه روزی ...

من وقتی زیادمیخوابه بیدارش میکنم میگم پاشوحوصلم سررفته دراین حدوابستم بهش

😃😃😃😃خیلی باحالی خدایی در عین عصبانیت هم شوخی

قربونت برم یه جاهایی خودم مقصرم مثلابدم میادباخانوادش حرف میزنه وب اوناتوجه میکنه مثلاازسرشب چون اول ب خواهرش انارتعارف کردبعدب من من نخوردم چندبارم گفت جوابشوندادم محل ندادم گرفتم خابیدم بااینکه میدونم آدم ب دردبخوری ام نیست ولی این رفتارمونمیتونم درست کنم اونم زوربهش داش

خیلی خوبه که پذیرفتی همش تقصیر اون نیست

میدونی چیه من بلدنیستم بترسونمش تاحالادخترموتحت هیچ شرایطی تنهانذاشتم اینم فک میکنه این شده نقطه ضعفم بخاطرهمون میگه بذارهرجورمیخام رفتارکنم این ک نمیره

میدونی چیه من بلدنیستم بترسونمش تاحالادخترموتحت هیچ شرایطی تنهانذاشتم اینم فک میکنه این شده نقطه ضعف ...

ولی بنظرم اگه شرایط جدایی نداری یا قصدشو نداری و زندگیتو دوس داری یه مشاوره برید جفتتون