2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
یعنی من اولین نفری ام که می خوام از کاندوم شیت استفاده کنم؟

عزیزم اصولا میگن بهتره استفاده نکنین
برای همین کسانی که اینجا هستن استفاده نکردن و اطلاعات ندارن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ي سوال ديگه هم دارم لطف ميكنيدجواب بديد اينكه من هركي ديدم جنيناش 3روزه ب بالابوده جنيناي من48ساعتس! ...

الان بعضی جاها جنین 2 روزه هم انتقال میدن و فریز هم میکنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سوال مخاطب : سیکلم ۳۰روزه هست. ماه گذشته ۷ روز پریودیم عقب افتاد سه بار بی بی چک گرونتره گذاشتم مثبت ...

چه جالب من اینو نمیدونستم !!

سلام دوستای خوشگلم❤ دلم برا همتون تننننننگ شده بود👄  آنا جون آتی جون لاله جون ایشالا خودتون و ...

اگه قبل از بارداری نزد کسی باید در حین بارداری بزنه
البته کزاز رو و هپاتیت بی رو
مال سرخجه و ابله رو که نمیشه توبارداری زد

لاله جون واناجون ميشه لطفا ي نگاه ب ازمايش شوهرم بندازيدببينيدخوبه يان؟

تعداد تحرک و مورفو برای میکرو خوبه 

آنا جان  ممنون ميشم يه نگاهي ب آزمايشام بندازي  و يه سوال داشتم  من كلا صورتم جوش ...

عزیزم ظاهرا نرمالن.....

فقط حواست باشه هموگلوبینت بالاست نزدیکه ماکزیمم رنجه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره همسرم خیلی به خودش مطمئنه هروقت میگم بیا بریم دکتر فیگور میگیره .بازوشو نشون میده میگه نگاه کن. ...

شوهرت خیلی باحاله بخدا.نمیدونم این غرور کاذبشون کی میخواد خنثی بشه  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
لاله جون واناجون ميشه لطفا ي نگاه ب ازمايش شوهرم بندازيدببينيدخوبه يان؟

عزیزم اگه تو آزمایشگاه ناباروری دادین همسر منم دقیقا تو همین مایه هاست ولی تعدادش بیشتره و ۳۰ میلیونه .

متاسفانه ۱ سال و خورده ایه که باردار نشدم .

البته دکترا گفتن شانس طبیعی هست هرچند کم . ولی برای میکرو خوبه .

😁😁😁 نمیبرمش.. به خدا نمیدونم از دست کاراش بخندم یا گریه کنم. اونروز میگه همسایه مادرمینا تریاکی ...

والا منم قبول ندارم اینو برادرشوهر من هم قلیون میکشه هم سیگار هم ترامادول هم مشروب خور خفن هم تریاک برا سرگرمی حالا شوهر من تنها خلافش بازی با گوشیشه بعد شوهر من مشکل داره اساسی.برادرش هر سال زنش بارداره ماشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها ،

یکی از دوستان بود که بعد از پانکچر و قبل از انتقال طبیعی باردار شده بودن. هر چی میگردم پیداش نمیکنم.

خودش یا اگر کسی کاربریش رو بلده ، لطف میکنه به من خبر بده.

سوال واجب داره.لطفا برای من ریپلای کنین.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم ظاهرا نرمالن..... فقط حواست باشه هموگلوبینت بالاست نزدیکه ماکزیمم رنجه.....

آمپول tinagrast
اين امپول را دكتر براى فردا ساعت ٩صبح داده
زدم در نت اصلا ربطى به حاملگى نداشت ؟
ظهر انتقال دارم
براى دور ناف ام داده

خدايا شكرت ❤️🙏🏻