2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست
عزیزم من کلا دستکاری هورمونی برا کسی که میخواد سیکل شروع کنه رو قبول ندارم..... چون ممکنه همه چیو خ ...

ممنونم عزیزم لطف کردی ، خودمم دو دل بودم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمپول سینال اف 450 سلن پلاس کیوتن پلاس ال کارنیتین

خوبه داروهاش

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
تحرك آ ٨ بوده شده ٧١ . تحرك آ و ب هم ٢٨ بوده شده ٨١ . تعداد هم ٥٠ ميليون در يك ميل هست . امكان باردا ...

عاليه كه 

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
تحرك آ ٨ بوده شده ٧١ . تحرك آ و ب هم ٢٨ بوده شده ٨١ . تعداد هم ٥٠ ميليون در يك ميل هست . امكان باردا ...

دكتري كه ما ميرفتيم ميگفت اگه تعداد بالاي ٢٠ ميليون در هر ميل و مورفو بالاي ٤٪‏ و تحرك آ٣٠  به بالا و آ+ ب بالاي ٥٠ باشه طبيعي ميشه باردار شد

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خوب درسته..... عفونت قارچی و باکتریایی با هم فرق دارن خوب..... برا همین باید تجویز درست و مناسب با ...

مرسی، به خاطر عکس بهم داده، ظاهرا علائم عفونتی  نبود ولی گویا در حین عکس رنگی انتی بیوتیک لازمه، حالا گفتم توفیق اجباری شد قبل میکرو عفونت موفونت هم اگه بوده باشه از بین بره انشالله

یعنی میدونی راستش دارم عذاب وجدان خودمو بابت این انتی بیوتیک بیخودی که مجبورم فقط به خاطر پیشگیری بخورم، کاهش میدم با این حرفا😅

...
بچه ها جاي امپول پروژسترونم بد درد ميكنه قرمز شده كهير زده😭😭😭 هنوزم از ديروز عمل درد دارم اي خدا

عزیزم دکتر من شربت پرومتازین گفته بود میتونم بخورم....

ماکزیمم روزی سه قاشق.....

من یه قاشق میخوردم تا چند روز اوکی بودم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان هزینه میکرو تو مراکز خصوصی چقدره؟ هزینه دارو چی؟ نسبت به 4 سال قبل خیلی بالا رفته؟

عزیزم خوب هزینه دارو که میدونی متفاوته.....

پانکچر و انتقالم مرکز با مرکز فرق داره اما در کل فکر کنم ۷-۸ در نظر باید بگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامانا وقت کردید جواب مهمون را بدید    

عزیز دلم معمولا اکثر دوستان به ترتیب پستارو میخونن پس تا به پستت برسن زمان میبره....

ضمنا عزیزم این همه صاحب خونن و خونه خودته....

ممنونم آنا جون شما خوبید. انشالله عزیزم توی یه پست جداگانه گذاشتم هنوز کسی چیزی نگفته یکم نگران شد ...

عزیزم در کل چیز بدی نبود فقط اولش یه چیزی بود من زیاد سر در نیاوردم....

لاله جون بیاد بهتر میترنه کمک کنه....

آزمايشگاه تشخيص نابارورى داده . ٢ ماه پيش مورفو ١٠ بود كه الان شده ٥ . بعنى طبيعى باردار نميشم ؟

عزیزم من با مورفوی یکم طبیعی باردار شدم.....

خدا بخواد نشد نداریم.....

راستي دوستان هايپر نشدم خدا رو شكر ولي رژيم پر پروتئين و آب ميوه طبيعي و سفيده رو بايد رعايت كنم دل ...

عزیزم رژیمت برا اینه که هایپر شدی دیگه
کی گفته نمیشه با زدن دکا پپتیل انتقال داد؟
منم دکا زدم چون هایپر بودم اما انتقال هم دادم !!!!

دکتر شما کیه؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیز دلم معمولا اکثر دوستان به ترتیب پستارو میخونن پس تا به پستت برسن زمان میبره.... ضمنا عزیزم این ...

آنا جانم خوبي؟ بهترين؟ سونوهنوز نرفتي؟ من رفتم دكتر واسه هفته بعد كه ٣٥ باشه سونو نوشت، گفتم درد خفيف پريودي چندباري حس كردم ديگه بهم امروز بتامتازون داد سه تا، فردا هم بزنم سه تا، خيالم راحت شد ازين نظر

بعد اينكه معذرت ولي دو روزه درد داشتم توي مقعد كه ديدم هموروييد زده بيرون خيييلي بدم مياددد، دكتر بهم پماد داد، پماد فقط دردو كم ميكنه يا  جمعش ميكنه برگرده سرجاش ؟

اندومتر رحم چقدرباشه خوبه واسه شما چقدر بود انتقال دادن نتیجه گرفتین

من که هنوز منتظر نتیجه ام، آندومتر رو هم دکتر نگفت چنده اما به نظر اوایل زیاد جالب نبود که مدام به استرادیولم اضافه کرد، تا جاییکه یه آمپول استرادیول هم زدم و شد روزی۴ تا قرص استرادیول و یه خط کش ژل استرادیول

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz