2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام عزیزم. من هفته گذشته پانکچر شدم. قراره برم برای لاپاراسکوپی اندومتریوز. لطفا ممکنه بفرمائید که ...

سلام عزیزم . من بهمن پانکچر شدم و بعد از دوبار انتقال که منفی شد با پافشاری خودم لاپاراسکوپی هیستروسکوپی شدم مرداد ماه ،و مشخص شد که آندومتریوز گرید ۴ بودم و داخل رحم هم سپتوم داشتم که برداشتن . جالب یه بار اردیبهشت هم هیسترو شدم با پزشک دیگه ای و تو جواب عمل نوشته سپتوم دیده نشد ولی مرداد ماه با آصف جاه عمل کردم و سپتوم و دید و ورداشت . خیلی دوست دارم به مطب دکتر قبلی زنگ بزنم و چهارتا حرف بارش کنم فقط الکی هزینه گرفت . اگه اندومتریوز داری حتما لاپرا رو انجام بده من خیلی از دردهام کم شده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افلاطونیان فقط روزای یکشنبه میاد مرکز. انشالله عزیزم.ممنون..حالا فردا که باز سونو شدی قطعی بهت میگن ...

نه بابا امروزم مرکز بود من خیلی از روزا دیدم میاد ولی نمیدونم چجوری میشه بریم پیشش

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام دوستان گلم.چند روزی نبودم.امروز هم حالم مساعد نیست اما اومدم از خودم خبری بدم .چون دوستان قبلا ...

واقعا متاسفم دوست عزیز . تسلیت میگم و روحش تو آرامش باشه

سلام خانوما.قرص پنتوكسي فيلين دكترم بهم داده گفت اگه حالتوبدكردواژني ازش استفاده كن.حالا اين قرصوبزا ...

عزیزم بذار و با انگشتت کاملا هدایت کن بره تو یعنی به اندازه یه انگشتت داخل ببرش....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون من شهرستانم فكر نكنم اينجا ازمايش هاي تكميليو انجام بدن تهران كجا مطمئن تره؟ الان حدودا هزي ...

والا من نیلو انجام دادم حدود ۱ تومنی باید باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان خوبم من برای یبوست انجیر وروغن زیتون می خورم ولی انجیر تازه مثلا شاید ۱۰ تا یا بیشترباید بخو ...

نه عزیزم بخور.....

نوش جونت.....

عزیزم CBC ت که مشکلی نداره همه چی نرماله ، تیروییدتم سه تاش تو رنجه . اما باید یه نکته رو توجه کنی ک ...

ممنون عزیزم .قبلا تحت نظر فوق تخصص غدد بودم چون کمکاری تیرویید داشتم و تی پی تو مثبت بود گفت همیشه باید قرص رو استفاده کنم..دوهفته ای یادم رفت بخورم .گفتم یه چک بشم باز

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
عزیزم در کل خوبه ولی فکر کنم یه کوچولو کم خونی شاید داشته باشی حالا دکترت بررسی کنه درستتر میتونه تف ...

ممنون عزیزم ....  Mcv و mch از رنج نرمال پایینتره اونا چین؟؟

ممنون عزیزم .قبلا تحت نظر فوق تخصص غدد بودم چون کمکاری تیرویید داشتم و تی پی تو مثبت بود گفت همیشه ب ...

واااای دختر دعوات کنم عایا ؟؟؟؟ 🤔🤔🤔 دوهفته قرص تیروییدتو نخوردی؟🙄🙄 عزیزم تحت هیچ شرایطی هیچ شرایطی نباید حتی یه روز این قرصو فراموش کنی 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
واااای دختر دعوات کنم عایا ؟؟؟؟ 🤔🤔🤔 دوهفته قرص تیروییدتو نخوردی؟🙄🙄 عزیزم تحت هیچ شرایطی هیچ شرا ...

اصن یادم رفته بود که باید بخورم..الان تیروییدم مشکل داشت؟؟دیکه هواسم هست میخورم 

آره بزنم اصن حقمه😔

ممنون عزیزم ....  Mcv و mch از رنج نرمال پایینتره اونا چین؟؟

این دوتا فاکتور یکیش حجم گلوبول قرمز هست که این نشون میده کمی کوچیکه ، و دیگریش حجم آهن موجود در گلوبول قرمز هست که نشون میده کمی حجم آهن موجود در خود گلبول ها کمه . نگران کننده نیست ولی شاید دکتر براش مکمل بده، منم دقیقا همینطورم و سالهاست که این فاکتورام پایینه. هیچوقتم دکترا بهم دارو ندادن چون مشکلی ندارم

اصن یادم رفته بود که باید بخورم..الان تیروییدم مشکل داشت؟؟دیکه هواسم هست میخورم  آره بزنم اصن ...

گوشتو بیار جلو بکشم 😂😂😜😜😜. الان تو چه مرحله ای از درمان هستی ؟