2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست
عزیزم بذار واسه ۲۷ شهریور..... عجله نکن.....

اخه میترسم خارج رحمی باشه.ولی اصلا هیچ درد وعلایم حاملگی ندارم بعضی وقتا اصلا یادم میره.دکترم گفت یاباید درد داشته باشی یا لکه بینی ولی من ندارم فقط یکم راه میرم یه کوچو درد دارم.بعدش احساس میرم زیر زیر دلم یه کوچولو بزرگ شده.

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
تورك آناجان شرايط قبل از آزمايش كاريوتايپ و ايمني انعقادي چيه؟

عزیزم کاریوتایپ که شرایط نداره.....

ایمنی که پردنیزولون نداشتی؟

پس میتونی انجام بدی.....

انعقادیم اگه از دو هفته قبل آسپرین و امثالهم نداشتی میتونی بدی.....

یکی دو روز قبلم گوشت نخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرش.چطور مگه؟؟؟؟

برا هاش سی جی پرسیدم ببینم داشتی یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون چرا حواب منو نميدين؟احساس ميكنم اصلا پيام هامو نمي بينيد😔

عزیز دلم جوابتو دادم اگه دقت کنی من به ترتیب سوالارو جواب دادم.....

خيلي خيلي خيلي ممنونم كه وقت گذاشتيد جوابمو داديد😘

فقط عكس نسخه آزهارو گذاشتم به نظرتون كامله؟چيز مهم ديگه اي هست كه ننوشته باشه؟

راستي من بيمارستان صارم يكبار ميكرو كردم ٩ تا جنين در ٣ مرتبه انتقال برام انتقال دادن كه حتي يك جنين هم برام نگرفت!!😢

آنا جون من هرموقع می ایستم زیر دلم درد میگیره دلیلش چیه؟ چیز بدیه؟؟

عزیزم اوایل اینطوره به مرور بهتر میشی....

اخه میترسم خارج رحمی باشه.ولی اصلا هیچ درد وعلایم حاملگی ندارم بعضی وقتا اصلا یادم میره.دکترم گفت یا ...

عزیزم احتمالا خارج رحمیت تزدیک صفره....

باز اگه دلت آروم نمیگیره برو اما استرس نباید بگیری.....

خيلي خيلي خيلي ممنونم كه وقت گذاشتيد جوابمو داديد😘 فقط عكس نسخه آزهارو گذاشتم به نظرتون كامله؟چيز ...

عزیرم اونطور که دیدم خوب بودن و کافی.....

سلام دوستان گلم.چند روزی نبودم.امروز هم حالم مساعد نیست اما اومدم از خودم خبری بدم .چون دوستان قبلا ...

ستاره جان خیلی ناراحت شدم...من رو در غم خودت شریک بدون...شرایط خیلی سختیه...از خدا میخوام خودش بهت صبر بده و دلت رو آروم کنه

د 

ممنون از کمکت آنای مهربون😘💚

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام دوستان گلم.چند روزی نبودم.امروز هم حالم مساعد نیست اما اومدم از خودم خبری بدم .چون دوستان قبلا ...

عزیزم خدا بهت صبر بده ،خودتو اذیت نکن به بچه تو دلته فکر کن  انشالله خانواده و فرزندت سالم صالح و عمررطولانی  داشته باشین😔😔

دوستان خوبم

من برای یبوست انجیر وروغن زیتون می خورم ولی انجیر تازه مثلا شاید ۱۰ تا یا بیشترباید بخورم تا اثر داشته باشه بعد انتقال موردی نداره خوردنش؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!