2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
یعنی اول تحریک تخمک گذاری شدین، بعد با ستروتاید مهار شدین،، و بعد پانکچر؟ درست متوجه شدم؟؟ بعد از ا ...

عزیزم اول تحریک شروع میشه تا پنج شش روز ولی مثلا از سونوی دوم به بعد کنار تحریک مهار با ستروتایدم شروع میشه.....

بعد پانکچر و چند روز بعدم انتقال.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی اول تحریک تخمک گذاری شدین، بعد با ستروتاید مهار شدین،، و بعد پانکچر؟ درست متوجه شدم؟؟ بعد از ا ...

از روز پانکچر پروژسترون شروع شد و از انتقال سلکسان....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه شماتوکدوم شهرهستید همه جا حداقل دوتاروانتقال میدن دفعه ی بعد سه تاروانتقال بدید 

عزیزم خارج ایران معمولا بیشتر از یکی انتقال نمیدن.....

با توجه به ليستى كه آنا جون برامون فرستاده بود از دكترت خواستى برات بنويسه عزيزم؟

نه عزیزم دکترش خودش نوشته چون دکترامون یکی هست و نسخه های منم نسخه همون دکتره نوسته ولی احتمالا جدیدا ۶۹ رو نمینویسه.....

چون خیلی جاها کیتشو نداشتن احتمالا دیگه نمینویسه.....

تفسیرش میکنین لطفا؟؟مرسی قشنگاا  سی بی سی هست و تیرویید

عزیزم در کل خوبه ولی فکر کنم یه کوچولو کم خونی شاید داشته باشی حالا دکترت بررسی کنه درستتر میتونه تفسیر کنه.....

بچه ها کمک من فردا انتقال دارم امشب هوس جگر کردم بخورم ایراد نداره میگن ویتامینa ضررداره

نه عزیزم نخور.....

انا جان جوابمو میدی من ۲۷ مرداد انتقال داشتم به نظرت شنبه که میشه ۱۷ شهریور برم سونو چیزی مشخص میشه؟ ...

عزیزم منم همین تایمی که شما میگی ینی ۳هفته بعد انتقال و درواقع ۵ هفتگی رفتم ( البته من به دلایلی مجبور بودم برم نه به خاطر استرس یا خواست خودم ) و ساک حاملگی دیده شد. اما اون تایم واقعا ریسک ممکنه چیزی دیده نشه و حسابی دچار استرس و ناراحتی بشی . توصیه میکنم بازم صبر کنی 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏
آنا جون و دوستان عزیز  علائم آندو چیه؟ چند وقته خیلی ذهنم درگیرش شده

والا بعضیا بدون علامتم داشتن.....

ولی خوب برا من عملا پریودام وحشتناک و فلج کننده بودن.....

درد حین ن ز د ی ک ی هم داشتم.....

عزیزم منم همین تایمی که شما میگی ینی ۳هفته بعد انتقال و درواقع ۵ هفتگی رفتم ( البته من به دلایلی مجب ...

اخه دکتر گفت چون پایین بیا ببینیم کجاست.بتا ۲۳۶ روز ۱۶ انتقالم

خدایا همیشه محافظ پسرم باش
سلام ب همه بچه ها تو هفته های اول بارداری مثلا هفته پنجم، ششم چجور لکه بینی هایی طبیعی هستش

عزیزم والا مال من بالاتر از لک بینی بود خونریزی داشتم....

خون کاملا روان و روشن و قرمز.....

پس تا وقتی که بارداری خوب پیش بره این موارد موردی ندارن و با تجویز دکتر و توصیه هاش و استراحت و پروژسترون و.... کنترل میشن....

سلام عزیزم به نظرت من شنبه برم برای سونو چطوره؟؟۲۷ مرداد هم انتقالم بوده.

عزیزم بذار واسه ۲۷ شهریور.....

عجله نکن.....

سلام تورك آناجان ببخشيد عزيزم ميتونيد يه كمك به من بكنيد؟ با كلي اصرار بعد از ٣ بار انتقال من ...

خدارو شکر که برات نوشتن.....

ایشالله هر مشکلی هست خودشو نشون میده.....