2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
قربونت برم . میدونم عزیزم.شماها خیلی ماهید.قبلا هم بودم تو تاپیک.بعضی وقتا یه دفعه استرس میگیرم اصل ...

فدات بشم عزیز دلم.....

میفهمت.....

واقعا فشار تو این شرایط زیاده.....

عزیزم من توصیه میکنم شما پیش نصر نرین.....

با توجه به اینکه میگین همسرت کلا میگه مشکلی نداره و ن ص ر م ظاهرا طبق گفته های دوستان کلا اعتقاد داره آقایون بدون مشکلن اینطوری شاید شرایطت دیگه سختتر بشه و همکاری همسرت سختترم بشه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله جون نمیدونم درست متوجه شدم یا نه اما ظاهرا آخرین سونوش بوده..... چون گفت سونوی پانکچر و مابینش ...

خب این سایز ها که کمه برای پانکچر !!
یعنی اخری بوده؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما. کسی تاحالا از کاندوم شیت استفاده کرده؟ نوعی کاندوم که برای نمونه اسپرم استفاده میشه.

عزیزم والا ما نه.....

اما یادمه یه بار یکی از دوستان از من پرسید همچین ک ا ن د.... هست یا نه من جوابی نداشتم واسش......

اگه اطلاعاتی پیدا کردی ممنون میشم به منم بگی سیو کنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانم ها عزیز تا وقتی آمپول پروژسترون روزی دو تا میزنیم پریود نمیشیم؟

معمولا اینطوریه اما بودن دوستانی که پریودم شدن.....

مرسی گلم همون با دکتر نصر ادامه میدم که همسرمم راضیه . اولین باره میخام میکرو کنم. دقیقا همین مشک ...

خب خوبه پس بهونه کافی داری
البته به نظرم کسی که عدد ذخیره اش بالا باشه رو دکتر نصر حتما سونو میکنه
چون اگه نکنه خیلی غیر اصولیه
با این حال شما بهش بگو تا خیالت راحت باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون نمیدونم درست متوجه شدم یا نه اما ظاهرا آخرین سونوش بوده..... چون گفت سونوی پانکچر و مابینش ...

انا جون 

معمولا بین آخرین سونو و پانکچر یکی  دو روز وقفه هست،مگه تو این فاصله تخمکها بزرگتر نمی شن؟

من دلیل نگرانی اون دوستمون رو متوجه نشدم

فدات بشم عزیز دلم..... میفهمت..... واقعا فشار تو این شرایط زیاده..... عزیزم من توصیه میکنم شما پی ...

اره همسرم خیلی به خودش مطمئنه

هروقت میگم بیا بریم دکتر فیگور میگیره .بازوشو نشون میده میگه نگاه کن.😑 من به این قدرتمندی .مشکلم کجا بود؟!!

همه ش هم زیر سر اون دکتر صارم شد که گفت شوهرت خوبه .فقط بعد از غذا چندتا خرما بخور 😑

درحالی که من دوسال هرماه تقریبا فولی خوب داشتم.حتی شده تو ماه ۴ تا فولی سایز ۲۰ داشتم فقط.ولی نمیشه که نمیشه

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم مرسی از دلداریت . آخه خود دکتر راضی نبود و گفت بعضیاشون بزرگن بعضیاشون خیلی کوچولو . این سونو ...

اره یکدست نبودنش رو درست گفته
یکدست نیستن
یه مقدار زیادیش مربوطه به اینکه ال دی داشتی یا نه
اصولا ال دی داشتن قبل از سیکل کمک میکنه فولی ها یکدست و هم اندازه باشن

ان شاء ا... یکدست میشن تا چهار شنبه
من فکر کردم به تعدادش راضی نیستی

در مورد منوپیور هم اصولا دکتر نصر جای خاصی معرفی میکنه تا دارو بخره بیمار، خودش هم از اول میگه اگه از اونجا نگرفتین و فولیکول هاتون خوب نشد بعدا گله نکنین چون ممکنه تقلبی بوده باشه
به شما معرفی نکرد از کجا تهیه کنین؟

حتما میبرم اونجا ازمایش بده. بدون نسخه هم ازمایش میگیرن تو ابن سینا ؟

فکر کنم نسخه میخواد دقیق نمیدونم.....

ببین یه روز ببر بده یه اورولوژ بیرون یا خود ابن سینا براش آز اسپرم و دی اف آی اسپرم بنویسه......

