2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
اره عزیزم.بالاخره درست از اب دراومد و شد همون تاریخ تولدم. ممنون ازت گلم

از الان تولدت رو بهت تبريك ميگم 

ان شاءالله شروع خوبي برات باشه 

واسه من روز اولين سونو ب نظرم بيفته برا روز تولدم 😍

روز تولد حس خوبي داره مصادف باشه 💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آناجوووون به وجد ميام اصلاً پيامتونو كه ميخونم خيلي اميدوار ميشم به عنايت و الطاف الهي

خوشحالم که تو این خونت حس خوبی داری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان شما گفتين بين فوليك و كلسيم بايد فاصله باشه مولتي پرينتال هر دو تا رو داره ك  يعني اث ...

نه عزیزم اونایی که ترکیبین شرایطشون فرق داره.....

اما وقتی کسی براش دز اضافی تری از یه مکمل تجویز میشه جدا بخوره بهتره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی من اولین نفری ام که می خوام از کاندوم شیت استفاده کنم؟

عزیزم مطمئنا اولی نیستی اما خوب اینجا در موردش صحبت نشده....

شما استارتشو زدی.....

حالا ببینیم به کجا میرسه این شیت جان!!!!!

شاید بعضی دوستان بیان تجربه شونو بگن.....

عزیزم مرسی از دلداریت . آخه خود دکتر راضی نبود و گفت بعضیاشون بزرگن بعضیاشون خیلی کوچولو . این سونو ...

ببين عزيزم من اخرين سونوم قبل ازپانكچركلا10تاتخمك داشتم ك چندتاش بالاي 23بودبعضيهاش زير15ك دكترگفت چقدرشدشون باهم متفاوته بعضي هاش خيلي پايينه بعضي هاش خيلي بالاس.ولي بعدازپانكچرازشون پرسيدم فهميدم16تاتخمك ازم كشيدن ك 10تاش جنين شدخداروشكر.نگران نباش تاروزپانكچرهيچي معلوم نيست

نه عزیزم شرایط اسپرم خیلی داغون بود..... اولش مورفو یک بود اما یهویی مورفو و تحرک کلا صفر شدن..... ...

اناجون يه مشورت خواهرانه ديگه هم باهاتون دارم جسارتاً

اونم اينكه همسرم يكساله شلوار در حد كُردي دوختم براشون ميپوشن هميشه و ويتامين اي ٤٠٠ و الكارنتين ٢٥٠ خورده اين يكسالو و از عيد امسال هم دوز الكارنتينشو برديم بالا روزي يه دوهزار ميدم و از عيد يك دوره پنتافيل هم به اضافه ي بالايي ها دادم ميل كردن به تجويز دكتر و سه ماه هم هست كه پروفرتيل روزي يكي و كيوتن هم به ليست بالا اضافه شده،،،، به اضافه اب زرشك و اب كرفس و اب هويج و مغزيجات، به اضافه ي شبي يه ربع كيسه يخ و همون شلوار در حد كُردي و روزي سه ربع مرتب پياده روي تند،،،،اين وسط سه بارم توسط اورولوژيستاي مختلف معاينه شده و سونو هم رفته واريكو و هيدرو نبودن،،،، حالا با توجه به اينكه غير از اينا كار ديگه اي نيست كه من بتونم انجام بدم و چيز ديگه اي نيس كه بخوره و ديگه حاضر نيست آز بده، عايا لازم هست كه اصرار بكنم به آز تو مراكز ناباروري؟؟ يا ديگه لازم نيس و با همين شرايط من برم اي يو اي؟؟ ميخوام دو سه بار امتحان كنم و اگررر خداي ناكرده لازم شد ديگه برم ميكرو،،،،، بدون آز مجدد به نظرتون با ادامه ي همين روال عاقلانه س كه برم اي يو اي و ميكرو؟؟

...
عزیزم مطمئنا اولی نیستی اما خوب اینجا در موردش صحبت نشده.... شما استارتشو زدی..... حالا ببینیم به ...

اگر همچي چيزي هس كه خيلي عاليه،، همسر من اصلا به همون دليل حاضر نيس بازم آز بده😔

...
فردا انتقال دارم به اميد خدا نشاسته ذرت بخرم؟؟؟؟؟  بعد از امروز بخورم چند ليوان ؟؟؟؟ طرز ته ...

عزيزم ب سلامتي انتقال بدي ان شاءالله 

و دو هفته ي ديگه خوش خبر باشي 

اگر مستعد يبوستي ك نخور 

اگر نيستي بخور  من شنيدم بعد از انتقال ميخورن حالا دوستان با تجربه بيان بهتر راهنمايي ميكنن 

يه ق در يه ليوان آب حل ميكنن ميخورن روزي يه بار  

اتفاقا براي منم سوال بود ك ميشه ب جاي حل كردن 

با شير پخت بعد خورد مثل فرني ؟

من طبعم گرمه 

اما مستعد يبوست هستم ب نظرم نبايد بخورم 

ثمین جون انشالله بزودی خبرربتای تپل بهمون بدی💙❤

الهی آمین خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....