2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
عزیزم چرا فکر میکنی کمه این تعداد؟ 11 تا کم نیست برای عدد ذخیره شما 11 تا تعدادش نرماله فکر نکن اگ ...

لاله جون نمیدونم درست متوجه شدم یا نه اما ظاهرا آخرین سونوش بوده.....

چون گفت سونوی پانکچر و مابینش ظاهرا سونو نداشته.....

البته شایدم من اشتباه فهمیدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چون عدد ذخیره ات زیاده ، داروی ضعیف نیاز داری و فوستیمون هم ضعیفه اصولا تو سیکل ای یو ای یا دارو ...

مرسی گلم

همون با دکتر نصر ادامه میدم که همسرمم راضیه .

اولین باره میخام میکرو کنم.

دقیقا همین مشکلات پیش اومده برام.که دارو دادن بهم و تو سونو فولی رو ندیدن و شده کیست سونوی بعدی.

ببخشید کلی وقتتو گرفتم ❤

به کسی نمیتونم بگم که حتی مادرم..مرسی

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم چرا فکر میکنی کمه این تعداد؟ 11 تا کم نیست برای عدد ذخیره شما 11 تا تعدادش نرماله فکر نکن اگ ...

عزیزم مرسی از دلداریت . آخه خود دکتر راضی نبود و گفت بعضیاشون بزرگن بعضیاشون خیلی کوچولو .

این سونو مال یکشنبه شبه و من چهارشنبه صبح پانکچر دارم . معلوم نیست اصلا چند تاشون بزرگ میشن تا اون موقع .

بعد دکتر برگشت گفت احتمالا داروهات تقلبی بوده که خب خیلی بهم شوک وارد کرد . چند ساعت داشتم گریه می کردم که چرا باید قربانی می شدم .

ولی همسرم گفت اگه تقبلی بود که این ۷-۸ تا هم بزرگ نمیشد .

عزیزم همسرمن چندبار تو صارم ازمایش داد و هرسری دکترم دید گفت خیلی خوبه .همسرمم پیشم بود و حالا قانع ...

عزیزم پس اگه آزش دست بالا گرفتن پس ممکنه شرایطش بدترم باشه.....

کاش ابن سینا یه بار آز میداد.....

نمیدونم چی بگم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
صارم منو بدبخت کرد.الکی دوسال رفتم و اومدم.. شوهرمم لج کرده دیگه اصلا نمیاد باهام.اونم راضی به صارم ...

منم همینطور دوسال میرفتم و. میومدم و آی یو. آی هم کردم وقتی دیدم برای آی یو. آی هرکسی در. دسترس باشه چه کارشناس مامایی چه دکتر همون انتقال میده و کلا هم برای روند. آی یو آی هم فقط توسط ماماها ویزیت میشی و دارومیگیری 

وکلا خیلی آدم رو علاف میکنن 

رفتم ابن سینا و بعد. هم که اتفاقاتی برام افتاد که با دکتر نصر آشنا شدم 

تا حالا هم دوبار انتقال منفی باهاش داشتم اما دیگه نمیخوام دکترم رو تغییر بدم

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم پس اگه آزش دست بالا گرفتن پس ممکنه شرایطش بدترم باشه..... کاش ابن سینا یه بار آز میداد..... ...

حتما میبرم اونجا ازمایش بده.

بدون نسخه هم ازمایش میگیرن تو ابن سینا ؟

لاله جون دکتری که نخواد ذخیره تخمدان رو قبل از سیکل پانکچر بدونه،به نظرتون کارش اشتباه نیست،خیلی جا ...

چرا اشتباهه(از نظر دکترم) با اینکه میشه از رو سایز تخمدان تخمین زد عدد ذخیره رو
اما باز هم دکتر من معتقد بود حتما لازمه انجامش
مخصوصا برای کسانی که عدد ذخیره پایین دارن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آناجان دكتر انصاري فرد رو شنيدين چه جوريه كارشون؟؟؟ يه نفر تو ابن سينا كلي تعريفشو كرد بهم ولي من نم ...

عزیزم من فقط اسمشو شنیدم.....

والا من چون عملا بعد اولین بار که ابن سینا بودم فقط با ط ر ا ز ی تجربه دارم خیلی نمیتونم نظر بدم....

حتی با وحود یه منفی باهاش ادامه دادم چون علت منفی شدنم دکتر نبود مشخص نشدن مشکلم بود که شکر خدا رو شد.....

عزیزم چه ربطی به هورمون مردانه داره؟ من تا حالا همچین چیزی نشنیدم اگه باشه هم نمیدونم.... بله عزیز ...

اناجون من الان يك ساله سه روز قبل از پريودي يك جوش وحشتناك روي چونه درميارم،،، ازمايش هورموني هم ال اِچ و اف اس اِچ و استراديول عادي بود فقط پرولاكتين بالا بود

از دكتر ميپرسم توجه نميكنه ميگه طبيعيه😳 عاخه اگه طبيعيه چرا قبلا نبود،،؟ شما تجربه تون خيلي كامل تره در اين موارد

خواستم سوال كنم ممكنه به خاطر مشكلات هورموني باشه هورمونهايي كه توي اون ليستي كه من آز دادم نبوده؟؟؟ ايندفعه قراره تستسترون رو هم آز بدم،، غير از اينا آيتم ديگه اي هم هست كه به اون جوش ها هم مربوط باشه اضافه كنم خودم به ليست آزمايشي؟؟

...
نه عزیزم به نظرم همون ساعتی که گفتن بزنیم بهتره چون تایم عملمون بر اون اساس تعیین شده....

انا جون بستگی به تعداد هم داره
همون مثالی که زدم
اگه تعداد پانکچری ها زیاد باشه تایمش تغییر میکنه
مثلا من دو سال قبل ساعت 8 زدم اما به جای 8 صبح ساعت 10 و نیم رفتم داخل اتاق عمل

به نظرم لازمه ادم قبلش از تعداد پانکچری ها اطلاع داشته باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
رومن فقط فوستیمون جواب میده.تو این دوسال که انواع دارو استفاده کردم این اومده دستم. ذخیره من ۸ .به ...

عزیزم پس ذخیرت بالاست باید دز داروت پایین باشه که تعداد فولیات زیادی نشن و کیفیت بالا بره...

.

منم همینطور دوسال میرفتم و. میومدم و آی یو. آی هم کردم وقتی دیدم برای آی یو. آی هرکسی در. دسترس باشه ...

منم دیگه کارای گروهی رو قبول ندارم.دوراز جونت فقط بهم دیگه شوت میکنن ادمو..

توکل به خدا.انشاالله جفتمون ازش نتیجه بگیریم و دستش سبک باشه واسه مون.

چرا عزیزم دیگه اینجوریهام نیست مکمل هم قبلا گفتید. قبول نداره در. صورتیکه برای من خانم دوستی فمیبیو ...

ازمایش عدد ذخیره رو که مطمئنم نمینویسه
یکی دو مورد ندیدم
خودش بر اساس سونو میگه عدد ذخیره رو کمه یا زیاده یا نرماله

در مورد مکمل هم منظورم مکمل هایی که برای تقویت تخمک و اسپرم هست ، بود