بعد زنگ بزن وقت بگیر چون برا دی اف آی باید وقت بگیری.....

اینطوری دیگه با یه تیر دو نشون میزنی هم یه آز اسپرم معتبر داری هم دی اف آی.....

اره همسرم خیلی به خودش مطمئنه هروقت میگم بیا بریم دکتر فیگور میگیره .بازوشو نشون میده میگه نگاه کن. ...

والا شوهر من ورزشکار بوده
چه ربطی داره !!

عزیزم پس اگه رفتی پیش دکتر نصر همسرت رو نبر
و بگو گفته از بده مرکز ابن سینا :)))))))))))))

کلا همسرت رو نبر رو پیش دکتر نصر
به نظرم امن تره :))))))))))))

اناجون من الان يك ساله سه روز قبل از پريودي يك جوش وحشتناك روي چونه درميارم،،، ازمايش هورموني هم ال ...

والا دقیق نمیدونم اما تا جایی که میدونم عامل اصلی همون تستسترونه و ظاهرا هورمون پروژسترونم بی تاثیر نیست.....

باز دوستانی که تجربه شو دارن شاید بهتر بتونن کمک کنن چون من هورمونام تقریبا میشه گفت نرمال بودن.....

فکر کنم نسخه میخواد دقیق نمیدونم..... ببین یه روز ببر بده یه اورولوژ بیرون یا خود ابن سینا براش آز ...

باشه گلم.مرسی.حتمااین کارو انجام میدم 

لاله جون گفت هلال احمر ولی اونجا نداشت .

۱۳ آبان هم نداشت . اصلا دیگه گیر نمیاد داروها .

آخه آدم مگه فکرشو هم می کنه دارویی که از داروخونه مجوزدار گرفته تقلبی باشه ؟ اینجوری باشه که فاتحه مملکتو باید خوند . همه می افتن می میرن با این داروها .

اصلا به قول همسرم اگه تقلبی بود چطوری پس این چند تا فولی بزرگ شدن ؟

نه دیگه متاسفانه ال دی نمیده دکتر . زرتی فقط میگه منوپیور بزن .

به سایزش راضی نیستم به تعدادش هم راضی نیستم :) ولی شما که گفتی تعدادش نسبتا طبیعی بوده آروم تر شدم .

فقط می گم ۲ تا نی جنین بشه برام کافیه که اقلا یه بار دیگه هم فرصت انتقال داشته باشم .

بار اول گفت فرش انتقال می دیم چون رحمم اوکی بود .

انا جون بستگی به تعداد هم داره همون مثالی که زدم اگه تعداد پانکچری ها زیاد باشه تایمش تغییر میکنه ...

عزیزم والا من سه بار پانکچر شدم همیشه دقیقا سر تایم پانکچر شدم.....

فکر کنم وقتی تایم عمل میدن باید به این مساله توجه کنن!!!!!

یعنی اونا باید آمار دستشون باشه که فلان روز چند تا پانکچری دارن و هر پانکچری چه قدر زمان میخواد مثلا نیم ساعت به نیم ساعت یا یه ربع به یه ربع تایم تزریق هاش سی جی بدن...

باید بر اساس اون آمار و تعداد دکترا و ظرفیت اتاق عمل و در نظر گرفتن همه این موارد وقت بدن.....

به نظرم اگه پیش اومده که تایم عملو عقب انداختن اون از عدم حسابگری مرکز بوده.....

به نظرم حق نداشتن همچین ریسکی کنن حتی برا تو که تعداد تخمکات زیادتر بودن سه تا تخمکم واسش زحمت کشیده شده حق ندارن الکی هدر بدن.....

والا شوهر من ورزشکار بوده چه ربطی داره !! عزیزم پس اگه رفتی پیش دکتر نصر همسرت رو نبر و بگو گفته ا ...

😁😁😁 نمیبرمش..

به خدا نمیدونم از دست کاراش بخندم یا گریه کنم.

اونروز میگه همسایه مادرمینا تریاکی اصله دوتا پسر داره.حالا من که اصلا لب به سیگار و قلیون نمیزنم مشکل دارم؟!

کلا نمیخاد قبول کنه .ولی باید مجبورش کنم ببرمش دیگه.برم تو فاز غم و گریه ببینم راضی میشه!